- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.101
Ortim olmasa yapamazdım bunuBu aslında ikili bir çalışmaydı. Ben burada herkesi lafa tuttum. O ise yürüdü diyormuşum.İşe de yaramış.
Ceylan olmayınca birinci olunabiliyor25884 nedir yaaa herhalde ortinin yerinede çift kişilik yürüdün senbende burda konuşmaya dalmasaydım ahhh ben ve düşük cenem neyse sonraki yarışa görüşelimmm
Ceylan napıyorda o kadar adım atabiliyor yaaa.Ceylan olmayınca birinci olunabiliyor
Dukan derken sende mi dukan birası yapıyosun?sabah 》2 yumurta, 5 zeytin, 1 peynir, 1 ekmek, 1 t kaşığı bal, 1 ç kaşığı tereyağı, domates, salatalık
öğlen 》 1 porsiyon kabak yemeği, 3 yk yoğurt, 1 ekmek
akşam 》 1 porsiyon karışık sebze, 1 s bardağı ayran, 3 üçgen karpuz
ay sonra bişey yemeyecektim acıkınca dayanamadım 1 kase süt gevrek 2 şeftali ve bir de çikolata yedim
normalde acıkmıyodum bugün yeşil öay dukan vs bişey içmedim çok açlık çektim.. bi de tabi gaza geldim eksi gelince
spor 12 bin adım
su 2 fln vardır pek hesaplayamadım
Dün o kadar tarhana çorbası dedik dedik bgn biri içmişSabah (12.00): 1 haşlanmış yumurta, 20 gr light peynir, 20 gr zeytin, 25 gr tb ekmek, domates, salatalık, kırmızı biber, çay
Ara (15.00): 1 porsiyon kiraz, 10 gr ceviz, türk kahvesi, maden suyu
Akşam (18.40): 1.5 kepçe tarhana çorbası, 120 gr fırında sebzeli et (hatayda sini kebabı diyorlar), 100 gr yoğurt, bol salata
Su: 2lt
Maşallahh gelsin kirazlarrrr. Kirazları bilmem ama menünde baya güzelmiş sende mi diyetisyeneydin?Sabah
1 kase çorba
Ara
1 su bardağı süt
1 avuç kadar kiraz
Öğle
1kase çorba
3 kaşık menemen
Yoğurt
1/2 dilim ekmek
Ara
Yine bir avuç kiraz
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık tavuk yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Akşamdan sonra yine 1 avuç kiraz yedim bugün aldık çok güzelmiş dayanamadım
Su 4 lt
Spor 25 bin adim
Bugün yürümemi evren istemedi. Çok mutsuzum
evet canım ve faydasını gördümDukan derken sende mi dukan birası yapıyosun?
Dün o kadar tarhana çorbası dedik dedik bgn biri içmişafiyet olsun canım eski menülere döndüğün belli güzel menü olmuş
Maşallahh gelsin kirazlarrrr. Kirazları bilmem ama menünde baya güzelmiş sende mi diyetisyeneydin?
Maşallah 70 ten 53 e tebrikler
bugun yazsam olurmuEvet canım 1.sayfadaki kurallarımızda var
Daha öncede yazmıştım sana ekip içi devamlılığın olmaz ise listeye alamayız seni bilgin olsun
Cuma günü değil pazartesi günü mu?
Üst bacak 100 Alt 62Eki Görüntüle 2658662
Canım üst bacak genişliği 115 değildir alt bacakta öyle ,bu şekilde ölçüyorsun değilmi
Ben halen yabancıyım panoyu anlayamadım
Günaydın kızlar..
Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?