- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.321
Ağrı kesici almıyor musun sende? Napıyosunda ağrın geçiyor dişini sıkıyosun sonra o bir yerde geçiyor mu?Evet cnm
Oo çok ağrı kesici alırım ben 5 6 tane geçmez illaki iğne yaptırırımAğrı kesici almıyor musun sende? Napıyosunda ağrın geçiyor dişini sıkıyosun sonra o bir yerde geçiyor mu?
Atmaya çalışıyorum bende elimden geleni yapıyorum. Sende sıkma canını keyfini kaçıran neyse inşallah geçer bir an önce..❤bugünlerde bazı özel sebeplerden dolayı pek keyfim yok ortim.. bugün biraz yürüyüş yaparım yine zıp yapamıcam.. cumaya kadar eksimi koruyup en azından 53 ü sıfırlayabilirsem iyi olur -900 eksim olmuş olur planım bu.. senin artılar ne oldu atabildin mi ödemi
daha önce 2 defa daha kilo almıştım ama en fazla 10 kg flndı sınav dönemlerimdeydi oturup ders çalışmaktan.. ama hamilelikle birlikte aldığım kiloyu hiçbir dönemimde almamıştım
Canım yürüyüş kaşlarını rahatlatır ağrın azalır aslindaBen yokum kaptan bgn. Hatta yürümesem mi diye bile düşünüyorum. Kaslarımı çok kastırmıyım güzelce ay başımı olayım diye
Evet dilimize düşmeGünaydın kızlar günlerdir nasıl yorulduysam daha yeni uyandım. Yine canım yemek yemek istemiyor ama beni linç etmeyin diye kahvaltı yapıcam
Korkuyorum valla linç etmenizden hele cadı kazanıEvet dilimize düşme
Di mi haklısın.. dün gece taşındık çişiSen bekle kuzum gece olayıda zor olmasın sana
Şimdi sadece algılamasını sağla dediğin gibi oyun gibide olsa lazımlık yada WC ye otursun ısınır mevzuya
Kolay gelsin o da bebeklikten çıkıyorEylül gibi başlarsın olmadı oralar sıcak olur Eylüldede
Takip yapamam ama ben devam ediyorum şekersize.. sadece nadir de olsa beyaz un yiyorum.. onu da bırakmam lazım .. o da vücutta şekere dönüşüyormuşGüzel olur canım
Arkadaşlar var mı şekersiz 21 gün takibi yapabilecek arkadaş
Atmaya çaşışayım canım.. içi borda dışı yeşilli yapraklı bir çiçek.. daha doğrusu yaprakCanım erken yiyerek çok iyi yapmışsın ama akşam meyve yemeşeker oranı yüksek hatta dayanabilirsen su ve bitki çayı iç sadece
Ya ne guz,ben de çok severim çiçeklericam guzelinin fotosunu atar mısın müsait olduğunda tahmin ettiğim çiçek mi bakayım
Cherry Mom şeker orucuna başlamak isteyenlerle başlasak da uygun olan bı arkadas sevginin yaptığı gibi takibini yapsa nasıl olur?
Yasak yoksa bile gitmek tehlikeli bence canim
Oglunun doğum tarihi ne?
Islerimibitirdim ❤❤❤Yaa özür dilerim ama burayı bir gözü kapalı okuyorsun güldüm yanlış anlama
Yoğunsundur illaki buraya gelip katılmak istemen bile bir cesaret çünkü zayıflama yarışları kuralları malum baya bir mesai istiyor
Soruna gelecek olursam :)
Daha önce takımca şekersiz 21 gün yapmıştık iyide olmuştu o zamn sevgi takip ediyordu S Suskunhanim da yeniden yapalım biri takip edebilir mi demiş bende onu ekibe yönlendirdim yapabilecek olan var mı diye bakalım bir cevgaver bekliyoruz liste tutması için tutan olursa ekipce isteyenlerle başlarız inşallah ♥
Buymuş S Suskunhanim cım:)Atmaya çaşışayım canım.. içi borda dışı yeşilli yapraklı bir çiçek.. daha doğrusu yaprakçiçek açıyor mu bilmiyorum
Kaç aylık canımDi mi haklısın.. dün gece taşındık çişigece çok susamış içmiş bütün Suluğu farketmedim hiç.. ben en iyiyi Eylül sonu Ekim gibi suya çok gerek olmucak zamanlar bakayım bu işe yoksa gece ıslatması çok üzer bizi...
Benimde ne zamandır aklımdaydıCherry Mom ben tutayım 21 gün şekersiz listesini ama ricam herkes listesini gün belirterek en geç 23.00e yazmış olsun. En azından katılanlar. Ki bende 2 Listeyi karıştırmayayım
Ay çok güzelmiş buu
Ah canım teşekkür ederizCherry Mom ben tutayım 21 gün şekersiz listesini ama ricam herkes listesini gün belirterek en geç 23.00e yazmış olsun. En azından katılanlar. Ki bende 2 Listeyi karıştırmayayım
Doğru sende haklısın canım zaman laZım biraz kalabalık bir ekibiz birde :))Islerimibitirdim ❤❤❤
Aslında yazılanları okuyorum ama kimseyi tanımadığım için konuşulanların çoğunu anlamıyorumo yuzdén yorum yapamıyorum
O listeyi bile yeni anladım
Orti yazılıyor kim kimin ortisimesela
Geven gün tarti konusu geçti okudum okudum çözemedim araya da girmedim
Herkes birbirini izin zamandır tanıyınca yeni yeni alışmaya çalışıyorum
Dun çok hastaydım o yüzden dikkatsiz okumuşum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?