- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.501
Zıplar nerlerde 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ziplayasim geliyo sen böyle deyinceZıp için son 5 dakikaa var mı zıpzıpçıı?
Hadi sen gelene kadar bekliyorum o zamanAy ziplayasim geliyo sen böyle deyincebeş dk zıplayıp geliyorum
Yaa çok teşekkür ederimHadi sen gelene kadar bekliyorum o zaman![]()
Ben de anlamam kiii.. ya da anlamazdım diyeyim çok değil hani 6-7 ay öncesi bir tane bile saksım yoktu.. sonra bir tane aldımMaşallah maşallah
Ben hiç anlamam çiçek işinden annemde hep kızar ya bi çiçeklerime baksana ilgilensene diye![]()
Hey maşallahCalypso95 9400 zıp ile zıp tarihi rekorunu kırarak birinciliği kapıyor kocaman alkışlar sanaa
S Suskunhanim 4444 zıp ile ikinciliğe hak kazanıyoor
Cherry Mom kaptanlığa ilk üçe girmek yakışır diyip 2550 zıp ile üçüncü oluyoor
Tempus 2500
C Cagrihilal1 2000
Cute Bean 750
pawlover 300
Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorumkatılmayanları 100-200 ne olursa katılmaya davet ediyorum
![]()
Doğru söylüyorsun kısa vadede olmaz biliyorum ama sağlam olsun olsun daKendine inanırsan niye olmasın canım ama disiplin şart özellikle ilk 1 seneyi gözden çıkar![]()
Eline sağlık canımCalypso95 9400 zıp ile zıp tarihi rekorunu kırarak birinciliği kapıyor kocaman alkışlar sanaa
Tempus 2500
C Cagrihilal1 2000
Cute Bean 750
pawlover 300
Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorumkatılmayanları 100-200 ne olursa katılmaya davet ediyorum
![]()
Araya kaynayiver ben öyle yapıyorumBende ayni durumdayım bazi mesajları anlamiyorumda![]()
90 da ben yaptım ama söylemedim az diyeCalypso95 9400 zıp ile zıp tarihi rekorunu kırarak birinciliği kapıyor kocaman alkışlar sanaa
Tempus 2500
C Cagrihilal1 2000
Cute Bean 750
pawlover 300
![]()
İnsan merak ediyor amaAy cips koklama demeyin ağlarım anım var![]()
Vaavvvvv diyetisyenimCalypso95 9400 zıp ile zıp tarihi rekorunu kırarak birinciliği kapıyor kocaman alkışlar sanaa
Tempus 2500
C Cagrihilal1 2000
Cute Bean 750
pawlover 300
![]()
Az da olsa söyle canım katılım gösterdiğini bilelim90 da ben yaptım ama söylemedim az diye
30 dk yuruyus
Canım yapı market gibi dükkana git cırt cırt kelepçe de.. verirler ev de çok hayat kurtarıyor.. içeri almak istediğin de kesersin artık çünkü kapandıpında bir daha açılmıyor çok sağlam.. arada pakette bozuk çıkıyor dememen lazım alabilirsen elle bozuktur..AA ben bilmiyorum o kelepçeleri,nasıl bir şey?sardunyalar ima yapayım dönünce gerçi kışın içeri aliyorum, soğuk oluyor malum
Evet sen vazgecince bu kez o vazgeçmiyorbenim aloaveram da öyle olmuştu yılbaşı çiçeğim de.
Yaprağı güzel bir metreyi geçiyor ama ben böyle minik hallerini daha çok seviyorum
Gece gece gözüm yandı neden bu kadar uçmuşum ben. 2 gün de asla veremem bu kiloyu en iyisi 2 gün oruç tutayım benCuma öncesi son çıkışta hedeflerimizi de bi gözünüze sokayımEki Görüntüle 2659885
1 güncük kaldıGece gece gözüm yandı neden bu kadar uçmuşum ben. 2 gün de asla veremem bu kiloyu en iyisi 2 gün oruç tutayım ben