Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Atmaya çalışıyorum bende elimden geleni yapıyorum. Sende sıkma canını keyfini kaçıran neyse inşallah geçer bir an önce..❤

Di mi haklısın.. dün gece taşındık çişi gece çok susamış içmiş bütün Suluğu farketmedim hiç.. ben en iyiyi Eylül sonu Ekim gibi suya çok gerek olmucak zamanlar bakayım bu işe yoksa gece ıslatması çok üzer bizi...

Atmaya çaşışayım canım.. içi borda dışı yeşilli yapraklı bir çiçek.. daha doğrusu yaprak çiçek açıyor mu bilmiyorum

Islerimibitirdim ❤❤❤
Aslında yazılanları okuyorum ama kimseyi tanımadığım için konuşulanların çoğunu anlamıyorum o yuzdén yorum yapamıyorum
O listeyi bile yeni anladım
Orti yazılıyor kim kimin ortisimesela
Geven gün tarti konusu geçti okudum okudum çözemedim araya da girmedim
Herkes birbirini izin zamandır tanıyınca yeni yeni alışmaya çalışıyorum
Dun çok hastaydım o yüzden dikkatsiz okumuşum sanırım

Kaç aylık canım

Cherry Mom ben tutayım 21 gün şekersiz listesini ama ricam herkes listesini gün belirterek en geç 23.00e yazmış olsun. En azından katılanlar. Ki bende 2 Listeyi karıştırmayayım
Benimde ne zamandır aklımdaydı
Acaba yapsam.mi diye
Bayram baklavasına kadar bitirelim bari

Cherry Mom ben tutayım 21 gün şekersiz listesini ama ricam herkes listesini gün belirterek en geç 23.00e yazmış olsun. En azından katılanlar. Ki bende 2 Listeyi karıştırmayayım
Ah canım teşekkür ederiz
Evettt şekersşzz e kimler katılıyor kızlar Mehfam yı etiketleyip dönüş yapalım

Doğru sende haklısın canım zaman laZım biraz kalabalık bir ekibiz birde :))
Nasıl oldu boğazın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…