Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Misal ben günde 2 kere full body fitness yaparım. Şaka bir yana çok haklısınız canım kaptanım! Ama kendi adıma söyleyeyim, ben sporu hep aksatsam da yediklerime hep dikkat ediyorum.
Biliyorum tatlım görüyorm hep menülerini ama sporsuz olmaz kabul et

Evet kuzum ya çocukla zor ama geceleri o uyuduktan sonra görümceye bırakıp kaçabiliriz tabi
Cok mantikli
Sen pcos oldugun icin mi bu kadar iyi biliyosun canim bunlari yoksa meslek doktor mu? Ben bir cogunuzu anca kesfediyorum ya eger isim flnda soylen varsa ara ara yazarsaniz bende ogreneyim. Hilali bgn ogrendim +3 kg ve her yaptigina yeni kural getirtilmesiyle
Yok yok vermez masallah diyetisyen menuleriyle saglam saglamgidiyolar onlarda.

Biliyorum tatlım görüyorm hep menülerini ama sporsuz olmaz kabul et
Biliyorum biliyorum. 17sinde final sınavım var. Ona çalışmaktan çok aksattım bu aralar yine. Ama 17si son inşallah. Sonrasında bir bahanem olmayacak. Doya doya sopanızla gelebilirsiniz.

İkisi de aslında. Pcosum var doğru. Bir de henüz doktor olmasam da tıp fakültesinde okuyorum. Kadın doğumu da sevdiğim için biraz aşinayım. Tabii doktorlarımız kadar bilgili değilim yine de.

Kaptanım yaa ama bizde hani fena değiliz 3. Olmusuz gecen hafta. Birde bence bizim üyelerin hep mezundan önce son kiloları kalmamış ki kimsede kilo fln o yüzden vermekte zor şimdi denizden 1 tas su mu sürahiden mi biz yeni gelenler gerçi yeni gelen üyelerimizde ben hariç kilolu değil neyse bende derya deniz kilo var haftalık gider herhalde. Dahada olmazsa söz bende diyetisyenlerimi dinlicem yine de yapıcam

U UmutluBen çok haklısın bizde her gelenle tekrar tekrar tanıtamıyoruz kendimizi ama bu sefer çok yeni üyemiz var yazmak lazımdı ☺
Ben Esra 34 yaşındayım 3.5 yaşında bir oğlum var Ankarada ikamet ediyoruz öncesinde istanbuldaydık. Şuan çalışmıyorum eskiden bankacıydım. İstifa edip çocukla kendimi eve kapatınca birden 13 kg aldım ve kendimi yeniden burda buldum
Mezun olmama son 2 3 kg kaldı ama bu sefer bırakıp gitmek yok kilo korumadada yine burada olacağım zaten malum kaptanım elimden geldiğince gelen giden arkadaşlarımada destek olarak bu süreci atacağım inşallah
Senin kilo alma hikayen nedir ? geldiğinde oldum olası kiloluydum demiştin gerçi ama bir noktada daha bir artıyor ya kilo onu merak ettim

***Müsait olan diğer arkadaşlarımda kendini tanıtırsa güzel olur

İkisi de aslında. Pcosum var doğru. Bir de henüz doktor olmasam da tıp fakültesinde okuyorum. Kadın doğumu da sevdiğim için biraz aşinayım. Tabii doktorlarımız kadar bilgili değilim yine de.
Allah kolaylık versin canımmm ve tabi zihin açıklığıda. 17 sınavlar baya bi uzuk tarihmiş devlet ünversitesi galiba özeller bitirdi sanırım. Hangi üniversitedesin söyşemende sakınca yoksa tabi. Bende istersim tıp okumayı arkadaşım demiştim ya diyetisyen diye tabi sizin gb olamaz ama onlarda anatomi biyokimya fizyoloji dersi aldılar ev arkadaşım aynı zamanda ondan çok ben hatim ederdim kitaplarını hala biyokimyam fena sayılmaz kaçıncı sınıfsın bir de tusuna karar verdin mi. Ahhhh ben kalp cerahı olmak çok isterdim. Keşke yeniden 20 yaşında olsammm çok özendim sanaaaa

Sen kaç kiloydun? Merak etme benim de yolum uzun. Bu gemide birlikteyiz. Diyetisyenden yardım mı alıyorsun?

Buradan değil de özelde konuşursak söylerim okulumu. Ankara’da bir okul ama öyle söyleyeyim. Devlet okulu ama covid’den dolayı sarkmalar oldu işte. Temmuz 17’deki finalde de başarılı olursam dönem 4 olacağım inşallah. Yaa okumanın yaşı yok aslında. İstiyorsan hala en azından diyetisyenlik falan okuyabilirsin bence. Çok istersen tıp bile... Ben Kadın Doğum istiyordum hep. Ama işte tam kafamda oturmuş bi şey yok şu an. Stajlardan sonra karar vermek daha iyi olacak.

Benimkisi yemeklerin tadını almakla başladı kaptan çocukken yemek yemezken annemin zorla yedirmeleri ile her yediğim yemekten keyif her keyif aldığımdan da kilo aldım. Sonra önüne geçmek zor oldu. Kilo verdim aldı. Verdim aldım. Sınavlar var kilo al mezuniyet var kilo ver gelinlik giycem kilo ver evlendin kocamla akşamları keyif yapcam kilo al. En sonuncu kilo almamda evlilik sonrası oldu. Birde evlendikten sonra en önemlisi aslında yediklerimden değil hareketsizleşince oldu. Oyüzden ben de malesef kilo vermenin ana maddesi her bekadar mutfak olsada spor olmadanda zor olacağına inanlardanım. Birde yeme farkındalığımı artırmaya çalışıyorum mesela bazı şeylere saplantı gb takılıyorum yiyeceklere. Eskiden çikolata yemediğimde elim ayağım titrem bayılma noktasına gelirdim diyabetim fln diye korktu ailem ama psikolojik çıktı. Peynirede öyleyim resmen aşk yaşayan biriyim peynirle 1 kilo olsun midem bulandı yiyemicem bunu demem ama artık bu ikisine karşı dur demeyi ve kendimi kontrol etmeyi öğrendim( nohut haftada 1 olduğu onu es geçiyorum )

Evet kaptan bırakma bizi takımın bu ruhu çok güzel herkes gedefini tutursun ama burda kalsın Ben uzun zamandır sen kaptansındır diye düşünmüştüm sanırım ilk sayfadaki okuduklarımdan.

tanıtma için çok çok teşekkür ederim. Sonucta her gelene kendini tanıtmak mümkün değil ama böyle çok kolay oldu kim kimdi zamanla öğrenmek zor oluyor baya.

U UmutluBen merhaba ben paw 26 yaşındayım yazılımcıyım evden çalışıyorum. Bi minik köpeciğim var evlenince ve evden çalışmaya başlayınca vücut çok hareketsiz kaldı buda kilo olarak döndü. aşırı kilom yoktu ama kendimi iyi hissetmek ve çok kilo yüklenmeden önlem almak adına gelmiştim 55,5 kilo ilee. Bi tüp bebek için izine ayrıldım mezun olamadan o süreçte tekrar 55,5 ile döndüm izinden bebeğin kalbi durunca. Bu sefer mezun olabildim şükür yeni mezunlardanım darısı hepinize olsun inşallah

U UmutluBen bende 34 yaşımdayım 8, 5 yıllık evliyim çocuğum yok.
Kuran Kursu hocasıyım ama bu yıl evdeyim.
Hala sınavlarla uğraşıyorum bu yaşımda
Bende bebek için çeşitli tedaviler sonucu 16 kilo aldım. Kendim 57 kiloya kadar verdim ama hedefim 53 idi buraya rastladım ve iyiki rastladım ve iyiki 5.takımdan davet aldım
51 kilo ile de burdan mezun oldum.
Ama Tabiki bırakamadım burayı

Sen anlatınca burda Nermin diye bir arkadaş vardı senden önce o da kilo alma sebebini cocukluğunda ki ye ye ye baskılarının sebep olduğunu keşfettiğini yazmıştı tabi o daha derin yazmıştı ama özetle bu
E sanıyorum çocuk yok şuan çalışmıyorsanda bir salona falan yazılmayı düşünmedin mi ? Yada eşinle spor yapma imkanın olmuyor mu mesela.
Biz çocuk yokken her haftasonu birlikte spor yapardık eşimle çokta zevk alırdık şimdi maalesef ayrı ayrı yapıyoruz
Bende senin gibi oldum olası balık etliydim birazda genetik bu işler bizde ne anne tarafında nede baba tarafında bir tane normal kiloda insan evladı yok bak normal diyorm birde zayıf hiç yok
Bizlerin sorunu işte ölçüler elimizin ağzımızın ayarı yok arkadaş limitler dahilinde yemeyi çözdüğümüzde bu iş olacak inşallah

Sen kaç kiloydun? Merak etme benim de yolum uzun. Bu gemide birlikteyiz. Diyetisyenden yardım mı alıyorsun?
Ben suan 82.1 im. 11-12 kg civaı vermiş halim. 65kg olmak istiyorum. Benimde yolum daha çok. Senin kaçtı kilon ve hedef?
Diyetisyen mevzusuna gelince ben şanslı kesimdenim cevremde 2 tane var bir tanesi hala öğrenci ama zehir gb maşallah. Tam destek almıyorum her ne kadar hayat düzenimi oluşturmam gerektiğini söyleyip bana kızsalarda ben kalıcı bir şey istiyorum yani yarın yapamayacağım bir şey değil. Gerçi Allah var menüleri kısıtlayıcı değil birde bir tanesiyle demiştim ya birlikte çalıştık onun sonavlarına aslında bu yüzden bazı şeyleride biliyorum ama terzi kendi söküğünü dikemez misali şimdilik çok etkili yapamıyorum ya da kullanmıyorum. Ama bir gün elbet alıcam biliyorum onlarda osikolojik olarak bunu hazır olmamı bekliyorlar
kesinlikle yok ama malesef yaş önemli bir etkende kazanıp okumak değilde aslında sonraki süreçler. 10 yıl tıp 45 imde cerrah olduğumu düşünemiyorum ayy inş gönlüne göre olur herşey. İyi bir kadın doğum doktoru lazımmm belki bizde sana geliriz

Ay valla iyi ki gldin seni ben mi davet etmiştim Paw mı acaba :))

Amin canım inş Yaaa çok güzel bir canın evi olmak. Eşim izin verse benim evimde de bir ya kedi ya köpek bişi olurdu herhaşde. Ben tüm hayvanları seviyorum kertenkeleleri dahi. Benimde 3 kuşum 1 köpeğim var sayılır gerçi annemlerde ama olsun.

Bebiş için çok üzüldüm canım çok yakın zamanda bizde ailecek benzer bir durum yaşadık kız kardeşimde. Rabbim en yakın zamanda en hayırlısıyla ve sağlıklı evlat nasip etsin inş ( tabi istiyor ve hazırsanız.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…