- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.461
Bana bakbalpamuk ben geldim artık toparlan birlikte vericez bunları hadi kuzucum
Ah canım ne oldu öyle yaBugün diyetimi bozdum, cips, nutella ve sütlaç yedim napcam şimdi pişman oldum
Cidden tamda dediğin giiibisinAy hadi inşallah. Ben regl zamanını geçirnce iyiyim. Her regl zamanı (ayın yarısı) depreayondayım. Geri kalan 2 hafta diyetim çok iyi gidiyorAma 2 ileri 1 geri yapmaktan bıktım valla
Ay hadi bakalım bende 44 den 38 e burda düştüm sende yaparsın Allah gönlüne göre versin inşallahEn son 38 bedeni giyeli 9 yıl oldu
Yine 38 bedene kitlendim ama o bedende karnıma bir bebek daha istiyorum Allah nasip ederse
Güle güle giy eteğini ❤❤❤
100 g çiğköfte mi yoksa 100g lahmacun mu dersen lahmacun derim çiğköftede karbonhidrat daha fazla kalori de neredeyse iki kat fazla aynı gram içinde. Ama çok istersen çiğköfteden 100g yersin 2 dilim ekmek ve 30 gr et yerineYazmayada korkuyorum ama çiğ köfte bu ya 2 sıkım yesen nefsini körlesen olmaz mı. 2 yada 3 sıkımı sanırım 1 degişim yapmıyor mıydu diyetisyenimiz daha güzel aydınlatır ama. O kadar göz korkutcak bir şey değil bence ya. Evde kendin yapsan ki yapmasıda çok kolay. Lavasa sarmasan bile marulla 3 tane yesen olur sana öğle yemeği yanında bol salatanı yersin yada 1 kase yogurdunu birde kara bulgurdan yaparsın olmaz mı. Canın çok çekerse ve tutarsan başka şeyden patlamasın sonra.
Pac-man hayalim tabi ki bir dilim ekmek değilYavrimu çorba yerine 1 dilim ekmek yesen olmaz mı yine de? Benim haftalardır hayalim çiğ köfteydi biliyorsunuz... Ama o kadar kaloriliymiş ki lahmacun yemeye karar verdim. Annişe yaptırıcam hem de. Hamuru incecik olacak. Çiğköftede bulgur, salça, nar ekşisi, yağ derken kalorisi arşa çıkıyor. Şok oldum.Ama seninki çok makul bir hayal cınım.
Canım bahsettiğin çaya baktım da bu mu ? Uyku mu yaptı nasıl etki ettti ?Ayy bende öyşe ama benim bir ağrı kesici apronax ile geçer ağrım çok çok nadir aprınax almada geç kalırsam hadtaneye giderim. Ama apronaxta kesiyor işte reglimi birde malum agrı kesiciler ilerde böbrek hastası yolunda gitmemize etken olunca istemiyorum aslında almak ama çokkk korkuyorum ağrısından bgn daha şidetlenmedi ağrım ha bire girl tea içtim herby nin. Ama daha hala güzelce olmadı da şimdide 3 saat sızıp kalmışım. İnş bu sefer ağrı kesicisiz atlatabilirimmm nolur bişi deniyeyim dedim o da bana sıkıntı olmasın inş ki bir aürü yapıcak işim var erteleyio hepsini ağrı kesicisiz ilk gün atlatayım diye uğraşıyorum ilk defa
Bakayımcanım olmadı yavaş yavaş yürürüm. Emin olamıyorum hangisi doğru
Eline koluna sağlık canım. Ama beni listeye dahil etme. Şekersizde nasıl oluyor bilmiyorum ama benim hayatımda çok uzun zamandan rafinere seker yok zaten. Sadece meyve şekeri var onuda çıkarmam çok zor hayatımdan.
Vayyy bende çiğköfteyi pek kalorili bilmezdim100 g çiğköfte mi yoksa 100g lahmacun mu dersen lahmacun derim çiğköftede karbonhidrat daha fazla kalori de neredeyse iki kat fazla aynı gram içinde. Ama çok istersen çiğköfteden 100g yersin 2 dilim ekmek ve 30 gr et yerinepacman
O cipsi koklar yemezYazmayada korkuyorum ama çiğ köfte bu ya 2 sıkım yesen nefsini körlesen olmaz mı. 2 yada 3 sıkımı sanırım 1 degişim yapmıyor mıydu diyetisyenimiz daha güzel aydınlatır ama. O kadar göz korkutcak bir şey değil bence ya. Evde kendin yapsan ki yapmasıda çok kolay. Lavasa sarmasan bile marulla 3 tane yesen olur sana öğle yemeği yanında bol salatanı yersin yada 1 kase yogurdunu birde kara bulgurdan yaparsın olmaz mı. Canın çok çekerse ve tutarsan başka şeyden patlamasın sonra.
Ben hala bilmiyorum. Bulgurda kalori mi olur yaVayyy bende çiğköfteyi pek kalorili bilmezdim
Valla ceylan bile geldiyseee herkes gelmeliBana bakbalpamuk ben geldim artık toparlan birlikte vericez bunları hadi kuzucum
Ay cips koklama demeyin ağlarım anım varO cipsi koklar yemezçiğ köfte yerine de marula marul sarar ye
Hahhahaaj kime gaz verceğini şaşırdı sende kıskandın mı hemenBana bak senin ortağın benim farkındamısn sjshsjjsjsh gazla beni Ceylanım
İyiyim canımm sen nasılsın? Bugün ben de zıp yapamadım dün gece her yer açık uyumuştum çok esmiş çok üşüdüm 5 gibi kalktım donmuşum kırgınım biraz. Bölgeseli de video serisi yapıyorum da bozmayayım diye yaptım zorlapawlover
Pawcığım nasılsın? Bugün sana zIp yapalım mı yazacaktım, sonra kızım marketten bir şey istedi. Baktım yürüme fırsatı çıktı bana ben de yürüdüm. Yarın yine zıp yapmayı düşünüyorum ama. Sen ne durumdasın sadece bölgesel mi yaptın bugün?
Kıskancımdır. Ortağımı paylaşamamHahhahaaj kime gaz verceğini şaşırdı sende kıskandın mı hemen
İyice sarıl o halde son 2 günKıskancımdır. Ortağımı paylaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?