Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen ne okudun canım ev arkadaşı faln dediğine göre merak ettim

Maşallah canım. Darısı başımıza bizde mezun olalım tez zamanda. Belki kilolarda etkiliyodur belki bir mucize olur sende bebişini kucağını alırsın sağlıklı bir şekilde inş
Ne sınavıyla uğraşıyorsun?

Evet ruhuma çok iyi geldi minik kızım iyi ki yollarımız kesişmiş böylesi karşılıksız bi sevgiye ve vefaya sahip olmak mükemmel

üzüldüm kardeşine Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah tüm bekleyenlere Ben tekrar tüp denemeyi düşünmüyorum yakın zamanda o psikolojiye sokamıyorum kendimi her açıdan zorlu bi süreç. Kendisi gelmek isterse nasip buyursun gelsin ama tedaviye ne zaman başlarım tekrar bilmiyorum hayırlısı olsun

Kpss ve çocuk gelişim ama şu ara tabi çalışamıyorum

Mezuniyet için de inşallah en kıza zamanda hedefine ulaşırsın cnm

Bizimde öyleeee yok normal biri birde bize gelin damat gelenlerde bize benziyor tek benzemeyen şimdilik benim eşim şükür ama o da maiallah yediğine içtiğine çok dikkat eden biri. Spor salonu üyeliğimiz var kaptan eşimle hemde 1 yıllık yaptırdık ama bu covid yüzünden gidemedik ve hala gidemiyoruz geçen hatta dedim gitmsem mi diye sonra alışveriş dönüşü adamın biri öksürdü yanımda koşarak eve kaçtım yanı o spor üyeliği öyle ölcek gitcek galiba. Eşim çok destek aslında kilolarımla derside yok ama ben iatiyorum diye herşeyi yapıyor Allah razı olsun. Evimiz büyük olsa eliptik fln alcaz ama onu sokabilcek yerimde yok. O yüzden şimdilik bir stepperım birde dambıllarla idare ediyorum. Normalde geceleri yürüyüşe çıkıyoruz ama bu ara o da çok yoğun o yüzden çıkamıyoruzda.

Yemek konusu malesef öyle. Benim bile elim o kadar bol kepçe ki eşim diyor hala 2 kişilik yemek yapmayı nasıl alışamadın. Eskıden yine 12 kişiyi doyırur şekilde yapıyodun şimdi 4 kişiliğe düştüde 2 gün yiyoruz şükğr

Benim boyum kısa 158. En çok da 76 küsürü görmüştüm. Ama buraya başladığımda 70.3 kiloydum. Ben de başlayalı 5-6 hafta oluyor zaten. Şimdi de 65.9um işte bugün. İlk girdiğimde hedefime 60 dedim. Ama 60 olunca 55’e çekmeyi düşünüyorum. Çünkü yetmeyecek 60 tam. Diyetisyen konusunda gerçekten şanslısın. Ben de bir dönem dyt ile kilo vermeye çalıştım. Baya da vermiştim. Ama sonra okul falan derken tamamen bıraktım. Sonra da geri aldım. Velev ki önemli olan insanın kendiyle olan savaşı. Şimdi eski diyet listelerimi her hafta değiştirerek gidiyorum ben de. İyi gibi şimdilik bakalım.

Cerrahlığı ben de çok istedim. Ama hem çok yıpratıcı hem de çok fazla dava falan açılıyor. O yüzden şimdilik biraz soğudum. İleride ne olur bilmiyorum. Gerçi kadın doğumda da ameliyat falan var. O da bir nevi cerrahlık. Bakalım zaman ne gösterecek. Umarım hangi bölümde olursam olayım iyi bir doktor olurum, tek dileğim bu. Siz de hastalık için değil ama çay içmeye gelirsiniz.

Ah paccim ne tatlı doktor olursun sen Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…