- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.481
InşaallahAy hadi bakalım bende 44 den 38 e burda düştüm sende yaparsın Allah gönlüne göre versin inşallah ♥♥
O halimi bende tekrar gorebilecekmiyim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşaallahAy hadi bakalım bende 44 den 38 e burda düştüm sende yaparsın Allah gönlüne göre versin inşallah ♥♥
İyiyim canımm sen nasılsın? Bugün ben de zıp yapamadım dün gece her yer açık uyumuştum çok esmiş çok üşüdüm 5 gibi kalktım donmuşum kırgınım biraz. Bölgeseli de video serisi yapıyorum da bozmayayım diye yaptım zorla![]()
Kendine inanırsan niye olmasın canım ama disiplin şart özellikle ilk 1 seneyi gözden çıkarInşaallah
O halimi bende tekrar gorebilecekmiyim acaba
Baya iyi esmiş sabah bi kalktım salonun tül perde sonuna kadar açılmış kağıtlar dağılmış salonun orta yere güzel dağıtmış eviGece ki fırtına neydi öyle!Ben de cam açık uyudum yorgunluktan ve sersemlikte kalkıp camı kapatamadım fırtınanın ortasında üstüm açık uyumuşum. Sabaha karşı eşim kalkıp kapattı camı ama sabah benim de karnım ağrıyordu, boğazım acıyordu hafiften.
Yarın yapalım mutlaka zıplarımızı.
senden güç alıyorum resmen bak!
![]()
aç uyuma ortim ya şekerin düşer yarın da çok kalori alabilirsin.. açlığını bastıracak sular içebilirsin.. keşke 3 lt suyun içine kabuk tarçın atsaydın.. şimdi de ılık limonlu su içebilirsin.. bilmiyorum yani açlık hissini gider de uyu. 3 veya 4 yk yoğurt da yiyebilirsinKahvaltı
2 yumurta, 1 ortaboy kabak, 1 yk zeytin yağı ile mücver gibi bişey
5 zeytin
3 ceviz
Ara
5 çiğ badem Adaçayı
Ara
1 avuç yer fıstığı
Akşam
2 kase sebze çorbası
Salata
3 lt suCherry Mom
ortabahar
2 saat yürüyüş
1 saat bölgesel
30 dk. Leslieçok açım çok
Detoks suyu içiyorum zaten ortim tarçınlı falan. Rezene adaçayı maydanoz suyu yeşilçay kirazsapi hepsini deniyorumaç uyuma ortim ya şekerin düşer yarın da çok kalori alabilirsin.. açlığını bastıracak sular içebilirsin.. keşke 3 lt suyun içine kabuk tarçın atsaydın.. şimdi de ılık limonlu su içebilirsin.. bilmiyorum yani açlık hissini gider de uyu. 3 veya 4 yk yoğurt da yiyebilirsin
hmm tarçınlı sular benim açlığımı hissettirmiyor da o yüzden söyledimDetoks suyu içiyorum zaten ortim tarçınlı falan. Rezene adaçayı maydanoz suyu yeşilçay kirazsapi hepsini deniyorum
Bu duygu durumu bozukluğu seni mezun edeceksabah 1 yumurta
akşam 1 porsiyon sebze yemeği
(duygu durum bozukluğu diyet değil)
2 lt su
spor 6 bin adım
C Cagrihilal1
Dengem bozuldu bu hafta çok stresliyim.hmm tarçınlı sular benim açlığımı hissettirmiyor da o yüzden söyledim
öyle olduBu duygu durumu bozukluğu seni mezun edecekher serde bir hayır var dedikleri bu işte
Bu regl getirmek için değil kaptan ağrıyı fln hafif atlatmak için çok uykumu getirdi bgn öğlen baya baya uyumusum. Ağrı içinde işe yarıyor gbydı ama akşam kaslarım gevşesin diye yürüyüşe çıktım çokk esiyordu. Gazım oldu o da ağrım yoktu ki gazla berbaer ağrı yaptı. Hala daha gaz ağrım var kıvranıyorum. Ağrı kesici aldım dayanamadım ama geçmedi gaz olduğu için sanırım. Bir dahaki aya tekrar denicem aöa bu sefer aıcak evimden ve bahteniyenin altından çıkmıcam.bu sıcak günde öğlen bile bahtaniyeyle uyudum.Canım bahsettiğin çaya baktım da bu mu ? Uyku mu yaptı nasıl etki ettti ?
Bende de regliyr bağlı migren var ve migren hapları yüüzünden 1 ayı geçti regli geciktimaalesef bende de ilaçsız ve haatta serumsuz migren geçmiyor
Vavvvv azme bakk. Hayran kaldımmmO cipsi koklar yemezçiğ köfte yerine de marula marul sarar ye
![]()
çok yüklenme kendine ortim.. insan bir şeyi çok dert ettiğinde yaşadığı başka bir olumsuzluk ben ne kadar gereksiz şeylere üzülüyormuşum dedirttiriyor.. bunu demeden kilolarımızın çok büyük problem olmadığını fark etmemiz gerekDengem bozuldu bu hafta çok stresliyim.![]()
Bende ayni durumdayım bazi mesajları anlamiyorumdaIslerimibitirdim ❤❤❤
Aslında yazılanları okuyorum ama kimseyi tanımadığım için konuşulanların çoğunu anlamıyorumo yuzdén yorum yapamıyorum
O listeyi bile yeni anladım
Orti yazılıyor kim kimin ortisimesela
Geven gün tarti konusu geçti okudum okudum çözemedim araya da girmedim
Herkes birbirini izin zamandır tanıyınca yeni yeni alışmaya çalışıyorum
Dun çok hastaydım o yüzden dikkatsiz okumuşum sanırım![]()
Bende yok canım öyle bir sorunKizlar ben sayfaları değiştiremiyorum sizdede öyle bi sorun varmı öğlende denedim olmadı
İyi geceler canımSelam kızlar.. Saat 4'ten sonra temizlik yapasım tuttu dip köşe evi temizledim.Kalanı yarın yapicam.Şimdi oturabildim. Hatta yatağa girdim.Heran uyuyabilirim.
Herkese iyi geceler..![]()
Kimbilir hedef kaçtıKızlar zip hedefimi tutturamadım yaayaklarım ağrıdı artık ahahah