Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
09:30 100 gr aktivya yoğurt
16:30 1 kase yoğurt içine 2 yk makarna

2 L su
3 t.kahvesi
400ml hibiskus çayı
Özlemcim ya çok azalttın menülerini yapma ( kabızlık için EceZ in söyleyecekleri vardır belki çok yaşıyor ya halsiz kalırsın Allah korusun dikkat et kendine
Özgecimmm menün yine çok güzel ama 2 gündür spor yok mu

Ben bekunis önerdim tıkanıklığı açsın diye de kullanmak istemiyor kaptanım alışkanlık eder diye Korkuyor ama dediğiniz gibi kabız olup az yedikçe daha çok kabız oluyoruz kısır döngüye giriyor

Sen çok iyi besleniyorsun bu konuda
Özlem mesela makarna yerine başka şey yeseymiş keşke onuda az yemiş ama yinede kabızlık söz konusu olunca herşeyi defetmek lazım

S Suskunhanim hiç boşa mesajlarımı beğenme telden yazıyorum ve sana laflar hazırladım başkası ile orti olursun aç gezersin bana orti oldun her sabah yufka ekmekler geliyor poğaçalar gidiyor resmen beni kumpasa getirdiniz derecemi almak için hayin paco ve sen... Pacoya da bugün su orucu mu yapsam artı geldim diyorum ye gitsin yeaaa diyor her yerden saldırıyorsunuz resmen bana :/

Zalımmmsınn Calypso95 hahhaahjaj
Tebriklerrrr kızlarrrrrrr süpersiniz
Veee ne diyoruz yürümeyenler tontiş kalsınlar yürüyenlerin her adımla yağları erisin inşallah aminn

Zalımmmsınn Calypso95 hahhaahjaj
Tebriklerrrr kızlarrrrrrr süpersiniz
Veee ne diyoruz yürümeyenler tontiş kalsınlar yürüyenlerin her adımla yağları erisin inşallah aminn
O zmn kilo alırsam senin duandan olur

Amannn sende seni kimle eş yapsam laf ediyorsun
Daha önce ortim piyasada yok vs dedin diye en aktif taşş gibi üyemi orti yaptım sana yine bahane :)))
Önümüzdeki hafta benle orti olda gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…