Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ekmek tahilli ekmekler ortim. Evet mutfak terazisinde tartıyorum. Kalorileri net bulabilmek için. Bende akşamı 6 da bitirmeyi düşünüyorum. Yarın 5 günlük bir detoks programına başlayacağım. Bugün başlasam iyi olacaktı ama malzemelerim eksikti. Senin menüler genelde iyi zaten azıcık spor eklersek ben kilo veririm sen mezun olursun ortim

En güzel başarı örneği sensin zaten
Bilmiyorum ama ekibe yüksek kilolarda gelip ya siz sayısınız diiyip motivasyon düşüklüğü yaşamaları beni çok kızdırıyor
Bizde 50 60 kg başlamadık ki hepimizin öncesi var ben 82 sen 95 .. kafamızda bu tarz perdeleri kaldırdık mı iş bitiyor zaten

Ip olacak beyaz olacak ipsiz olacak. Hepsini biden bulamam ben atlamıyorum

Ayyy kuzuumm
Annenle kardeşinin kötü niyeti yoktur ama çevre yapınca evet bende sinir oluyorum
Banada habire yüzüüü güzell yüzü güzell yok arkadsşş ben yüzümle güzel olmak istemiyorum giydiğim kıyafet yakışsın istiyorum hep siyahlara boğulayım istemiyorum
Ne yaparsan yap kulaklarını tıka canım size anlattım işte kp örneğimi bir şişmansın diye laf sokuyor bir hasta olacaksın yetr diye demoralize ediyor o yüzden kimseyi ciddiye alma 5 kg ver değişimi görüp susacaklar

Takımımıza hoşgeldin

Kız ne yaptın sen herkese karışmasına bakma onun kaptanımız EceZ değil Cherry Mom
Ben de diyorum bana mı diyor Ahaha karıştırmış yeni üye kadın üstüne gitmeyelim Sibal57 ben senin gibi üyeyim balım adım ece ama arkadaşlar bana mezarcı derler

inşAllah ortim.. spor için çok üşeniyorum ya hiç motivasyon sağlayamıyorum spora

Ya bu altıdan sonra yememeyi nasıl beceriyorsunuz bende 6 da yiyorum 1 den sonra uyuyorum,ille içeceğin yanına bişeyler istiyorum.bendemi dayanıksızlık var acaba.dündesaat 3 te kahveyle incir ceviz vs yedim 6 da değil 7,5 ta sofraya oturdum diye bi mide bulantısı bi halsizlik eşim kızıyor 4 saat dayanamıyorsun açlığa diye,üzüldüm öyle deyince.neden olaki psikolojikmi

başta açlık oluyor ama sonra alışıyorsun.. bi de yeşil çay tarçınlı su vs desteklersen hiç zorlanmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…