- 23 Mart 2016
- 32.153
- 94.998
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.461
E birazda 2 gün üst üste kaçamak etksi vardır tabibu arada ben dun gece regl oldum tehlike gectiCherry Mom baskan sabah +400 geldim ama birazda reglin etkisi oldugunu dusunuyorum :/
Ekmek tahilli ekmekler ortim. Evet mutfak terazisinde tartıyorum. Kalorileri net bulabilmek için. Bende akşamı 6 da bitirmeyi düşünüyorum. Yarın 5 günlük bir detoks programına başlayacağım. Bugün başlasam iyi olacaktı ama malzemelerim eksikti. Senin menüler genelde iyi zaten azıcık spor eklersek ben kilo veririm sen mezun olursun ortim1220kcal hesapladım sınırdasın
ekmeklerin türü neydi ortim
bi de gr ları mutfak terazisi ile mi ölçüyorsun baya iyiymiş
bi de akşam en son kaçta yiyelim yemekleri ben 18 de yemeyi bırakmayı alışkanlık haline getirdim böyle güzel oluyor
En güzel başarı örneği sensin zaten:)) derler derler bu kulaklar neler duydu :)
ama bak simdi goren imreniyor nasil kilo verdin ne yaptin bize de soyle? diye :) sen canini sikma bunlar seni daha da guclendirsin. bak ben ilk basladigimda 95.5 kg idim simdi 71.5 hedefim 65 lerde olmak insallah.. takimdan kopmadigin surece iyi ilerlersin, bazen haftada 1 kg verirsin bazen de 200gr. ama yeter ki birakma :)
Ip olacak beyaz olacak ipsiz olacak. Hepsini biden bulamam ben atlamıyorumGünaydın herkese
Bugün Zıp yarışı varyeni gelen arkadaşlar iple beyaz ipsiz zıplama yapıyoruz. En çok kim yaparsa kazanıyor. En fazla yapanlar 6 binleri geçti
Yarıştan ziyade etkili Bi spor. Birçok faydası var. Sayılarımızı özelden @pawlover e yazıyoruz.
Şimdiden kolay gelsin
Tamam pardonAlt bacak diz altının en kalın yeri
Basen yani kalça yı yazmamışsın canım
Ayyy kuzuummGünaydın kızlar,moralim bozuk insanların beni oyyyy yumoş yumoş oyy tombul tombul diye sevmesinden gına geldi yaptıklarım işe yaramayacak gibi geliyor ve diyet spor yaptığımı bildikleri halde gelip böyle demeleri beni cinlendiriyor yapanda annemle kardeşim motivasyonumu düşürüyorlar farkında olmadan böyle sevmesin insanlar lütfen kilosu fazla olanları sinir oluyorum. Şimdi gidip çatacam
Şartlar çok ağırIp olacak beyaz olacak ipsiz olacak. Hepsini biden bulamam ben atlamıyorum
Ip olacak beyaz olacak ipsiz olacak. Hepsini biden bulamam ben atlamıyorum
Tmm o zmn siz atlamayın bugünŞartlar çok ağır
Hocam üniversiteler kapalı değil miEvde ip var zıplayacak vakit yokokumam gereken 180 tane not var ev çok sıcak bayılacağım
EstağfurullahTamam pardon
Alt bacak 63
Basen 115
Ugrastirdigim için kusura bakma lütfen
Ben de diyorum bana mı diyorTakımımıza hoşgeldin
Kız ne yaptın sen herkese karışmasına bakma onun kaptanımızEceZ değil Cherry Mom
Emzirmek istiyorummm@hanmeli nin cidden güzel bir metabolizması var emzirmesi de tabi pozitif etken
Tatlı krizlerini aştı mı ve hareketliliği arttırdı mı + gelmiyor maşallah
inşAllah ortim.. spor için çok üşeniyorum ya hiç motivasyon sağlayamıyorum sporaEkmek tahilli ekmekler ortim. Evet mutfak terazisinde tartıyorum. Kalorileri net bulabilmek için. Bende akşamı 6 da bitirmeyi düşünüyorum. Yarın 5 günlük bir detoks programına başlayacağım. Bugün başlasam iyi olacaktı ama malzemelerim eksikti. Senin menüler genelde iyi zaten azıcık spor eklersek ben kilo veririm sen mezun olursun ortim
Ya bu altıdan sonra yememeyi nasıl beceriyorsunuz bende 6 da yiyorum 1 den sonra uyuyorum,ille içeceğin yanına bişeyler istiyorum.bendemi dayanıksızlık var acaba.dündesaat 3 te kahveyle incir ceviz vs yedim 6 da değil 7,5 ta sofraya oturdum diye bi mide bulantısı bi halsizlik eşim kızıyor 4 saat dayanamıyorsun açlığa diye,üzüldüm öyle deyince.neden olaki psikolojikmiEkmek tahilli ekmekler ortim. Evet mutfak terazisinde tartıyorum. Kalorileri net bulabilmek için. Bende akşamı 6 da bitirmeyi düşünüyorum. Yarın 5 günlük bir detoks programına başlayacağım. Bugün başlasam iyi olacaktı ama malzemelerim eksikti. Senin menüler genelde iyi zaten azıcık spor eklersek ben kilo veririm sen mezun olursun ortim
başta açlık oluyor ama sonra alışıyorsun.. bi de yeşil çay tarçınlı su vs desteklersen hiç zorlanmıyorsunYa bu altıdan sonra yememeyi nasıl beceriyorsunuz bende 6 da yiyorum 1 den sonra uyuyorum,ille içeceğin yanına bişeyler istiyorum.bendemi dayanıksızlık var acaba.dündesaat 3 te kahveyle incir ceviz vs yedim 6 da değil 7,5 ta sofraya oturdum diye bi mide bulantısı bi halsizlik eşim kızıyor 4 saat dayanamıyorsun açlığa diye,üzüldüm öyle deyince.neden olaki psikolojikmi
Canıımmmm çok iyiyim zıp yaptım şimdi biraz uğraşıyorum senin için biliyosunGünaydın herkesee♥ Ben bugün piknik gibi bir yerdeyim. Çok sık bakamıyorum. Ama gözüm buralarda. Canım body’m Calypso95 umarım iyisindir. Akşama hesaplaşırız.
Canım aşkolsun sende bu takımın bir parçasısın gerek menü yazım biçimin gerek sporların hatta tartı fotolarınla bile ekibe pozitif katkın çokken bir düşüşte biz sana destek olmayacak mıyız
Bence sen kilo alacağım korkusuyla az yediğin için tuvalete çıkamıyorsun kilodan çekinmeden sebzeni meyveni bir güzel ye aldığın fazla kaloriyi de enerjin artmış olacağı için sporla gidermeye bak .böylece hem yediklerinin etkisi hemde sporun etkisiyle kabızlık çözülecektir diye düşünüyorum
Sabah yürüyüşlerini bence aksatma güne öyle başlamak inanıyorm ki tüm gününe etki ediyordurbirde sabah foruma girdğimde senden yürüyüş yapıldı mesajı almak çok hoş oluyor yarına bekliyoruz artık ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?