- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.341
Sağol cnm
22 canımKaç aylık canım
Ben de şimdi farkettim onuEceZ banlanmış
Canım ben atamadım kaptan yardımcı oldu..
Aaaa kötü olmuş yaEceZ banlanmış
yaprağı güzel diyorlar bizde bunaAtmaya çaşışayım canım.. içi borda dışı yeşilli yapraklı bir çiçek.. daha doğrusu yaprakçiçek açıyor mu bilmiyorum
Evet evet yaprağı güzel bu
Çok Güzel duruyorCanım ben atamadım kaptan yardımcı oldu..
Komşudan minik bir sap almıştım ben önce onu suda bekletin bir hafta sonra toprağa geçirdim 10 gün falan çok cansız durdu sonra birden böyle kocaman olduiçeriyi daha çok sevdi ama hergğn minik minik uapraklar çıkıyor ♥
YaaEceZ banlanmış
Aynen canım geceyide düşünmek lazım zaten uzmanlar gece bezi kuru olduğunda eğitime başlayın derler hepDi mi haklısın.. dün gece taşındık çişigece çok susamış içmiş bütün Suluğu farketmedim hiç.. ben en iyiyi Eylül sonu Ekim gibi suya çok gerek olmucak zamanlar bakayım bu işe yoksa gece ıslatması çok üzer bizi...
Bende çiçekten çok kitaplara baktımSaksı da pek güzelmişama benim gözüm kitaplarda en alttaki adem güneşin bırak ve rahatl, uüstteki yine Adem Güneş ama kitabı tahmin edemedim, bi üstteki(alttan 3.) Mahremiyet eğitimi galiba doğan Cüceloğlu nün hangi kitabi
Canım forumunda kuralları var ihlal edildi sonuçta evet EceZ bilerek yapmadı ama düşünmek gerekYaaama mesajda özellikle yazmıştım arkadaş ceza almasin diye ama bu mesajdan olmadı galiba, Kazen cevap yazmamış görmemiş olabilir.
Ben ilk başta mesajı kur alıyordum istek formu gibi bı şey olur mu diye orda şikayet yazanı işaretledim acaba ondan mı olduben sadece fotomun kaldırılmasını istemiştim
Bayıldım bu çiçeğe gerçekten
Ya aklına gelse yapmazdı ya da uyumamış olsam hemen görsem silerdiCanım forumunda kuralları var ihlal edildi sonuçta evet EceZ bilerek yapmadı ama düşünmek gerek
Ya var yaKoca ağızlıçok bile durdu sıpa
Yok canım Ece takılmaz diyetini bozmaz üzülme senYa aklına gelse yapmazdı ya da uyumamış olsam hemen görsem silerdimezuniyetine az kalmışken yavaslatacak şeyler yaşamasını istemem inşallah hallolur hemen
AA gerçekten miYok canım Ece takılmaz diyetini bozmaz üzülme sen
Gece de fark etsen düzenle diyip foto silmek yine ban sebebi üzme canını sende
Aynen canım dikkat edinAA gerçekten mi
Yaaama mesajda özellikle yazmıştım arkadaş ceza almasin diye ama bu mesajdan olmadı galiba, Kazen cevap yazmamış görmemiş olabilir.
Ben ilk başta mesajı kur alıyordum istek formu gibi bı şey olur mu diye orda şikayet yazanı işaretledim acaba ondan mı olduben sadece fotomun kaldırılmasını istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?