Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bana bak balpamuk ben geldim artık toparlan birlikte vericez bunları hadi kuzucum

Ay hadi inşallah. Ben regl zamanını geçirnce iyiyim. Her regl zamanı (ayın yarısı) depreayondayım. Geri kalan 2 hafta diyetim çok iyi gidiyor Ama 2 ileri 1 geri yapmaktan bıktım valla

Ay hadi inşallah. Ben regl zamanını geçirnce iyiyim. Her regl zamanı (ayın yarısı) depreayondayım. Geri kalan 2 hafta diyetim çok iyi gidiyor Ama 2 ileri 1 geri yapmaktan bıktım valla
Cidden tamda dediğin giiibisin neyse kaçıp gitmedin bu sefer mezuniyeti göreceğiz inşallah

100 g çiğköfte mi yoksa 100g lahmacun mu dersen lahmacun derim çiğköftede karbonhidrat daha fazla kalori de neredeyse iki kat fazla aynı gram içinde. Ama çok istersen çiğköfteden 100g yersin 2 dilim ekmek ve 30 gr et yerine pacman

Pac-man hayalim tabi ki bir dilim ekmek değil o hallere düştük diyorum. Kız lahmacunu hayal ediyor sen ekmeği ye hatta onuda yeme çorba iç diyor

Canım bahsettiğin çaya baktım da bu mu ? Uyku mu yaptı nasıl etki ettti ?
Bende de regliyr bağlı migren var ve migren hapları yüüzünden 1 ayı geçti regli gecikti maalesef bende de ilaçsız ve haatta serumsuz migren geçmiyor

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-08-21-02-16-429_com.opera.browser.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 15
Vayyy bende çiğköfteyi pek kalorili bilmezdim

O cipsi koklar yemez çiğ köfte yerine de marula marul sarar ye

İyiyim canımm sen nasılsın? Bugün ben de zıp yapamadım dün gece her yer açık uyumuştum çok esmiş çok üşüdüm 5 gibi kalktım donmuşum kırgınım biraz. Bölgeseli de video serisi yapıyorum da bozmayayım diye yaptım zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…