- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.261
Benim hedefi 68 yapıp geçen hafta mezun etmeyi unuttuk mu desen
Suskun yapsın işte seftalileri yedi mevsimi bitirdi şeker stokları doldu şekersiz yapacak listesinde tutsun .Güzel olur canım
Arkadaşlar var mı şekersiz 21 gün takibi yapabilecek arkadaş
Ay Allah'ım bu hafta sen hiç iyi değilsin geçen hafta hava 1500 dü hedefi düşürtüyordun noldu canım anlat bize
HahahahaSuskun yapsın işte seftalileri yedi mevsimi bitirdi şeker stokları doldu şekersiz yapacak listesinde tutsun .
Pazartesi sendromu tamamenAy Allah'ım bu hafta sen hiç iyi değilsin geçen hafta hava 1500 dü hedefi düşürtüyordun noldu canım anlat bize
Yine hava 1500 ama artı 1500 bu sefer. Çabalıyorum ama bi yerden de yirtarmiyim diye uğraşıyorumAy Allah'ım bu hafta sen hiç iyi değilsin geçen hafta hava 1500 dü hedefi düşürtüyordun noldu canım anlat bize
Gün oldu Çarşamba kızPazartesi sendromu tamamen
Ben hazırım uçur beni beybimHala korkmadin mıeceyle cuma günü kosacaz. Kondusyon topluyoruz
Hilal 21 gün yaparsa ben yaparımGüzel olur canım
Arkadaşlar var mı şekersiz 21 gün takibi yapabilecek arkadaş
27 aylık olan seninki değil mi?kızım da 27 aylık, 28 Mart doğumlu daBenimki mi @hanmeli nin mi ? :)
Cuma günü cuma sendromu o ayrı. Kimin ahini aldıkGün oldu Çarşamba kızcumada pazartesi sendromu dersin artık
Yok kuzum:)))) 27 aylıkken alıştı dedim büyüdü benim sıpa 3.5 yaşında artk27 aylık olan seninki değil mi?kızım da 27 aylık, 28 Mart doğumlu da
Zalimin giziii yimediiim mmSuskun yapsın işte seftalileri yedi mevsimi bitirdi şeker stokları doldu şekersiz yapacak listesinde tutsun .
Benim şekersize dair tek bildiğim tatlı pastaBen hazırım uçur beni beybim
Hilal 21 gün yaparsa ben yaparım
Ay nasıl okudugsam mesajıYok kuzum:)))) 27 aylıkken alıştı dedim büyüdü benim sıpa 3.5 yaşında artk
Annem hoşafta kullanıyor güzl oluyorZalimin giziii yimediiim mmama kurutmayi deneyeceğim topladıklarını,kışın çayın yanında yerim hem diyet de bitmiş olur i sallah
AnlaşıldıBenim şekersize dair tek bildiğim tatlı pastadesemde karatayin 21 gün şekersiz programını yapmıştım meyve bile yememistim son oldu zaten o da zaten yıl 2017 ydi galiba soğuk bir aralık ayının 5. Günü başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?