Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatile mi kaptan. Tatileyse bol boş deniz çok çarpmaz sıcak.

Çocukla spor diye buna derler helal kaptan

Görümcem orada ona gideceğiz canım denize gireriz tabi ama yinede zorlar ben pek sıcağa gelemiyorum enerjim çekiliyor sanki

Çocukla spor yapmaya alıştım canım valla gecede o yatınca bisiklet falan yapıyorum

Ayak bileğine tak bari
Mesajı okuduktan sonra bu kesin hilaldir deyip yazana bakmak
Cherry Mom kaptanım hilali bir katakulliye getirip mezun mu etsek netsek titanik gibi batırdı bizi bu hafta :d
Yaaa yapma öyle C Cagrihilal1 cigime güveniyorum,eksi bile gelir cumaya
Delta aldım bir iki hafta oluyor şimdilik iyi gibi ama ortası çabuk esnedi gibi geldi belki de ilk geldiğinde öyleydi bilmiyorumama memnunum simdilik
Süpersin bakalım kim kimi geçcek gün sonundaa ben söylemişimdir decathlondan aldım çok memnunumm
kendi sitesine bakmıştım çok hoşuma gitmişti senin attığın ama bitmisti
Yetenekli insan seni
Merhabalar
Ancak girebildim işlerimi bitirdim eşim canım eşim biricik eşim aşure istedi bu akşama büyük sınav var bende
canım eşim derken dişlerini sıktığını görür gibiyim
Oğlumda salondaa walk walk yaptık ona göre yakalamaca bana göre walk
Heheh biz de saklambaç oynayacağız o niyetle

Sıcakta şişiyor musun sen de? Bı ben miyim ya

Aynen canım gerçekten şişiyorm halsizleşiyorum
Birde ben yeni kapandım sayılır halen pek alışamadım sıcakta zorluyor beni başörtüsü falan şimdi üstüne birde maske eklendi :)))
İlk geldiğim günlerde kafamı kaldiramiyordum yastıktaşimdi alıştım şükür
Eşarp ile zor oluyor gerçekten ama ince pamuklu şallar eşarplar var tercih edebilirsin bir nebze kolaylaştırır
Maske ah maskegeçen hazır sal gördüm maske de olabiliyordu bir bölümübı an bozmuştur niyeti alıp denesem mi acaba diyekalabalıkta şalı çekip tengada açardım

Aynen ben cahillik pamuklu rahatlığını geç öğrendim çocukla parkta falan onlar olmasa ne yaparım şaldada öyle pamuklu ipek karışımı olanlar yine iyi tabi ben bunları eziyet çektikten sonra öğrendim
Dediğin şalı anlamadım ama peçe gibi falan mı acaba öyleyse ondan da sıkılırım ah bu çocuk olmasa tüm yazı evde geçircemm

Kızlar doktorum aradı geçen ki tahliller smear flan temizmiş sadece d vitamini çok düşük dedi damla vermiş bende niye yorgunlıktan ağlamak geliyor bana diyordum zayıflamayada engel tabi bakalım iyi olur inşallah başladım bugün ..
Birde adet düzensizliğim için tarlusal yazmış inşallah o tartıda + yaratmaz pacman sen biliyormusun kuzum

Çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…