- 23 Mart 2016
- 32.153
- 94.998
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.441
Günaydın canımLeyl-i-fer
Günaydın
Bel 100 cm
Göğüs 115
Kol 37
Alt bacak 86
Üst bacak 110
Alt bacak dediğiniz diz üstü herhalde dimi
Şu ölçüleri utanarak yazdım ama
Canım yaa sen en güzel cevabı çatarak değil yaparak ver. Her diyet ve spor işe yarar sonuçta her zaman matematik haklı çıkar 1 kilo 7000 kcal. İrade sabır ve zamanla hepsi olacak sen yaptıklarının işe yaramadığını düşünme her yaptığın şeyle bedeninde bir şeyler değişiyor ya yağ kütlen değişiyor ya kas kütlen değişiyor. Annen ve kardeşine gelince bazen bazı insanlar karşı tarafı aslında durumun kötü olmadığını hisetirmek için olayları yumuşatmayı tercih ediyorlar farkında olmadan yumuş yumuş diye sevip belkide olayı ya daha sempatik ya da seni daha gaza getirebileceklerini düşünüyor olabilirler. Sen boş ver söylenenleri ne de olsa bir kaç ay sonra bu şekilde sevebilcekleri tombiş yumuş fln kalmayacak. Onun yerine senin istediğin şekilde görünen bir hatun karşılarında olacakGünaydın kızlar,moralim bozuk insanların beni oyyyy yumoş yumoş oyy tombul tombul diye sevmesinden gına geldi yaptıklarım işe yaramayacak gibi geliyor ve diyet spor yaptığımı bildikleri halde gelip böyle demeleri beni cinlendiriyor yapanda annemle kardeşim motivasyonumu düşürüyorlar farkında olmadan böyle sevmesin insanlar lütfen kilosu fazla olanları sinir oluyorum. Şimdi gidip çatacam
tamamdir baskan
Ölçümü veriyoruz. Bunu atlamışım herhaldeGünaydın canım
Alt bacak dizin altında bacağın en kalın yeri
Süper çok sevindim canım ara ara diyette öyle anlar oluyor inan bazen bende of sıkıldım diyorum ama gruba bir giriyorum arkadaşlarım için bırakmamalıyım diyorum çünkü öyle bir şey ki ekip ortalaması düşmesi vs onları geçtim ruh halinden hemn bir başkası etkilenip o da gevşeyip bırakabiliyorİnş kaptanımnormalde son 1 haftadır enerjiden düşmüş gibiyim ama bgn sayenizde sabah kalkıp sporumu yapmaya zorladım kendimi. Sorumluluk duygusu insanı baya tetikliyor. Ben sizle hedefime ulaşabileceğime inanıyorum.
Valla benim bildiğimtamamdir baskancidden o niye oyle yapiyor ya. :/
Evet tatlımÖlçümü veriyoruz. Bunu atlamışım herhalde
Hoşgeldiniz takımımızaGünaydın herkese
Sabah sporu için hazırım
Tartıldım 82.1 kiloyum. Hedefim 80.9 olmak
Alt bacak diz altının en kalın yeriLeyl-i-fer
Günaydın
Bel 100 cm
Göğüs 115
Kol 37
Alt bacak 86
Üst bacak 110
Alt bacak dediğiniz diz üstü herhalde dimi
Şu ölçüleri utanarak yazdım ama
Canım bilmiyorum ya çook zor kilo veriyorum.Bir iki gün rahatsızlandım ishal oldum ama sonrasında yine kabızlık başladı. En büyük etken kabızlık sorunu ve insulin direnci zaten.. Hep açlık derecesinde beslenmem gerekiyor kilo vermem için oda hep halsizlik yapıyor.0zlem cim ya konuşamadık hiç neden cuma sabit geldin acaba menülerinde aykırı birşey yoktu fark ettiğim eksiklik yürüyüş harici sporu bıraktın sanki yanlış hatırlamıyorsam gerçi yürüyüşlerde hep sağlam ama bilemedim belki sen anlamışsındır diye soruyorum
:)) derler derler bu kulaklar neler duydu :)Günaydın kızlar,moralim bozuk insanların beni oyyyy yumoş yumoş oyy tombul tombul diye sevmesinden gına geldi yaptıklarım işe yaramayacak gibi geliyor ve diyet spor yaptığımı bildikleri halde gelip böyle demeleri beni cinlendiriyor yapanda annemle kardeşim motivasyonumu düşürüyorlar farkında olmadan böyle sevmesin insanlar lütfen kilosu fazla olanları sinir oluyorum. Şimdi gidip çatacam
sucuğu sık yemeyelim,badem sayısı azcık azalabilirKahvaltıda (10.00) dayanamadım gene 5 sucukla 1 yumurtayla omlet yaptım, 6 7 zeytin,beyaz peynir, yeşil çay,çok az beyaz ekmeğin köşesini yedim.
13.00 Sade türk kahvem dabıl dabıl fincanimla
4 tane gün kurusu kaysı, 15 badem.
16.00: 35 dakika kardiyo chloe ting 2 haftalık
20.30: ton balığı, 2 y.k siyah pirinç ve zeytinyağlı,maydonozlu, bool sarımsaklı patlıcan salatası
Su: 1.5 lt falan anca oldu maalesef bugün ama tamamlarım 2 lt. Olur inşallah
zeytin sayısı biraz azalmalı,pikav çok olmuş 2 kaşığı geçmemelimenum
10:30 peynirli omlet,domates,salatalik,biber,13 zeytin,biraz peynir,2 erik,2 kayisi
14:30 1 domates,biraz peynir,yarim su bardagi sutle kahve
20:00 5 parca izgara kanat,7 kasik pilav,3 hurma,yarim domates
2,5 litre su
11000 adimCherry Mom
karbonhidrat ı bol bir gün olmuş canım buna rağmen yakıyorsundaSabah
Ilık yarım limonlu su.. yarım lt içtim
Kahvaltı
Çilekli kefir
Oğluma yaptım ama yemedimuzlu ballı fit pankek..
Öğlen
Fırın mücver
4 merc. Köftesi
Yoğurt
Akşam
Bir büyük şeftali..
Tatlı krizibir avuç çiğ fıstık ve petek bal Allah'tan evde abur cubur yok
Bi de sabah çilek akşam şeftali yedim yine de tatlı yemek istedim..bu bala çok alıştım.. almıcam artık eve
Spor yok ya.. çok sıcak hava cardıo falan yapılmıyorama tabii sorun gün içinde hiç kalkmadan 15 dk oturdun mu diye... Aaaahhhh nerde o günler
Süt yerine ayran tavsiye ederim gece,miktarlrı az ama hem döner ekmek hem makarna aynı gün olmamışSabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 2 bardsk tek sekerli cay
Ara yok
Ogle çeyrek doner
Ayran salata
Ara 2 kayısı bide rezene cayi
Aksam 2 kasik yoğurtlu makarna
Ara sade soda
Ve açım 1 bardak sut içicem
Ayda bir ölçüleriniİ alıp eksilerinizş açıklıyorum ve şampiyonu kutluyoruz canım ,bu ayın şampiyonuÖlçümü veriyoruz. Bunu atlamışım herhalde
Takımımıza hoşgeldinSelam herkese
Bgn heves edip forumda dolandım durdum. En düzenli ve disiplinli ve aktif takım sizmişsiniz grldi. Yeni üye için yeriniz var mı?
Kız ne yaptın sen herkese karışmasına bakma onun kaptanımızfarkindayim kaptanim misafirim varya benim yemek cok gecikti yine ette gecikince gozum dondu
Pamuk çum motivasyon un hiç düşmesin sen cıvıl cıvıl bi kadınsın fit olmyıda hakediyorsun,yoğun zamanlarında korumada gibi hissedip abârtmazsan tartı öncesi bi yürüyüş yapıp ter atarsan o artılar gelmiycektir benceÇok haklısın. Ben bu tükenmişlik içerisinde kendimi iyice çalışmaya verdim. Hafta sonu demedim bütün gün çalıştım gözlerim mahvoldu yine.Bu hafta regl haftam EceZ in pirinç lapasını denemeyi düşünüyorum. Herşeyi toparlayıp daha aktif olacağım Esra’cım ama hangi gün o eski Esra’ya döneceğim o enerji ne zaman fullenecek bilmiyorum.
Ben göbek deliği hizası mı olacak?
Bel göbek deliğinin üzerinden en ince yerden. 1 2 parmak üzeri oyuntu olan kısımBen göbek deliği hizası mı olacak?
Canım aşkolsun sende bu takımın bir parçasısın gerek menü yazım biçimin gerek sporların hatta tartı fotolarınla bile ekibe pozitif katkın çokken bir düşüşte biz sana destek olmayacak mıyızCanım bilmiyorum ya çook zor kilo veriyorum.Bir iki gün rahatsızlandım ishal oldum ama sonrasında yine kabızlık başladı. En büyük etken kabızlık sorunu ve insulin direnci zaten.. Hep açlık derecesinde beslenmem gerekiyor kilo vermem için oda hep halsizlik yapıyor.
Geçen pazartesi tartimda fazla çıkmıştım ama sonrasında bu fazlalık çoğaldı. Zar zor bu kiloma inebildim.iki gün sabah yulaf akşam kabak yedim ama miktarları çok çok azdı bol bol da yürüyünce zar zor sabit gelebildim.Kabizligim cozulseydi eksi gelebilirdim. Modum düştü bu sabah 6da uyansam da yürüyüşe çıkasım gelmedi. Takımında modunu düşürmeyin diye bunları yazmadım.
karbonhidrat ı bol bir gün olmuş canım buna rağmen yakıyorsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?