Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biraz daha bekle ozamn canım ağlayıp tepki verdiyse korkmasın durumdan
Gece bezi nasıl oluyor ? Dolu mu boş mu kalkıyor o da büyük işaret

Biraz daha bekle ozamn canım ağlayıp tepki verdiyse korkmasın durumdan
Gece bezi nasıl oluyor ? Dolu mu boş mu kalkıyor o da büyük işaret
Akşam su veya süt içip yapıyorsa dolu oluyor bazen hatta dopdolu
Hadi su içirmem diyorum ama süt alır biberonla.. o da yine çiş yapıyor iki kez falan sanırım az yapıyor...

Akşam su veya süt içip yapıyorsa dolu oluyor bazen hatta dopdolu
Hadi su içirmem diyorum ama süt alır biberonla.. o da yine çiş yapıyor iki kez falan sanırım az yapıyor...
Sen bekle kuzum gece olayıda zor olmasın sana
Şimdi sadece algılamasını sağla dediğin gibi oyun gibide olsa lazımlık yada WC ye otursun ısınır mevzuya
Kolay gelsin o da bebeklikten çıkıyor Eylül gibi başlarsın olmadı oralar sıcak olur Eylüldede

Kuzum valla çok haklısın önce iş derdine düştüm 2 gündür de hem hastane hem avukat peşinde koşturdum sabah erken çıkıp bu saatlerde eve girer oldum. Ama çok şükür bitirdim herşeyi artık evimdeyim. İş başvurusu yapacak bir yer bırakmadım sanırım yeğenim de panik atakmış psikiyatri ye yönlendirdi doktor yakın arkadaşım boşanıyor ona avukat ayarladım derken şükür bitirdim herşeyi

Ceylan bildirecej demişti EceZ
Ceylansnn canım ecez e yazabildiğine göre fırsat bulabilmişsin keşke buraya da bildirseydin.
Kuzum valla dün tartılamadım ondan yazamadım gece tartılayım dedim ama bi işe yaramaz artık geç oldu diye tartılmadım ondan yazamadım

İyi ozman sevindim kuzum
İş için hakkında hayırlısı olsun umarım gönlüne göre bir şey olur

Hey gidi gunler hey

Canım ortiim yemeye geç başladığın için 2 öğün yapmışsın kalplerimiz bir bugün ben de öyle yaptım
Akıllı bileklik canım nabıza göre kendi hesaplıyo
Yaa benim akıllı bilekliğim yapmıyo galiba bunu
Calypso95 dünkü menünde döktürmüşsün. tebrik ederim canım ortim.
Ay teşekkür ederiim biraz kirazı abarttım ama bugün sadece bi avuç yedim ama karpuz da yedim meyvesiz yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…