Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım
Sekersiz 21 gün diyetini sen mi yapacaksın ben mi dün ne okuduğumu hatırlamıyorum
Yaa özür dilerim ama burayı bir gözü kapalı okuyorsun güldüm yanlış anlama
Yoğunsundur illaki buraya gelip katılmak istemen bile bir cesaret çünkü zayıflama yarışları kuralları malum baya bir mesai istiyor
Soruna gelecek olursam :)
Daha önce takımca şekersiz 21 gün yapmıştık iyide olmuştu o zamn sevgi takip ediyordu S Suskunhanim da yeniden yapalım biri takip edebilir mi demiş bende onu ekibe yönlendirdim yapabilecek olan var mı diye bakalım bir cevgaver bekliyoruz liste tutması için tutan olursa ekipce isteyenlerle başlarız inşallah ♥

Son düzenleme:
bugünlerde bazı özel sebeplerden dolayı pek keyfim yok ortim.. bugün biraz yürüyüş yaparım yine zıp yapamıcam.. cumaya kadar eksimi koruyup en azından 53 ü sıfırlayabilirsem iyi olur -900 eksim olmuş olur planım bu.. senin artılar ne oldu atabildin mi ödemi
Al vere rağmen 6 ayda harika kilo vermişsin canım birde 1 ay ara vermişsin yani 5 ayda süper gitmiş. Daha önce hiç çok kilo alıp vermişliğin var mıydı yoksa bu ilk kez diyetin mi?
daha önce 2 defa daha kilo almıştım ama en fazla 10 kg flndı sınav dönemlerimdeydi oturup ders çalışmaktan.. ama hamilelikle birlikte aldığım kiloyu hiçbir dönemimde almamıştım

Kirazı çok severim ben de. Hazır tatları güzelken yiyelim. Şimdilerde if yapıyorum da o yüzden 2 öğüne düşürdüm. Kilo vermem azaldı diye farklı deneyeyim dedim. İfte kilo verme azalında tekrar 3 ana 3 ara’ya dönücem.

pacman bu hafta sende hiç spor yok hayırdır aplaaaa -100 den mi bu rahatlık
Hayır kaptanım. Rahat falan değilim vallahi. Ama finalime az kaldı. Konularımı yetiştiremiyorum. Ona çalışıyorum buraya yazmadığım zamanlarda. Sandalyeye yapıştım öyle söyleyeyim. Ama kilo verme kontrol altında. O iş bende.

He tamm tatlım kolay gelsinnn

Günaydın hanımlar
Daha yüzümü yıkamadan gruba bakar oldum. Bgn hafif hafif ağrım başlıyor daha hiç ağrı kesicisiz regl dönemi yaşamadım şimdi bu sefer bir kez olsun çayla deniyeyim dedim arkadaş çok iyi oluyor bende etki etti baya demişti. İnş bende de etki ederde ağrısız ve dolayısıyla ağrılesixisiz bir dönem geçiririm. Ağrısından çok korkuyorum reglin ben herhalde çok şiddetli geçirdiğim için eskiden şimdi ufacık ağrı başlasa korkumdan ağrı kesici alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…