Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gözünaydın canım
 
Benim isteyip de doktorun yazmadığı ilaç o işte. regl olamadın mı? Adet söktürücü o çünkü. Eğer sürekli adet düzensizliğin oluyorsa da bi kere bununla söktürüp sonra doğum kontrol hapı veriyorlar. Ama doktor belki başka amaçla da yazmıştır bilemiyorum.

Onun dışında suyunu yeteri kadar içip yeteri kadar da lifli beslenirsen hiiç artı yapmaz. Hatta söktüreceği için sonrasında ödem bile atarsın.
 
Bu eksi gelen 4 arkadaşımız tebrik ediyorum ve cuma için hedeflerinin büyük olduğunu tahmin ediyorum. Inşallah benden fazla verirsiniz cumaya sizi geçersem hatta gruptaki herkesi geçersem büyük olay olur ha
Ben pazartesi neysem cuma da oyum genelde biliyorsunuz. Ama bu hafta regl biteceği için ben de kendimden umutlu olmak istiyorum.
 
Ay canım çok sağol
2 3 aydır regli gecikiyor geçen bir oldum gibi lekelenme oluyor o ara tabi benim migrende eş zamanlı geldiği için ağrı kesici etkisiyle regli gelemiyor şuan nerdeyse 1 aylık bir gecikmem var regli oluyorm sanıyorm şişiyorum karnım hafif ağrıyor flaan ama gelen giden yok
 
Ne demek. Dünyanın en kötü şeyi resmen. Olmak bi dert, olmamak ayrı... Neyse Allah’tan doktor ilaç vermiş. Nasıl kullanmanı istedi bilmiyorum. Farklı farklı kullanımları var. Ona göre en geç ilaç bitiminden sonraki bir iki gün içinde rahatlarsın inşallah. Bazen ilacı kullanırken de regl olanlar oluyormuş. O günler değişiyor kişiden kişiye.
 
Sabah ve akşam 1 er tane canım
Vallahi benim daha yeni yeni bu sorunum oluyor seni hiç düşünemiyorum Allah yardımcın olsun
 

dDelta da gıcırtı sorunu belirtilmiş daha çok. Ben o açıdan tereddütte kaldım. Ama esnemeden bahsediyorsan evdeki trambolinim voit, aynı sorunu yaşadım. Şimdi ortasında zıplayınca yere değiyor ayağım deli olucaaammm
 
Sabah ve akşam 1 er tane canım
Vallahi benim daha yeni yeni bu sorunum oluyor seni hiç düşünemiyorum Allah yardımcın olsun
Çok iyi. Hemen biter o zaman. Ben ilk kullandığımda günde 1 tane almıştım mesela. Öyle daha uzun sürmüştü ilacın bitmesi. Ben alıştım artık aslında. Ne zaman gelse kabulümdü normalde. Ama buraya gelince sadece kilomu değil, hayatımı da düzene sokmaya karar verdim. En azından ideal kiloma ulaşana kadar ilacı kullanacağım. Belki sonrasında düzene girer. Çünkü kilo çok çok etkiliyor bu sendromu.

Kısaca takım 5 sayesinde ben de hayatımı düzene sokmuş oldum biraz biraz. O yüzden hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. (5.Takım reklamı gibi oldu kaptanım ödeme için hesap numaramı özelden yazdım. Bakarsınız bi ara. )
 
Sabah ve akşam 1 er tane canım
Vallahi benim daha yeni yeni bu sorunum oluyor seni hiç düşünemiyorum Allah yardımcın olsun
Ha bir de stresli bir dönem geçiriyorsan da düzensizleşmiş olabilir. Ya da çok spor yapmak da aynı şekilde reglyi çoğu zaman geciktiriyor.
 
Yaaaaa pac niye çaktırıyorsun
 
Eline sağlık canım ♥ ♥♥
Kızlar kemerleri sıkalım cidden
Yaaa kaptan hakket sıkalım bgn kardeş takıma gittim ya baya eksiler vardı hatta bide güzel güzel eksiler vardı sonra dedim ki belki herkes gecen hafta cuma almıştır ama yarışmaya baktım ki alan malan yok etap 2. Olmuşlar. Sonra gaza geldim biraz daha spor yaptım. Gerçi benim gazım nolcaksa etkilemicem ortalamayı ama olsun bende kendi çapımda gazlıyorum kendimi
Sorun değil hrkes anladı 3 kg yi nasıl unuturuz
 
Yahuu onlar hep detoks yapıyordur ondan öyledir. Bi yemeye başlasınlar görürüm onları. Biz yiyerek kilo veriyoruz, kalıcı olsun diye canım. Emin adımlarla... (Bakalım kendimi kandırma çabalarım sonuç verecek mi?)
 
Evet canım 10.takımda iyidir
Şöyle ki biz derece yapacağız diye baya listeler Sporlar etkinlikler vs yapıyoruz onlarda o kadar etkinlikler listeler flann yok ona rağmen üyeleri bilinçli demekki salmıyorlar bizde bir takip etmesek herkes firar çoğu üyemiz maalesef sıkıştırmadan spor yapmıyor spor yapma alışkanlığını bir türlü kazandıramadık
 
Misal ben günde 2 kere full body fitness yaparım. Şaka bir yana çok haklısınız canım kaptanım! Ama kendi adıma söyleyeyim, ben sporu hep aksatsam da yediklerime hep dikkat ediyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…