- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.241
Canım ortiim yemeye geç başladığın için 2 öğün yapmışsın kalplerimiz bir bugün ben de öyle yaptım
Yaa benim akıllı bilekliğim yapmıyo galiba bunu
Ay teşekkür ederiimbiraz kirazı abarttım ama bugün sadece bi avuç yedim ama karpuz da yedim meyvesiz yapamıyorum
Markası neydi seninkinin çok soru sordum amaCherry Mom te yapacağı sporu kendisi seçiyodu galiba. Benimki nabza göre kendi takılıyo ben bişey seçmiyorum hangisi iyidir bilmiyom
Yok canım sor tabi ki ne olacakMarkası neydi seninkinin çok soru sordum ama
Teşekkür ederim canımm ben bimden aldım yine iyi tabi benimki deYok canım sor tabi ki ne olacak ❤ Fitbit
Ben de ikinci el aldım kızTeşekkür ederim canımm ben bimden aldım yine iyi tabi benimki de
Bir saatim bile yok anlıyor musun ?Yok canım sor tabi ki ne olacak ❤ Fitbit
Ee sabah 9da bime gittim alayım diye ucuzaBir saatim bile yok anlıyor musun ?
Anladım şimdi baktım baktim çözemedim deAşkolsun geldin gidiyorsun hala anlamadın mı
SaskinAnne canım ekipteki arkadaşları 2 ye bölüyorum evet rasgele ama dengeli olmasına çalışıyorum kendimce :) yeni gelenler oldukçada ekleme yapıyorum
Günlük yapılan sporlara karşılık gelen spor puanı ne ise onu yazıyorm tabloya mesela cardio 4 puan x kişi 1 saat yaptı 60*4 240 puan listeye yazıyorum . ( Spor puanları 1. sayfada ) Cuma günüde hem bireyselde 1. Olan arkadaşımı açıklıyorum hemde grup olarak kim 1. Oldu ise onu açıklıyorum
Hafta içinde kim az kim çok spor yapmış gözdende kaçmamış oluyor böylece
Yaa kıyamam sanaBir saatim bile yok anlıyor musun ?
Canım erken yiyerek çok iyi yapmışsın ama akşam meyve yemeİyi akşamlar güzelleeer, bugün boş gün galiba ama ben şimdi zıp zıp yapmaya gidiyoruum canım çektiakşam yemeğini çok erken yedim valla nasıl durcam sabaha kadar bilmiyorum, meyve falan yerim akşam belki
Ya ne guz,ben de çok severim çiçekleriKatılırım canım ben zaten bir haftadır falan yapıyorum
Küstüm aldım ♥ yasemin ♥ baya çiçeğim var ya elim yeter artık diyorsıcakta balkon da da perde olmasa bayılıp kalıyorlar.. kimini salona aldım cam güzelini falan çok güzel daha hızlı büyüdü ♥ baya çeşit var ama bir naneyi tutturamadım olmadı meret ya.. bir daha denicem ama.. hiç bir tohum da olmadı saksıda diye galiba tere vs çıktı ama büyümesi birbirine dolandı semizotu da olmadı
Biz de sabah saat 8 gibi çıkıyoruz 12 de tam anneme giriyorum artık uyku saati de geliyor yemek yap ye vs derken yine 16.00 da çıkıyoruz.. akşam da şimdi işte uyudu artıkyarın napsam onu düşünüyorum
Bi akıl verin bakalım.. bir saat uzaklıkta alışveriş merkezi var.. çocuk parkı vs de vardır.. sabah gitsem 10.00 da açılıyordur ben erken varırım.. öğle uykusu 15.00 da bitiyor o saatte gitmek istesem bir saat yok bir saat git bir saat dön
Pek emin değilim hangi ara gidicem ki.. bi yanı. Da git sabah diyor öğlen mescidde uyutklima varmı dur ki
Yasak yoksa bile gitmek tehlikeli bence canimBilmeeeemmm..yasak var mı oralara ben hiç bilmiyorum
Oglunun doğum tarihi ne?Sinyallerr varsa başla canım ama Eylül Ekim'de de olabilir
Benim oğlum o kadar hazırdı ben erteledim ille yaZ gelsn diye 27 aylık Nisan ayında alıştı ama artık herşeyin farkında olduğu için inat etmişti bende pişman olmuştum çocuk hazırken erteledim diye
Geçmiş olsun canım bana karanfil çiğnemek çok iyi gelirBoğaz ağrısı için çözümü olan var mı
Kronik faranjit var bende boğazım şişti yine kimseyle görüşmüyorum kimseyle temasım yok olsa acaba korana mi oldum derdim ama faranjit bu gıcık gıcık geldi yine. Yatmadan zerdecalli süt mu icsem
Anam daha geçen hafta düşürttün oynamam artkCherry Mom canım kaptanım bu mezuniyet kilosunu geriye atıyorsun ya öne de cekiliyordur o demi .
Evet canım bende seçtiriyor ssnin sat benimkinden iyi zaten kol sallanmıyorken adım sayıyor dediğinden beri favorimCherry Mom te yapacağı sporu kendisi seçiyodu galiba. Benimki nabza göre kendi takılıyo ben bişey seçmiyorum hangisi iyidir bilmiyom
Güzel olur canımCherry Mom Cherry Mom şeker orucuna başlamak isteyenlerle başlasak da uygun olan bı arkadas sevginin yaptığı gibi takibini yapsa nasıl olur?
Mezuniyet hediyesi alın bari çok ısrar ettinizYaa kıyamam sanasana da alalım letgodan bi saat
Benim hedefi 68 yapıp geçen hafta mezun etmeyi unuttuk mu desenAnam daha geçen hafta düşürttün oynamam artk
Benim hedefi 68 yapıp geçen hafta mezun etmeyi unuttuk mu desen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?