- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.401
Burada işleyişimiz var kaptanımız gündüz yeni gelenler için paylaşmıştı sen de bi göz gezdirirsinTabiki dahil olabilirsiz ben bir özet geçeyim size ☺
Daha önce yazdığım bir yaZıdan copy
- Menülerinizi ve sporlarınızı aşağıdaki linkte her akşam düzenli olarak paylaşmanız gerekmektedir. Kaptan yardımcımız
Mehfam paylaşmazsanız sizi yakalar raporlar :)) 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
- Takım içinde genelde 2 gruba ayrıldık ( yes fit ve no kilo ) yaptığınız günlük sporlarla bu tabloda yer alacak ve hem grubunuza hem kendinize katkı sağlayacaksınız
bu listeyi ben tutuyorum cumadan cumaya paylaşıyorum sizleride şimdi ekliyorum ✌
- Haftanın belli günlerinde ( günler 1. Sayfada ) adım sayısı ve zıplama olarak ekip içinde yarışıyoruz bunlarında açıklanmasınıda
pawlover yapmaktadır
- Ekip içinde bodylik sistemi mevcuttur haftalık olarak değişir.herkesinn bir ortağı vardır ve menüsünü kilosunu sporunu 1 hafta boyunca karşılıklı takip eder ve cuma günü en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili birinci olur
bu akşam bodyleri hzırlayacağım sizide ekliyorum ♥
- Yine Cumadan cumaya hedef belirliyoruz haftalık hedeflerimizi kaptan yardımcımız
pawlover liste etmektedir hafta yeni başladı sayılır sizde cuma günü için hedefinizi kendisini etiketleyip bildirebilirsiniz ♥
Bunları ekip içerisine konuşmaları kaçırmayın genel bir fikriniz olsun diye yazdım isimlri ve etkinlikleri ayrıca hatırlatıyor oluruz ✌ hepsi özet haliyle sayfanın üst kısmında etiketli ♥
- Pazartesi günleri kontrol tartımız var bu bildirimleri de
pawlover ı etiketleyip yapıyoruz kendisi cumadan pazartesiye değişimi raporlanacak
Aynen öyle zaten takımı gerileten üyeler kendileri de bu durumu fark edip ayrılıyorlar motivasyonumuzun hiç düşmemesi lazım birimiz yıkılırsak hepimiz yıkılırız.Darısı başımıza inş bizde mezun oluruz. Zaten sanıyorum ki kaptan eli sopalıydı yanlış hatırlamıyorsam takımı geriletmek pekte mümkün görünmüyor bu şartlar altında
Evet bana özelden yazacaksın ne kadar zıpladığınu akşam açıklayacağımAaa bide ilk sayfada yarışma günlerivar zıpzıp challenge fln onlarıda yapıyor musunuz? Yarın mesela zıpzıp cahallengemış. Yapıyorsak gün sınu zıplamaşarımızı bildiricez?
Bu süper oldu. Çok sağol.çok heycanlandım. Menü konusunda biraz düzensizim yani kaçamak şeklinde değilde bazı şeyleri bazı yiyeceklerle değiştirme bazende öğün geçiştirme gb. başımda aslında diyetisyen var arkadaşım diyetisyen ama bazen onun söyledikleride kaçabiliyor. En büyük düşmanım meyveler. Küçüklüğümden beri bağ bahçe içinde büyümüş biri olarak az meyve yemek ne demek bilmiyorum. O yüzden yaptığım en büyük hata bazen anaöğün yerine meyve öğünü alabiliyor. Ama burda yapmıcam bunu inanıyorum. Spor konusunda kendime güveniyorum. En yakın zamanda bodymın olduğu ve 2 gruptan birinin parçası olduğum günlereBurada işleyişimiz var kaptanımız gündüz yeni gelenler için paylaşmıştı sen de bi göz gezdirirsin ❤
Çokkk heycanlıııı.kaça kadar bildirmem şazımEvet bana özelden yazacaksın ne kadar zıpladığınu akşam açıklayacağım ☺
Tamamdir. Sabah basliyoruz o zaman
Bu süper oldu. Çok sağol.çok heycanlandım. Menü konusunda biraz düzensizim yani kaçamak şeklinde değilde bazı şeyleri bazı yiyeceklerle değiştirme bazende öğün geçiştirme gb. başımda aslında diyetisyen var arkadaşım diyetisyen ama bazen onun söyledikleride kaçabiliyor. En büyük düşmanım meyveler. Küçüklüğümden beri bağ bahçe içinde büyümüş biri olarak az meyve yemek ne demek bilmiyorum. O yüzden yaptığım en büyük hata bazen anaöğün yerine meyve öğünü alabiliyor. Ama burda yapmıcam bunu inanıyorum. Spor konusunda kendime güveniyorum. En yakın zamanda bodymın olduğu ve 2 gruptan birinin parçası olduğum günlere
10a kadar bildirebilirsinÇokkk heycanlıııı.kaça kadar bildirmem şazım
Güncel kilonu da müsait olduğunda bildirir misin canım kaçırdımKizlar yazamadim aksamdan beri kusura bakmayin, disaridaydik.
Bir suru alintiladigim msj oldu, tek tek okudum hepsini ama yarin cvpliycam cok uykum geldi
Ben cuma hedefimi soyleyeyim. 63.9 insallah
pawlover
Menülerr kesinlikle önemli. Zaten sporcular bile karın kasları mutfakta yapılır diye boşuna dememiş ama haledicem bunuCalypso95 da bizim diyetisyen arkadaşımız menüler önemli ama kafaya koyduysan zaten bizden çok kendin için dikkat edersin önce kendimiz için başlıyoruz bu yola ben inanıyorum güzel olacak sonuçlar
Bu arada sabah 10 mu akşam 10 mu?10a kadar bildirebilirsin ☺
Güncel kilonu da müsait olduğunda bildirir misin canım kaçırdım ❤
Akşam 10Bu arada sabah 10 mu akşam 10 mu?
Benim hedef 85,5Hedeflerinizi alayım hanımlaar
Ceylansnn
hanmeli
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
O Ozgenurrrr
SaskinAnne
E Esmacns
ah çook sevindim.. dur belki sana sürpriz yaparım
1220kcal hesapladım sınırdasınKahvaltı
2 yumurta ile omlet
90 gr ekmek
5 zeytin
40 gr peynir
1 yk bal
Ara
200 gr karpuz
1 şeftali
Akşam
2 kase mercimek çorbası
Salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2.5 lt su
10 bin adım
30 dk leslie
30 dk bölgeselCherry Mom ortabahar
100 grla kurtulamayayım diye hep hilalle ortiyim değil mii sen yok musun seenAslında 100 Gr değil 53 hedefi +900 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?