- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.941
Tatile mi kaptan. Tatileyse bol boş deniz çok çarpmaz sıcak.Ayyy ben Antalya'ya gitcem nasıl dyanacağım oralarasoğusun lütfen
Çocukla spor diye buna derler helal kaptanOğlumda salondaa walk walk yaptık ona göre yakalamaca bana göre walk
Tatile mi kaptan. Tatileyse bol boş deniz çok çarpmaz sıcak.
Çocukla spor diye buna derler helal kaptan
Vallahi ocak başında çok güzel koktu dayanamayacagimAllahım en çok sevdiğim
Yiyeceksen bir öğün yerine tüketebilirsin canım
Mesajı okuduktan sonra bu kesin hilaldir deyip yazana bakmakAyak bileğine tak bari
Yaaa yapma öyle C Cagrihilal1 cigime güveniyorum,eksi bile gelir cumayaCherry Mom kaptanım hilali bir katakulliye getirip mezun mu etsek netsek titanik gibi batırdı bizi bu hafta :d
Delta aldım bir iki hafta oluyor şimdilik iyi gibi ama ortası çabuk esnedi gibi geldi belki de ilk geldiğinde öyleydi bilmiyorum300 zıp yaptımpawlover
Benim için büyük bir gelişmeTeşekkür ederim paw. Belki devam ederim ama benim trambolinim bozulmuş yaaa gıcır gıcır deli etti beni Yeni trambolin almam lazım. Markalar arasında karar veremedim. Delta mı alsam acaba Böyle gıcırdama sorunu olursa siye korkuyorum açıkçası kargolarla uğraşmayı da hiç sevmiyorum.
kendi sitesine bakmıştım çok hoşuma gitmişti senin attığın ama bitmistiSüpersin bakalım kim kimi geçcek gün sonundaaben söylemişimdir decathlondan aldım çok memnunumm
Yetenekli insan seniResim benimde
canım eşim derken dişlerini sıktığını görür gibiyimMerhabalar
Ancak girebildim işlerimi bitirdim eşim canım eşim biricik eşim aşure istedibu akşama büyük sınav var bende
Heheh biz de saklambaç oynayacağız o niyetleOğlumda salondaa walk walk yaptık ona göre yakalamaca bana göre walk
Sıcakta şişiyor musun sen de? Bı ben miyim yaGörümcem orada ona gideceğiz canım denize gireriz tabi ama yinede zorlar ben pek sıcağa gelemiyorumenerjim çekiliyor sanki
Çocukla spor yapmaya alıştım canım vallagecede o yatınca bisiklet falan yapıyorum
Ben yine oğlanla dışarıdaydım o parkta oynarken yürüdüm birazBugün buralar pek sessizmisherkes yürüyor mu ne geç döndük,gezdik biraz gelir gelmez yemeğe sarıldım
Aynen canım gerçekten şişiyorm halsizleşiyorumSıcakta şişiyor musun sen de? Bı ben miyim ya
:)))) En güzeliiiiHeheh biz de saklambaç oynayacağız o niyetle
Ahajjaa aynennnnnMesajı okuduktan sonra bu kesin hilaldir deyip yazana bakmak
İlk geldiğim günlerde kafamı kaldiramiyordum yastıktaAynen canım gerçekten şişiyorm halsizleşiyorum
Birde ben yeni kapandım sayılır halen pek alışamadım sıcakta zorluyor beni başörtüsü falan şimdi üstüne birde maske eklendi:)))
Yalnız değilsinSıcakta şişiyor musun sen de? Bı ben miyim ya
Bu saate kadar sabah tartısı bildirmeyen kalmaz bence,cuma listesi bile bu saate kalmıyo,sanada yazık,bas çarpıyı
Aynen ben cahillik pamuklu rahatlığını geç öğrendim çocukla parkta falan onlar olmasa ne yaparımİlk geldiğim günlerde kafamı kaldiramiyordum yastıktaşimdi alıştım şükür
Eşarp ile zor oluyor gerçekten ama ince pamuklu şallar eşarplar var tercih edebilirsinbir nebze kolaylaştırır
Maske ah maskegeçen hazır sal gördüm maske de olabiliyordu bir bölümü bı an bozmuştur niyeti alıp denesem mi acaba diye kalabalıkta şalı çekip tengada açardım
Bekleme canım bencede
Çok sevindimKızlar doktorum aradı geçen ki tahliller smear flan temizmiş sadece d vitamini çok düşük dedi damla vermiş bende niye yorgunlıktan ağlamak geliyor bana diyordum zayıflamayada engel tabi bakalım iyi olur inşallah başladım bugün ..
Birde adet düzensizliğim için tarlusal yazmış inşallah o tartıda + yaratmazpacman sen biliyormusun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?