Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Atmaya çaşışayım canım.. içi borda dışı yeşilli yapraklı bir çiçek.. daha doğrusu yaprak çiçek açıyor mu bilmiyorum
yaprağı güzel diyorlar bizde buna
Evet evet yaprağı güzel bu cam güzeli dediğimiz çiçek açıyor ama farklı yerlerde farklı adları oluyor
Saksı da pek güzelmişama benim gözüm kitaplarda en alttaki adem güneşin bırak ve rahatl, uüstteki yine Adem Güneş ama kitabı tahmin edemedim, bi üstteki(alttan 3.) Mahremiyet eğitimi galibadoğan Cüceloğlu nün hangi kitabi

Çok Güzel duruyor

EceZ banlanmış
Yaa ama mesajda özellikle yazmıştım arkadaş ceza almasin diye ama bu mesajdan olmadı galiba, Kazen cevap yazmamış görmemiş olabilir.
Ben ilk başta mesajı kur alıyordum istek formu gibi bı şey olur mu diye orda şikayet yazanı işaretledim acaba ondan mı oldu ben sadece fotomun kaldırılmasını istemiştim

Aynen canım geceyide düşünmek lazım zaten uzmanlar gece bezi kuru olduğunda eğitime başlayın derler hep

Bende çiçekten çok kitaplara baktım

Canım forumunda kuralları var ihlal edildi sonuçta evet EceZ bilerek yapmadı ama düşünmek gerek

Canım forumunda kuralları var ihlal edildi sonuçta evet EceZ bilerek yapmadı ama düşünmek gerek
Ya aklına gelse yapmazdı ya da uyumamış olsam hemen görsem silerdi mezuniyetine az kalmışken yavaslatacak şeyler yaşamasını istememinşallah hallolur hemen

Ya aklına gelse yapmazdı ya da uyumamış olsam hemen görsem silerdi mezuniyetine az kalmışken yavaslatacak şeyler yaşamasını istememinşallah hallolur hemen
Yok canım Ece takılmaz diyetini bozmaz üzülme sen
Gece de fark etsen düzenle diyip foto silmek yine ban sebebi üzme canını sende

Altını özellikle cizdiniz ama bunun tekrari olmaması için bu şart. Siz buradan silince kalkti sanıyorsunuz ama bunu Google indeksledi ise ömür boyu İnternet'e kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…