- 23 Mart 2016
- 32.146
- 94.976
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.961
Bende neredesin diye bakıyormKızçeler bizim evde de misafir var da bugün siteye çok bakamadımmenümü yazıp çıkacağım ama bi selam vereyim dedim öpüyorum hepinizi
Sağol tatlımÇok sevindim
Merhaba canımmeraba herkese
menum
092 haslanmis yumurta, yesillik,domates,13 zeytin,peynir,lor peynir
14:30 20 tane karisik badem,findik,fistik
18:00 3 tane orta boy bulgurlu biber dolmasi, 3 kasik yogurtlu kabak,1 tabak salata
3 litre su, adimlarCherry Mom Mehfam
C Cagrihilal1 ne ballısın 3kg yazarken 3g yazmışımİyi akşamlar kızlaar, durum kötü gibi gözüküyo cumaya ne kaldı başlayın sporlara dikkat edin menülere göreyim sizi
Cherry Mom
pacman
ortabahar
Cute Bean
sizleri tebrik ediyoruumm
balpamuk ve 0zlem bu haftalık bildiremeyeceklerini söyledikleri için muaf tuttum diğer arkadaşlar haftaya bildirirse çok seviniriimm en azından bildiremeyecekseniz de bildiremeyeceğinizi söyleyebilirsiniz bence ❤
Eki Görüntüle 2658722
Senin demi adet duzensiziligi var. Cağın yeni sorunu mu buKızlar doktorum aradı geçen ki tahliller smear flan temizmiş sadece d vitamini çok düşük dedi damla vermiş bende niye yorgunlıktan ağlamak geliyor bana diyordum zayıflamayada engel tabi bakalım iyi olur inşallah başladım bugün ..
Birde adet düzensizliğim için tarlusal yazmış inşallah o tartıda + yaratmazpacman sen biliyormusun kuzum
Eline sağlık canımİyi akşamlar kızlaar, durum kötü gibi gözüküyo cumaya ne kaldı başlayın sporlara dikkat edin menülere göreyim sizi
Cherry Mom
pacman
ortabahar
Cute Bean
balpamuk ve 0zlem bu haftalık bildiremeyeceklerini söyledikleri için muaf tuttum diğer arkadaşlar haftaya bildirirse çok seviniriimm en azından bildiremeyecekseniz de bildiremeyeceğinizi söyleyebilirsiniz bence ❤
Eki Görüntüle 2658722
Allah yazdırmış
Ben kemer takmıyorum kaptanım yoksa sıkardımEline sağlık canım ♥ ♥♥
Kızlar kemerleri sıkalım cidden
Evet ya hiç olmazdı 2 aydır başladı muhtemelen migren haplarından oldu ağır ağrı kesiciler aldımSenin demi adet duzensiziligi var. Cağın yeni sorunu mu bu
Sorun değil hrkes anladı 3 kg yi nasıl unuturuz
Keşke bende muaf olaydım yaİyi akşamlar kızlaar, durum kötü gibi gözüküyo cumaya ne kaldı başlayın sporlara dikkat edin menülere göreyim sizi
Cherry Mom
pacman
ortabahar
Cute Bean
Eki Görüntüle 2658722
Amman dikkat tatlılara. Dikkat edersem durmaz bencee herşey senin elindepawlover ellerine sağlık kuzuum. Benim reglim bitti bu aradan, regl bittiği hafta aniden bi kilo kaybı oluşuyo inşallah böyle devam eder ama genelde duruyor sonra
Misafir var bir sürü tatlı yaptık ama yemeyeceğim tabi kiİyi akşamlar dileyip kaçıyorum gece uğrarım yinee.
Bu muaflığa birşey getirelim yaa muaf hakkını kullanan cumaya -500 sözü vermiş olsun meselaaaaaKeşke bende muaf olaydım ya
Bu eksi gelen 4 arkadaşımız tebrik ediyorum ve cuma için hedeflerinin büyük olduğunu tahmin ediyorum. Inşallah benden fazla verirsiniz cumaya sizi geçersem hatta gruptaki herkesi geçersem büyük olay olur haİyi akşamlar kızlaar, durum kötü gibi gözüküyo cumaya ne kaldı başlayın sporlara dikkat edin menülere göreyim sizi
Cherry Mom
pacman
ortabahar
Cute Bean
Eki Görüntüle 2658722
Ben ne söylesem olay kurala dönüyorBu muaflığa birşey getirelim yaa muaf hakkını kullanan cumaya -500 sözü vermiş olsun meselaaaaa
Hahahaha ya işte ben dedim ya cuma günü eksi gelmek bana yaramıyorBu eksi gelen 4 arkadaşımız tebrik ediyorum ve cuma için hedeflerinin büyük olduğunu tahmin ediyorum. Inşallah benden fazla verirsiniz cumaya sizi geçersem hatta gruptaki herkesi geçersem büyük olay olur ha
HajaajjaajBen ne söylesem olay kurala dönüyor
Çok iyi cnm sevindim. Geçmiş olsunKızlar doktorum aradı geçen ki tahliller smear flan temizmiş sadece d vitamini çok düşük dedi damla vermiş bende niye yorgunlıktan ağlamak geliyor bana diyordum zayıflamayada engel tabi bakalım iyi olur inşallah başladım bugün ..
Birde adet düzensizliğim için tarlusal yazmış inşallah o tartıda + yaratmazpacman sen biliyormusun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?