Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yine ben suçlu oldum iyi mi Ben evde suyumu içiyorum ne yaptım yine... Ye gitsin demedim, dengeli beslenmeye devam et dedim. Kendimi savunmalıyım. Ve suçlu oldum iyi mi...

Sen çok iyi besleniyorsun bu konuda
Özlem mesela makarna yerine başka şey yeseymiş keşke onuda az yemiş ama yinede kabızlık söz konusu olunca herşeyi defetmek lazım
Aynen ben de diyecektim o makarna konusunu ama zaten artı çıktı morali daha fazla bozulmasın diye demek istemedim kabızlık ve ödem döneminde yenmesi gereken en son şeylerden birisi beyaz makarna onun yerine salatalıklı kabaklı dereotu maydanozlu bir yoğurt çok daha iyi iş çıkarırdı :/

Calypso95 ortim diye söylemiyorum ama vurmuş ve gol olmuşş. Tebrik ederim.
Canım ortim sen eksi gelmişken artı gelince dayanamadım dedim yürüyüşü azcık abartayım çok değil
Zalımmmsınn Calypso95 hahhaahjaj
Tebriklerrrr kızlarrrrrrr süpersiniz
Veee ne diyoruz yürümeyenler tontiş kalsınlar yürüyenlerin her adımla yağları erisin inşallah aminn
Ahahah işte ben yürüdüğümü çaktırmadan yürürüm sonra herkes yarışa girip beni geçerdi

Amannn sende seni kimle eş yapsam laf ediyorsun
Daha önce ortim piyasada yok vs dedin diye en aktif taşş gibi üyemi orti yaptım sana yine bahane :)))
Önümüzdeki hafta benle orti olda gör
Sormayın yaa ortilerden yana yüzüm hiç gülmedi çok mu mükemmeliyetçi birisiyim acaba ondan mı böyle sizi kabul ederlm kaptanım benim en azından poğaça yemezsiniz
Yine ben suçlu oldum iyi mi Ben evde suyumu içiyorum ne yaptım yine... Ye gitsin demedim, dengeli beslenmeye devam et dedim. Kendimi savunmalıyım. Ve suçlu oldum iyi mi...

Sen ne okudun canım ev arkadaşı faln dediğine göre merak ettim
Ben isletme. Ayni bolum degildik malesef benim dersler hafif onun agir olunca bende onun derslere tadanirdim. bide imsanın ilgisini çekiniyor her daim tombiş olunca
@Cagrihilal1 hilaaall hilaaaall kendini yırtıyon demi şuan walk 1.si olcam diyeeee
Ahhh hilal gelecek yine bir sürü adımla ödem yapar hilal boşver senn
Mezuniyet için de inşallah en kıza zamanda hedefine ulaşırsın cnm
Mezuniyet yok canım benim ben baya karısık yazdım herhalde mezuniyetiöde şükür zayıftım bu sefer önümde öyle yakın zamanlı bir şey yok sadeve artık fit olayım istiyprum
Kesinlikle önemli olan insanın kendiyle savaşı bak olmayınca olmuyor verilse bile geri alınıyor maleseff. İyi doktor bulmak cidden zor ama ne olursam olayım iyi doktor olayım diyen biri elbet iyi r doktor olur Rabbim yardımcın oösun inş.

25884 nedir yaaa herhalde ortinin yerinede çift kişilik yürüdün sen bende burda konuşmaya dalmasaydım ahhh ben ve düşük cenem neyse sonraki yarışa görüşelimmm

25884 nedir yaaa herhalde ortinin yerinede çift kişilik yürüdün sen bende burda konuşmaya dalmasaydım ahhh ben ve düşük cenem neyse sonraki yarışa görüşelimmm
Bu aslında ikili bir çalışmaydı. Ben burada herkesi lafa tuttum. O ise yürüdü diyormuşum. İşe de yaramış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…