- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.081
Yine ben suçlu oldum iyi mi@Suskunhanim hiç boşa mesajlarımı beğenme telden yazıyorum ve sana laflar hazırladım başkası ile orti olursun aç gezersin bana orti oldun her sabah yufka ekmekler geliyor poğaçalar gidiyor resmen beni kumpasa getirdiniz derecemi almak için hayin paco ve sen... Pacoya da bugün su orucu mu yapsam artı geldim diyorum ye gitsin yeaaa diyor her yerden saldırıyorsunuz resmen bana :/
Aynen ben de diyecektim o makarna konusunu ama zaten artı çıktı morali daha fazla bozulmasın diye demek istemedim kabızlık ve ödem döneminde yenmesi gereken en son şeylerden birisi beyaz makarna onun yerine salatalıklı kabaklı dereotu maydanozlu bir yoğurt çok daha iyi iş çıkarırdı :/Sen çok iyi besleniyorsun bu konuda
Özlem mesela makarna yerine başka şey yeseymiş keşke onuda az yemiş ama yinede kabızlık söz konusu olunca herşeyi defetmek lazım
Kaptan duası bu mezun falan dinlemezKız biz mezunuz niye üstüne alınıyon
Canım ortim sen eksi gelmişken artı gelince dayanamadım dedim yürüyüşü azcık abartayım çok değil
Ahahah işte ben yürüdüğümü çaktırmadan yürürümZalımmmsınnCalypso95 hahhaahjaj
Tebriklerrrr kızlarrrrrrr süpersiniz
Veee ne diyoruz yürümeyenler tontiş kalsınlaryürüyenlerin her adımla yağları erisin inşallah aminn
Ben sporumu yaptım sevgili rakibeKaptan duası bu mezun falan dinlemez
Biliyor musun dondurucu temizliği çok zor bişiBen sporumu yaptım sevgili rakibe
Hayır yaa mezunluktan değilKaptan duası bu mezun falan dinlemez
Biliyor musun dondurucu temizliği çok zor bişi
Sormayın yaa ortilerden yana yüzüm hiç gülmediAmannn sende seni kimle eş yapsam laf ediyorsun
Daha önce ortim piyasada yok vs dedin diye en aktif taşş gibi üyemi orti yaptım sana yine bahane:)))
Önümüzdeki hafta benle orti olda gör
Yine ben suçlu oldum iyi miBen evde suyumu içiyorum ne yaptım yine... Ye gitsin demedim, dengeli beslenmeye devam et dedim. Kendimi savunmalıyım. Ve suçlu oldum iyi mi...
İşte buCanım ortim sen eksi gelmişken artı gelince dayanamadım dedim yürüyüşü azcık abartayım çok değil
Ahahah işte ben yürüdüğümü çaktırmadan yürürümsonra herkes yarışa girip beni geçerdi
Sporlara onu yaz puanını listeyle görürsün cicimBiliyor musun dondurucu temizliği çok zor bişi
Ben isletme. Ayni bolum degildik malesef benim dersler hafif onun agir olunca bende onun derslere tadanirdim.Sen ne okudun canım ev arkadaşı faln dediğine göre merak ettim
Ahhh hilal gelecek yine bir sürü adımla
Mezuniyet yok canım benim ben baya karısık yazdım herhalde mezuniyetiöde şükür zayıftımMezuniyet için de inşallah en kıza zamanda hedefine ulaşırsın cnm
Kesinlikle önemli olan insanın kendiyle savaşı bak olmayınca olmuyor verilse bile geri alınıyor maleseff. İyi doktor bulmak cidden zor ama ne olursam olayım iyi doktor olayım diyen biri elbet iyi r doktor olurBenim boyum kısa 158.En çok da 76 küsürü görmüştüm. Ama buraya başladığımda 70.3 kiloydum. Ben de başlayalı 5-6 hafta oluyor zaten. Şimdi de 65.9um işte bugün. İlk girdiğimde hedefime 60 dedim. Ama 60 olunca 55’e çekmeyi düşünüyorum. Çünkü yetmeyecek 60 tam. Diyetisyen konusunda gerçekten şanslısın. Ben de bir dönem dyt ile kilo vermeye çalıştım. Baya da vermiştim. Ama sonra okul falan derken tamamen bıraktım. Sonra da geri aldım. Velev ki önemli olan insanın kendiyle olan savaşı. Şimdi eski diyet listelerimi her hafta değiştirerek gidiyorum ben de. İyi gibi şimdilik bakalım. ♥
Cerrahlığı ben de çok istedim.Ama hem çok yıpratıcı hem de çok fazla dava falan açılıyor. O yüzden şimdilik biraz soğudum. İleride ne olur bilmiyorum. Gerçi kadın doğumda da ameliyat falan var. O da bir nevi cerrahlık. Bakalım zaman ne gösterecek. Umarım hangi bölümde olursam olayım iyi bir doktor olurum, tek dileğim bu. Siz de hastalık için değil ama çay içmeye gelirsiniz.
Bende iktisatBen isletme. Ayni bolum degildik malesef benim dersler hafif onun agir olunca bende onun derslere tadanirdim.bide imsanın ilgisini çekiniyor her daim tombiş olunca
25884 nedir yaaa herhalde ortinin yerinede çift kişilik yürüdün senbirincimiz açık ara fark 25884 adım ileCalypso95 oluyooorr
Yeni üyemiz U UmutluBen 19600 adım ile ikinciliği kapıyoo
Cherry Mom kaptanımız 13132 adımla üçüncülüğe kuruluyoor
@0zlem 13000
@ortabahar 12000
@Suskunhanim 10631
@Sibal57 10000
@Cagrihilal1 9701
@Asya2600 3000
hepiciğinizin ayaklarına sağlık kızlar
Bende iktisat:))) gönülsüz okuduğum bölüm
Ayyy benim daha var kaptan 30 dk bölgesel var bide yazmamıştım daha gruba ayy yakalayalım diğer grubu inş
Bu aslında ikili bir çalışmaydı. Ben burada herkesi lafa tuttum. O ise yürüdü diyormuşum.25884 nedir yaaa herhalde ortinin yerinede çift kişilik yürüdün senbende burda konuşmaya dalmasaydım ahhh ben ve düşük cenem neyse sonraki yarışa görüşelimmm
Evettt yaaaa hakket bu ikili bir çalışma olmuş ve işe yaramış yani ben düştümBu aslında ikili bir çalışmaydı. Ben burada herkesi lafa tuttum. O ise yürüdü diyormuşum.İşe de yaramış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?