Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güncel kilonu da müsait olduğunda bildirir misin canım kaçırdım ❤
65 canim
Yeni üyelik heycanı baya konuştum. Tanıştıklarım konuştuklarım öpüyorum sizleri. İyi gecelerrrbendeyavaştan yatayım
Hosgeldin canim biz de asya(aslı) ile dun geldik, insallah en kisa surede mezun oluruz

Bu arada dun alintiladiklarimin hepsi gitmis

Günaydın herkese
Bugün Zıp yarışı var yeni gelen arkadaşlar iple beyaz ipsiz zıplama yapıyoruz. En çok kim yaparsa kazanıyor. En fazla yapanlar 6 binleri geçti
Yarıştan ziyade etkili Bi spor. Birçok faydası var. Sayılarımızı özelden pawlover e yazıyoruz.
Şimdiden kolay gelsin

Iıımmmm ip siyah olsa olur mu klavye mağduru olmuşun kuzum

Hemen yerleştiriyorum gruplara canım

İple veya ipsiz olacak gençler

Günaydın kızlar,moralim bozuk insanların beni oyyyy yumoş yumoş oyy tombul tombul diye sevmesinden gına geldi yaptıklarım işe yaramayacak gibi geliyor ve diyet spor yaptığımı bildikleri halde gelip böyle demeleri beni cinlendiriyor yapanda annemle kardeşim motivasyonumu düşürüyorlar farkında olmadan böyle sevmesin insanlar lütfen kilosu fazla olanları sinir oluyorum. Şimdi gidip çatacam

65 canim

Hosgeldin canim biz de asya(aslı) ile dun geldik, insallah en kisa surede mezun oluruz

Bu arada dun alintiladiklarimin hepsi gitmis
Sizde goşgeldiniz canım. İnş ulaşır ve bitiririz bu işi artık. Senin hedefe kaç kilo var
Günaydınlar

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz Takım oldukça kalabalıklaştı kısa sürede hedefinize ulaşıp mezun olmanızı dilerim
Teşekkür ederizz hoş karşılama için. İnşşş hedefi tuturup mezun olabiliriz. Ben kendimin hiç 65 olduğunu hatırlamıyorum ama burda olduğumu görücem

U UmutluBen hoşgeldin canım enerjin çok hoş ☺ yazılarından zayıflama isteğin belli oluyor bu çok güzel bir şey kısa zamanda bizlerle birlikte hedefine ulaş inşallah ✌
İnş kaptanım normalde son 1 haftadır enerjiden düşmüş gibiyim ama bgn sayenizde sabah kalkıp sporumu yapmaya zorladım kendimi. Sorumluluk duygusu insanı baya tetikliyor. Ben sizle hedefime ulaşabileceğime inanıyorum.

0zlem cim ya konuşamadık hiç neden cuma sabit geldin acaba menülerinde aykırı birşey yoktu fark ettiğim eksiklik yürüyüş harici sporu bıraktın sanki yanlış hatırlamıyorsam gerçi yürüyüşlerde hep sağlam ama bilemedim belki sen anlamışsındır diye soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…