Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Burada işleyişimiz var kaptanımız gündüz yeni gelenler için paylaşmıştı sen de bi göz gezdirirsin

Darısı başımıza inş bizde mezun oluruz. Zaten sanıyorum ki kaptan eli sopalıydı yanlış hatırlamıyorsam takımı geriletmek pekte mümkün görünmüyor bu şartlar altında
Aynen öyle zaten takımı gerileten üyeler kendileri de bu durumu fark edip ayrılıyorlar motivasyonumuzun hiç düşmemesi lazım birimiz yıkılırsak hepimiz yıkılırız. Burada bir şey inşa ediyoruz ve her birimiz birer tuğlayız. Hepimiz güçlü durursak finalde mükemmel derecede güçlü bir bina inşa ediyoruz cuma günleri yarışmada derece alarak.

O nedenle dedim kendinde o azmi görüyorsan güzel menüler ile geleceksen her zaman yerin hazır diye

Aaa bide ilk sayfada yarışma günlerivar zıpzıp challenge fln onlarıda yapıyor musunuz? Yarın mesela zıpzıp cahallengemış. Yapıyorsak gün sınu zıplamaşarımızı bildiricez?
Evet bana özelden yazacaksın ne kadar zıpladığınu akşam açıklayacağım

Burada işleyişimiz var kaptanımız gündüz yeni gelenler için paylaşmıştı sen de bi göz gezdirirsin ❤
Bu süper oldu. Çok sağol.çok heycanlandım. Menü konusunda biraz düzensizim yani kaçamak şeklinde değilde bazı şeyleri bazı yiyeceklerle değiştirme bazende öğün geçiştirme gb. başımda aslında diyetisyen var arkadaşım diyetisyen ama bazen onun söyledikleride kaçabiliyor. En büyük düşmanım meyveler. Küçüklüğümden beri bağ bahçe içinde büyümüş biri olarak az meyve yemek ne demek bilmiyorum. O yüzden yaptığım en büyük hata bazen anaöğün yerine meyve öğünü alabiliyor. Ama burda yapmıcam bunu inanıyorum. Spor konusunda kendime güveniyorum. En yakın zamanda bodymın olduğu ve 2 gruptan birinin parçası olduğum günlere

Calypso95 da bizim diyetisyen arkadaşımız menüler önemli ama kafaya koyduysan zaten bizden çok kendin için dikkat edersin önce kendimiz için başlıyoruz bu yola ben inanıyorum güzel olacak sonuçlar

Çokkk heycanlıııı.kaça kadar bildirmem şazım
10a kadar bildirebilirsin
Kizlar yazamadim aksamdan beri kusura bakmayin, disaridaydik.
Bir suru alintiladigim msj oldu, tek tek okudum hepsini ama yarin cvpliycam cok uykum geldi
Ben cuma hedefimi soyleyeyim. 63.9 insallah
pawlover
Güncel kilonu da müsait olduğunda bildirir misin canım kaçırdım

Calypso95 da bizim diyetisyen arkadaşımız menüler önemli ama kafaya koyduysan zaten bizden çok kendin için dikkat edersin önce kendimiz için başlıyoruz bu yola ben inanıyorum güzel olacak sonuçlar
Menülerr kesinlikle önemli. Zaten sporcular bile karın kasları mutfakta yapılır diye boşuna dememiş ama haledicem bunu

1220kcal hesapladım sınırdasın
ekmeklerin türü neydi ortim
bi de gr ları mutfak terazisi ile mi ölçüyorsun baya iyiymiş
bi de akşam en son kaçta yiyelim yemekleri ben 18 de yemeyi bırakmayı alışkanlık haline getirdim böyle güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…