Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım yaa sen en güzel cevabı çatarak değil yaparak ver. Her diyet ve spor işe yarar sonuçta her zaman matematik haklı çıkar 1 kilo 7000 kcal. İrade sabır ve zamanla hepsi olacak sen yaptıklarının işe yaramadığını düşünme her yaptığın şeyle bedeninde bir şeyler değişiyor ya yağ kütlen değişiyor ya kas kütlen değişiyor. Annen ve kardeşine gelince bazen bazı insanlar karşı tarafı aslında durumun kötü olmadığını hisetirmek için olayları yumuşatmayı tercih ediyorlar farkında olmadan yumuş yumuş diye sevip belkide olayı ya daha sempatik ya da seni daha gaza getirebileceklerini düşünüyor olabilirler. Sen boş ver söylenenleri ne de olsa bir kaç ay sonra bu şekilde sevebilcekleri tombiş yumuş fln kalmayacak. Onun yerine senin istediğin şekilde görünen bir hatun karşılarında olacak

Süper çok sevindim canım ara ara diyette öyle anlar oluyor inan bazen bende of sıkıldım diyorum ama gruba bir giriyorum arkadaşlarım için bırakmamalıyım diyorum çünkü öyle bir şey ki ekip ortalaması düşmesi vs onları geçtim ruh halinden hemn bir başkası etkilenip o da gevşeyip bırakabiliyor o yüzden elimizden geldiğince birbirimizi motive ederek ilerliyoruz. Seninde dediğin gibi kendine ve ekibe karşı sorumluluk duygusu içinde oldukça zaten sıkıntı yaşamazsın

Leyl-i-fer
Günaydın
Bel 100 cm
Göğüs 115
Kol 37
Alt bacak 86
Üst bacak 110
Alt bacak dediğiniz diz üstü herhalde dimi
Şu ölçüleri utanarak yazdım ama
Alt bacak diz altının en kalın yeri
Basen yani kalça yı yazmamışsın canım

Canım bilmiyorum ya çook zor kilo veriyorum.Bir iki gün rahatsızlandım ishal oldum ama sonrasında yine kabızlık başladı. En büyük etken kabızlık sorunu ve insulin direnci zaten.. Hep açlık derecesinde beslenmem gerekiyor kilo vermem için oda hep halsizlik yapıyor.
Geçen pazartesi tartimda fazla çıkmıştım ama sonrasında bu fazlalık çoğaldı. Zar zor bu kiloma inebildim.iki gün sabah yulaf akşam kabak yedim ama miktarları çok çok azdı bol bol da yürüyünce zar zor sabit gelebildim.Kabizligim cozulseydi eksi gelebilirdim. Modum düştü bu sabah 6da uyansam da yürüyüşe çıkasım gelmedi. Takımında modunu düşürmeyin diye bunları yazmadım.

:)) derler derler bu kulaklar neler duydu :)
ama bak simdi goren imreniyor nasil kilo verdin ne yaptin bize de soyle? diye :) sen canini sikma bunlar seni daha da guclendirsin. bak ben ilk basladigimda 95.5 kg idim simdi 71.5 hedefim 65 lerde olmak insallah.. takimdan kopmadigin surece iyi ilerlersin, bazen haftada 1 kg verirsin bazen de 200gr. ama yeter ki birakma :)

Dün alıntılmıştım ama yorumlayamadım ecez yapmuş sağolsun,gözümğ tırmlayan şeyler var menüler inizde biraz daha dikkat
sucuğu sık yemeyelim,badem sayısı azcık azalabilir
zeytin sayısı biraz azalmalı,pikav çok olmuş 2 kaşığı geçmemeli
karbonhidrat ı bol bir gün olmuş canım buna rağmen yakıyorsunda
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 2 bardsk tek sekerli cay
Ara yok
Ogle çeyrek doner
Ayran salata
Ara 2 kayısı bide rezene cayi
Aksam 2 kasik yoğurtlu makarna
Ara sade soda
Ve açım 1 bardak sut içicem
Süt yerine ayran tavsiye ederim gece,miktarlrı az ama hem döner ekmek hem makarna aynı gün olmamış
Nacizane fikirlerim

Ölçümü veriyoruz. Bunu atlamışım herhalde
Ayda bir ölçüleriniİ alıp eksilerinizş açıklıyorum ve şampiyonu kutluyoruz canım ,bu ayın şampiyonu pacman idi.yarın sabah aç karna ölçüp beni etiketleterek paylşırmısın.
Kaptanımız Cherry Mom , yardımcıları pawlover ve Mehfam nın da tuttuğu çeşitli listeler var. Yukarıda etiketleri var canım

Pamuk çum motivasyon un hiç düşmesin sen cıvıl cıvıl bi kadınsın fit olmyıda hakediyorsun,yoğun zamanlarında korumada gibi hissedip abârtmazsan tartı öncesi bi yürüyüş yapıp ter atarsan o artılar gelmiycektir bence

Canım aşkolsun sende bu takımın bir parçasısın gerek menü yazım biçimin gerek sporların hatta tartı fotolarınla bile ekibe pozitif katkın çokken bir düşüşte biz sana destek olmayacak mıyız
Bence sen kilo alacağım korkusuyla az yediğin için tuvalete çıkamıyorsun kilodan çekinmeden sebzeni meyveni bir güzel ye aldığın fazla kaloriyi de enerjin artmış olacağı için sporla gidermeye bak .böylece hem yediklerinin etkisi hemde sporun etkisiyle kabızlık çözülecektir diye düşünüyorum
Sabah yürüyüşlerini bence aksatma güne öyle başlamak inanıyorm ki tüm gününe etki ediyordur birde sabah foruma girdğimde senden yürüyüş yapıldı mesajı almak çok hoş oluyor yarına bekliyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…