- 23 Mart 2016
- 32.148
- 94.987
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.981
Evet bence de bildirim zorunluluğu gelmeli sankim cuma tartısı gibiBu muaflığa birşey getirelim yaa muaf hakkını kullanan cumaya -500 sözü vermiş olsun meselaaaaa
Ne desen haklı olucaksınBu eksi gelen 4 arkadaşımız tebrik ediyorum ve cuma için hedeflerinin büyük olduğunu tahmin ediyorum. Inşallah benden fazla verirsiniz cumaya sizi geçersem hatta gruptaki herkesi geçersem büyük olay olur ha
Herkes pazartesi artı 3 gelir artıkEvet bence de bildirim zorunluluğu gelmeli sankim cuma tartısı gibi
Ne desen haklı olucaksın
Evet cuma ve pazartesi bildiriyoru kiloyu
Canım evet 1. Sayfa kurallarımız içinde de var ama siz zaten cumartesi katılım gösterdiğiniz için bu haftalık muaf olabilirsiniz sıkıntı yokBugun demi kilo bildirimi vardıCherry Mom kaptan
Ayy ama denize yakınsa geceleri sahilde bir yürüyüş offf kaptan. Benide götürrr. Bende geçen hafta tatildeydim o kadar çok yedim içtim ki ama 2 kilo verdim geldim. Hergün 15 bin adım oluyodu nasıl olduğunu anlamıyodum deniz kenarı yürü yürü çok iyi oluyordu birde hergün yüz nasıl kalori yaktıysam. Ama senin çocuk olunca hem yürüyüş hemde çokça yüzmek zır olur sanki dimi.Görümcem orada ona gideceğiz canım denize gireriz tabi ama yinede zorlar ben pek sıcağa gelemiyorumenerjim çekiliyor sanki
Çocukla spor yapmaya alıştım canım vallagecede o yatınca bisiklet falan yapıyorum
Hayır hayırrrr bendeeee bendeee valla genleşiyorum gb hisediyorum büyüyorum resmennSıcakta şişiyor musun sen de? Bı ben miyim ya
Kaptan yine adımlar süpriz gelecek sanki ellini bol bol sallasaydın kaptanBen yine oğlanla dışarıdaydım o parkta oynarken yürüdüm biraz
Teşekkürler tatlımGeçmiş olsun bu aradaCherry Mom ❤
Bizde ctesi bildirdik kaçamak olmuş mu :)Canım evet 1. Sayfa kurallarımız içinde de var ama siz zaten cumartesi katılım gösterdiğiniz için bu haftalık muaf olabilirsiniz sıkıntı yok
Bu uygulama sadece cuma kg bildirimi sonrası hafta sonu kaçamakları için bir önlem
Vala belliki hiç olmamışBizde ctesi bildirdik kaçamak olmuş mu :)
Evet kuzum ya çocukla zorAyy ama denize yakınsa geceleri sahilde bir yürüyüş offf kaptan. Benide götürrr. Bende geçen hafta tatildeydim o kadar çok yedim içtim ki ama 2 kilo verdim geldim. Hergün 15 bin adım oluyodu nasıl olduğunu anlamıyodum deniz kenarı yürü yürü çok iyi oluyordu birde hergün yüz nasıl kalori yaktıysam. Ama senin çocuk olunca hem yürüyüş hemde çokça yüzmek zır olur sanki dimi.
63ten çıkarmak lazım o kadar matematik yok bu ara bnde- 1,1 mi
Aynen valla bravo63ten çıkarmak lazım o kadar matematik yok bu ara bndeöyledir 1,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?