- 23 Mart 2016
- 32.145
- 94.973
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.301
Yaa özür dilerim ama burayı bir gözü kapalı okuyorsun güldüm yanlış anlamaGünaydın canım
Sekersiz 21 gün diyetini sen mi yapacaksın ben mi dün ne okuduğumu hatırlamıyorum
Günaydın kızlar..
Günaydınnnnn kızlarGünaydın kızlaaar
bugünlerde bazı özel sebeplerden dolayı pek keyfim yok ortim.. bugün biraz yürüyüş yaparım yine zıp yapamıcam.. cumaya kadar eksimi koruyup en azından 53 ü sıfırlayabilirsem iyi olur -900 eksim olmuş olur planım bu.. senin artılar ne oldu atabildin mi ödemiOrtim napiyosun nasıl gidiyor. Kendi derdime düştüm bakamadım hiç sana. Bende tüm gücümle çırpınıyorum. Karaya vurmuş balık gibi denize dönmek için paralaniyorum. Ya balık gibi denize dönecem ya da balina gibi karaya oturacağım
daha önce 2 defa daha kilo almıştım ama en fazla 10 kg flndı sınav dönemlerimdeydi oturup ders çalışmaktan.. ama hamilelikle birlikte aldığım kiloyu hiçbir dönemimde almamıştımAl vere rağmen 6 ayda harika kilo vermişsin canım birde 1 ay ara vermişsin yani 5 ayda süper gitmiş. Daha önce hiç çok kilo alıp vermişliğin var mıydı yoksa bu ilk kez diyetin mi?
Evet farkettim ya. Halloldu mu bariGünaydınnnnn kızlar ♥♥
Foto şokuyla anca günaydın oldu
Kirazı çok severim ben de. Hazır tatları güzelken yiyelim.Canım ortiim yemeye geç başladığın için 2 öğün yapmışsın kalplerimiz bir bugün ben de öyle yaptım
Yaa benim akıllı bilekliğim yapmıyo galiba bunu
Ay teşekkür ederiimbiraz kirazı abarttım ama bugün sadece bi avuç yedim ama karpuz da yedim meyvesiz yapamıyorum
Hayır kaptanım. Rahat falan değilim vallahi. Ama finalime az kaldı. Konularımı yetiştiremiyorum.
Maalesef henüz değilEvet farkettim ya. Halloldu mu bari
Evet azcık vücudunu şaşırt bakalımKirazı çok severim ben de. Hazır tatları güzelken yiyelim.Şimdilerde if yapıyorum da o yüzden 2 öğüne düşürdüm. Kilo vermem azaldı diye farklı deneyeyim dedim. İfte kilo verme azalında tekrar 3 ana 3 ara’ya dönücem.
He tamm tatlım kolay gelsinnnHayır kaptanım. Rahat falan değilim vallahi. Ama finalime az kaldı. Konularımı yetiştiremiyorum.Ona çalışıyorum buraya yazmadığım zamanlarda. Sandalyeye yapıştım öyle söyleyeyim. Ama kilo verme kontrol altında. O iş bende. ♥
Malum ağrı ile kıvranıyorum benkızlar bugün zıp zıp Challenge
Ben yokum kaptan bgn. Hatta yürümesem mi diye bile düşünüyorum. Kaslarımı çok kastırmıyım güzelce ay başımı olayım diyekızlar bugün zıp zıp Challenge
Aaaaa benden önce yazmışsınkızlar bugün zıp zıp Challenge
Sende de mi regl ağrısıMalum ağrı ile kıvranıyorum bengece de uyuyamadım da unuttum hatırlatmayı
Teşekkür ederim.He tamm tatlım kolay gelsinnn ♥
Evet cnmSende de mi regl ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?