- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.281
BEnim kız hosafa bırakmaz galibaAnnem hoşafta kullanıyor güzl oluyor
Aynen öyle 1. uluslararası şeftali güzeli S Suskunhanim ağaçtan inip foruma teşrif ettiler demek.....Suskun yapsın işte seftalileri yedi mevsimi bitirdi şeker stokları doldu şekersiz yapacak listesinde tutsun .
Ispatli delilliAynen öyle 1. uluslararası şeftali güzeli S Suskunhanim ağaçtan inip foruma teşrif ettiler demek.....
Eki Görüntüle 2659423
Ortiler belirlendikten sonra da bana şey dedi hadi her yediğimizi birbirimize yazalım bende tamam dedim sonra bir baktım ki şeftalilerin arasında koşarak gözden uzaklaştı...Ispatli delilli
Çok haklısın canımmm. Ben zaten annemdeyim, saatimi de evde bırakmışım. Adımlarımı sayamıyorum. Ama yatın yemekten sonra yürüyüş yapacağız. Bebelerim rahat verse yüzeceğim de ama anca kıyıda kumla oynuyoruz
Canim ben 2 gunluk toptan dun gece eklemistim, bugunun de simdi menuyle ekliycem
Canım admine mesaj atmak lazım diye biliyorum.Cherry Mom fotografimin kaldırılması mümkün mü? Ben bunu durumda istediğim kişilerle paylaşmıştım burda kullanılmasını istemiyorum kollarım açık
Günaydın canım,sağ olasın atayimCanım admine falan mesaj atmak lazım diye biliyorum.
Ecez ceza falan almaz ama de mi? Bdv yi banliyorlar ya sürekli,öyle bir şey olursa üzülürümCanım admine falan mesaj atmak lazım diye biliyorum.
Ah canımCherry Mom fotografimin kaldırılması mümkün mü? Ben bunu durumda istediğim kişilerle paylaşmıştım burda kullanılmasını istemiyorum kollarım açık
Bilmiyorum inan w AP ekran görüntüsü ya sanmıyorum amaEcez ceza falan almaz ama de mi? Bdv yi banliyorlar ya sürekli,öyle bir şey olursa üzülürüm
AcabaGünaydın canım,sağ olasın atayim
ecez geç uyanırAcabaEceZ kendi mi mesaj yazsa? Sen yazarsan şikayetçi olmuş gibi olursun ceza alma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.
Mantıklı ama ecezde öğleden sonra girer orda kalır fotoAcabaEceZ kendi mi mesaj yazsa? Sen yazarsan şikayetçi olmuş gibi olursun ceza alma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?