- 23 Mart 2016
- 32.146
- 94.976
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.021
Biliyorum tatlım görüyorm hep menülerini ama sporsuz olmaz kabul etMisal ben günde 2 kere full body fitness yaparım.Şaka bir yana çok haklısınız canım kaptanım! Ama kendi adıma söyleyeyim, ben sporu hep aksatsam da yediklerime hep dikkat ediyorum.
Cok mantikliEvet kuzum ya çocukla zorama geceleri o uyuduktan sonra görümceye bırakıp kaçabiliriz tabi
Sen pcos oldugun icin mi bu kadar iyi biliyosun canim bunlari yoksa meslek doktor mu? Ben bir cogunuzu anca kesfediyorum ya eger isim flnda soylen varsa ara ara yazarsaniz bende ogreneyim. Hilali bgn ogrendimBenim isteyip de doktorun yazmadığı ilaç o işte.regl olamadın mı? Adet söktürücü o çünkü. Eğer sürekli adet düzensizliğin oluyorsa da bi kere bununla söktürüp sonra doğum kontrol hapı veriyorlar. Ama doktor belki başka amaçla da yazmıştır bilemiyorum.
Onun dışında suyunu yeteri kadar içip yeteri kadar da lifli beslenirsen hiiç artı yapmaz. Hatta söktüreceği için sonrasında ödem bile atarsın.♥
Yok yok vermez masallah diyetisyen menuleriyle saglam saglamgidiyolar onlarda.Yahuu onlar hep detoks yapıyordur ondan öyledir. Bi yemeye başlasınlar görürüm onları.Biz yiyerek kilo veriyoruz, kalıcı olsun diye canım. Emin adımlarla... (Bakalım kendimi kandırma çabalarım sonuç verecek mi?)
Biliyorum biliyorum. 17sinde final sınavım var. Ona çalışmaktan çok aksattım bu aralar yine. Ama 17si son inşallah. Sonrasında bir bahanem olmayacak. Doya doya sopanızla gelebilirsiniz.Biliyorum tatlım görüyorm hep menülerini ama sporsuz olmaz kabul et
İkisi de aslında.Sen pcos oldugun icin mi bu kadar iyi biliyosun canim bunlari yoksa meslek doktor mu? Ben bir cogunuzu anca kesfediyorum ya eger isim flnda soylen varsa ara ara yazarsaniz bende ogreneyim. Hilali bgn ogrendim+3 kg ve her yaptigina yeni kural getirtilmesiyle
Kaptanım yaaEvet canım 10.takımda iyidir
Şöyle ki biz derece yapacağız diye baya listeler Sporlar etkinlikler vs yapıyoruz onlarda o kadar etkinlikler listeler flann yok ona rağmen üyeleri bilinçli demekki salmıyorlarbizde bir takip etmesek herkes firar çoğu üyemiz maalesef sıkıştırmadan spor yapmıyor spor yapma alışkanlığını bir türlü kazandıramadık
Allah kolaylık versin canımmm ve tabi zihin açıklığıda. 17 sınavlar baya bi uzuk tarihmiş devlet ünversitesi galiba özeller bitirdi sanırım. Hangi üniversitedesin söyşemende sakınca yoksa tabi. Bende istersim tıp okumayı arkadaşım demiştim ya diyetisyen diye tabi sizin gb olamaz ama onlarda anatomi biyokimya fizyoloji dersi aldılar ev arkadaşım aynı zamanda ondan çok ben hatim ederdim kitaplarınıİkisi de aslında.Pcosum var doğru. Bir de henüz doktor olmasam da tıp fakültesinde okuyorum. Kadın doğumu da sevdiğim için biraz aşinayım. Tabii doktorlarımız kadar bilgili değilim yine de.
Sen kaç kiloydun?Kaptanım yaaama bizde hani fena değiliz 3. Olmusuz gecen hafta. Birde bence bizim üyelerin hep mezundan önce son kiloları kalmamış ki kimsede kilo fln o yüzden vermekte zor şimdi denizden 1 tas su mu sürahiden mi biz yeni gelenler gerçi yeni gelen üyelerimizde ben hariç kilolu değil neyse bende derya deniz kilo var haftalık gider herhalde. Dahada olmazsa söz bende diyetisyenlerimi dinlicem yine de yapıcam
Buradan değil de özelde konuşursak söylerim okulumu.Allah kolaylık versin canımmm ve tabi zihin açıklığıda. 17 sınavlar baya bi uzuk tarihmiş devlet ünversitesi galiba özeller bitirdi sanırım. Hangi üniversitedesin söyşemende sakınca yoksa tabi. Bende istersim tıp okumayı arkadaşım demiştim ya diyetisyen diye tabi sizin gb olamaz ama onlarda anatomi biyokimya fizyoloji dersi aldılar ev arkadaşım aynı zamanda ondan çok ben hatim ederdim kitaplarınıhala biyokimyam fena sayılmaz kaçıncı sınıfsın bir de tusuna karar verdin mi. Ahhhh ben kalp cerahı olmak çok isterdim. Keşke yeniden 20 yaşında olsammm çok özendim sanaaaa
Benimkisi yemeklerin tadını almakla başladı kaptan çocukken yemek yemezken annemin zorla yedirmeleri ile her yediğim yemekten keyif her keyif aldığımdan da kilo aldım. Sonra önüne geçmek zor oldu. Kilo verdim aldı. Verdim aldım. Sınavlar var kilo al mezuniyet var kilo ver gelinlik giycem kilo ver evlendin kocamla akşamları keyif yapcam kilo al. En sonuncu kilo almamda evlilik sonrası oldu. Birde evlendikten sonra en önemlisi aslında yediklerimden değil hareketsizleşince oldu. Oyüzden ben de malesef kilo vermenin ana maddesi her bekadar mutfak olsada spor olmadanda zor olacağına inanlardanım. Birde yeme farkındalığımı artırmaya çalışıyorum mesela bazı şeylere saplantı gb takılıyorum yiyeceklere. Eskiden çikolata yemediğimde elim ayağım titrem bayılma noktasına gelirdim diyabetim fln diye korktu ailem ama psikolojik çıktı. Peynirede öyleyim resmen aşk yaşayan biriyim peynirle 1 kilo olsun midem bulandı yiyemicem bunu demem ama artık bu ikisine karşı dur demeyi ve kendimi kontrol etmeyi öğrendim( nohut haftada 1 olduğu onu es geçiyorumU UmutluBen çok haklısın bizde her gelenle tekrar tekrar tanıtamıyoruz kendimizi ama bu sefer çok yeni üyemiz var yazmak lazımdı ☺
Ben Esra 34 yaşındayım 3.5 yaşında bir oğlum var Ankarada ikamet ediyoruz öncesinde istanbuldaydık. Şuan çalışmıyorum eskiden bankacıydım. İstifa edip çocukla kendimi eve kapatınca birden 13 kg aldımve kendimi yeniden burda buldum
Mezun olmama son 2 3 kg kaldı ama bu sefer bırakıp gitmek yokkilo korumadada yine burada olacağım zaten malum kaptanım elimden geldiğince gelen giden arkadaşlarımada destek olarak bu süreci atacağım inşallah
Senin kilo alma hikayen nedir ? geldiğinde oldum olası kiloluydum demiştin gerçi ama bir noktada daha bir artıyor ya kilo onu merak ettim
***Müsait olan diğer arkadaşlarımda kendini tanıtırsa güzel olur ♥♥
U UmutluBen merhaba ben pawU UmutluBen çok haklısın bizde her gelenle tekrar tekrar tanıtamıyoruz kendimizi ama bu sefer çok yeni üyemiz var yazmak lazımdı ☺
Ben Esra 34 yaşındayım 3.5 yaşında bir oğlum var Ankarada ikamet ediyoruz öncesinde istanbuldaydık. Şuan çalışmıyorum eskiden bankacıydım. İstifa edip çocukla kendimi eve kapatınca birden 13 kg aldımve kendimi yeniden burda buldum
Mezun olmama son 2 3 kg kaldı ama bu sefer bırakıp gitmek yokkilo korumadada yine burada olacağım zaten malum kaptanım elimden geldiğince gelen giden arkadaşlarımada destek olarak bu süreci atacağım inşallah
Senin kilo alma hikayen nedir ? geldiğinde oldum olası kiloluydum demiştin gerçi ama bir noktada daha bir artıyor ya kilo onu merak ettim
***Müsait olan diğer arkadaşlarımda kendini tanıtırsa güzel olur ♥♥
Sen anlatınca burda Nermin diye bir arkadaş vardı senden önce o da kilo alma sebebini cocukluğunda ki ye ye ye baskılarının sebep olduğunu keşfettiğini yazmıştı tabi o daha derin yazmıştı ama özetle buBenimkisi yemeklerin tadını almakla başladı kaptan çocukken yemek yemezken annemin zorla yedirmeleri ile her yediğim yemekten keyif her keyif aldığımdan da kilo aldım. Sonra önüne geçmek zor oldu. Kilo verdim aldı. Verdim aldım. Sınavlar var kilo al mezuniyet var kilo ver gelinlik giycem kilo ver evlendin kocamla akşamları keyif yapcam kilo al. En sonuncu kilo almamda evlilik sonrası oldu. Birde evlendikten sonra en önemlisi aslında yediklerimden değil hareketsizleşince oldu. Oyüzden ben de malesef kilo vermenin ana maddesi her bekadar mutfak olsada spor olmadanda zor olacağına inanlardanım. Birde yeme farkındalığımı artırmaya çalışıyorum mesela bazı şeylere saplantı gb takılıyorum yiyeceklere. Eskiden çikolata yemediğimde elim ayağım titrem bayılma noktasına gelirdim diyabetim fln diye korktu ailem ama psikolojik çıktı. Peynirede öyleyim resmen aşk yaşayan biriyim peynirle 1 kilo olsun midem bulandı yiyemicem bunu demem ama artık bu ikisine karşı dur demeyi ve kendimi kontrol etmeyi öğrendim( nohut haftada 1 olduğu onu es geçiyorum)
Evet kaptan bırakma bizi takımın bu ruhu çok güzel herkes gedefini tutursun ama burda kalsınBen uzun zamandır sen kaptansındır diye düşünmüştüm sanırım ilk sayfadaki okuduklarımdan.
tanıtma için çok çok teşekkür ederim. Sonucta her gelene kendini tanıtmak mümkün değil ama böyle çok kolay oldu kim kimdi zamanla öğrenmek zor oluyor baya.
Ben suan 82.1 im. 11-12 kg civaı vermiş halim. 65kg olmak istiyorum. Benimde yolum daha çok. Senin kaçtı kilon ve hedef?Sen kaç kiloydun?Merak etme benim de yolum uzun. Bu gemide birlikteyiz. Diyetisyenden yardım mı alıyorsun?
kesinlikle yok ama malesef yaş önemli bir etkende kazanıp okumak değilde aslında sonraki süreçler. 10 yıl tıp 45 imde cerrah olduğumu düşünemiyorumBuradan değil de özelde konuşursak söylerim okulumu.Ankara’da bir okul ama öyle söyleyeyim. Devlet okulu ama covid’den dolayı sarkmalar oldu işte. Temmuz 17’deki finalde de başarılı olursam dönem 4 olacağım inşallah. ♥ Yaa okumanın yaşı yok aslında. İstiyorsan hala en azından diyetisyenlik falan okuyabilirsin bence. Çok istersen tıp bile... Ben Kadın Doğum istiyordum hep. Ama işte tam kafamda oturmuş bi şey yok şu an. Stajlardan sonra karar vermek daha iyi olacak.
Ay valla iyi ki gldinU UmutluBen bende 34 yaşımdayım 8, 5 yıllık evliyim çocuğum yok.
Kuran Kursu hocasıyım ama bu yıl evdeyim.
Hala sınavlarla uğraşıyorum bu yaşımda
Bende bebek için çeşitli tedaviler sonucu 16 kilo aldım. Kendim 57 kiloya kadar verdim ama hedefim 53 idi buraya rastladım ve iyiki rastladım ve iyiki 5.takımdan davet aldım
51 kilo ile de burdan mezun oldum.
Ama Tabiki bırakamadım burayı
Kendim buldumAy valla iyi ki gldinseni ben mi davet etmiştim Paw mı acaba :))
İyi ki kaptırmamışız
İyi ki kaptırmamışız
Amin canım inşU UmutluBen merhaba ben paw26 yaşındayım yazılımcıyım evden çalışıyorum. Bi minik köpeciğim var evlenince ve evden çalışmaya başlayınca vücut çok hareketsiz kaldı buda kilo olarak döndü. aşırı kilom yoktu ama kendimi iyi hissetmek ve çok kilo yüklenmeden önlem almak adına gelmiştim 55,5 kilo ilee. Bi tüp bebek için izine ayrıldım mezun olamadan o süreçte tekrar 55,5 ile döndüm izinden bebeğin kalbi durunca. Bu sefer mezun olabildim şükür yeni mezunlardanım darısı hepinize olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?