- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.521
Akşam 40 dk zipladim,başlarım yazmıştım yaEline sağlık canım
Calypso95 hedef neydi bacım birde yakalayamadım diye ağlıyorsun
Tebriklerrrr ♥♥♥
Suskunda tüm gün yattım uyudum diyor:))
Katılım gösteren kızlar süpersiniz
Kime sorsam ben başlama diyorBenimki de 21. Eğitici tuvalet alsam mi diye düşünüyorum erken mi diye de düşünüyorum erken davranınca psikolojileri bozuluyormuş zaten yavaş yavaş sendrom geliyor bize
Dur bayılıyorum1 güncük kaldı
Üç kere tutturamayanlara verelim demiştik ama yapmadık sanırımDur bayılıyorumhedefine ulaşamayanlar ceza var mi
Benimde annem acele etme diyor bende öyle düşünüyorum kaka var mı diyorum gösteriyor ya da bezine yapınca bazen çiş diyor.Kime sorsam ben başlama diyor
Bir tek kv inatla öğrenir diyor.. ama beni ve amiri yani oğlun ♥tanıyanlar daha erken yapma diyor..
Benlm de içimde ki ses öyle diyor yani ne acelen var zaten öğrenicek bırak boşver baktın Ocak Şubat belki iyice kıvama gelir kış mış demezsin öğretrsin diyorum..
Şimdi nerdeyse emin gibiyim sabah bir yolunu bulsam gece ısltaması çok olur gece kalk hadi üst değiştir yatak değiştir.. oda ben de yıpranırız...
Sen ne düşünüyorsun?
Sonuçta Max hani 35 aylık olana kadar ben aklımca zaman veriyorum ona..
Ay bak gel aynı benhanmeli
Ben de tamamen hazır olduğunda kesmiştim. Kasları hazır değilse ne yaparsan yap zaten çocuk yine yapıyor. 3 e yaklaşıyordu nerdeyse biz bıraktığımızda. Yatağa sıvı geçirmez alez serip üzerine yatak çarşafını seriyordum sonra üzerine 1 kat daha sıvı geçirmez alez ve çarşaf. Gece yaparsa hemen üst kattakileri kaldırıp makineye atıyordum alttaki çarşafa yatırıyordum üzerini değiştirip temizleyip. Gece işkenceye dönüyor yoksa yatak çarşafı değiş onu kaldır bunu indir. Ay ya da ben çok tembelim.Ama uykusuzluğa hiç gelemiyordum hatırlıyorum da beni en çok yıpratan şey gece uykusuzluğuydu. 2 yaşına kadar emzirdim nerdeyse. Artık geceleri her yarım saatte bir uyanıyordu beni resmen parmağında oynatıyordu. İşte o aralar orda bıraktım o eski Esra’yı. Ruhum oralarda bir yerlerde yitip gitti.
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım yapı market gibi dükkana git cırt cırt kelepçe de.. verirler ev de çok hayat kurtarıyor.. içeri almak istediğin de kesersin artık çünkü kapandıpında bir daha açılmıyor çok sağlam.. arada pakette bozuk çıkıyor dememen lazım alabilirsen elle bozuktur..
Ay o sardunyalar ... Balkon çiçeğini diyon demi her balkon da olmazsa olmazkomşudan kopardı bi kırmızı vi pembe su da beklettim bir hafta ektim... Ne ölüyor ne oluyor 3 er yaprak var büyücek inşallah ben de böyle hazır değil de minnak alıp kendim onun büyüdüğünü görmeyi çok daha seviyorum Daha benşmsiyoeum o zmaan ♥
Aleovera ben de komşumda varmış yeni alocam onu da bakalım nasıl nerde büyütsem ki onu ? Balkon sıcak ama gölgeli içerisi hafif serin gölgeli.. nasıl mekan seviyor.. ben bir kaç yıl önce denedim de öldüydğ
Yaprak güzeli di mi? Saksıyı büyütsün ynen dediğin gibi çok büyüyebilir sanırımma onun yeri ben de de iyi kitaplık üstü tavana yakın öaw 3karış büyüyebilir
Bi tek şu komşudan aldıklarım da bu güzel tuttu
Ay ben bu sene nane büyütemedim.. iki kova demedim olmadısen de de vardır serin gölge sever dediler derin toprak dediler .. bir daha denicem
Hepsinden her şeyden önemlisi SENİN HAZİR HİSSETMEN.kim ne derse desin bir bahane bul didiklemesinler başınıKime sorsam ben başlama diyor
Bir tek kv inatla öğrenir diyor.. ama beni ve amiri yani oğlun ♥tanıyanlar daha erken yapma diyor..
Benlm de içimde ki ses öyle diyor yani ne acelen var zaten öğrenicek bırak boşver baktın Ocak Şubat belki iyice kıvama gelir kış mış demezsin öğretrsin diyorum..
Şimdi nerdeyse emin gibiyim sabah bir yolunu bulsam gece ısltaması çok olur gece kalk hadi üst değiştir yatak değiştir.. oda ben de yıpranırız...
Sen ne düşünüyorsun?
Sonuçta Max hani 35 aylık olana kadar ben aklımca zaman veriyorum ona..
Yavrum saksıyı kenarından del o kelepçeyi geçir oradan balkonuuna uygun ise işte saksıyı yerleştir demirleri bapla..Canım cok merak ettım ama anlamadım nasıl bağlıcaz sakaıyı onla. Tabi daha 2 sayfam daha var okumadığım orda resim attıysan bu mesajımı görmemezlikten gel
Bıyıkların mı çıkıyor kıben bu ara biraz buyuklıyımda erken çocuk gb bıyıklarım terliyor
200 Gr cık uçtun muGece gece gözüm yandı neden bu kadar uçmuşum ben. 2 gün de asla veremem bu kiloyu en iyisi 2 gün oruç tutayım ben
Spor ben de iki haftadır yok.. belki daha fazla di mi..
Evet ya bulamadık bir cezaÜç kere tutturamayanlara verelim demiştik ama yapmadık sanırımCherry Mom
Aynen bak bizim de 9 Ekim..işte o anlar da da hazır bulunursa yapacak bir şey yok ertelemek daha kötü oluyor..Benimde annem acele etme diyor bende öyle düşünüyorum kaka var mı diyorum gösteriyor ya da bezine yapınca bazen çiş diyor.
Benim kayinvalidem de çok ve boş konuşur kesin bana da söyler ogretindiye ama çocuğunu en iyi sen tanırsın erken diyorsan erkendir.
Gece bir süre bez bağlarsın gündüzleri alıştırabilirsin
Ama kışgünü çok zor ekimde yaşına girecek kızım benim ev soğuk oluyor kısın nasıl olacak bende bilmiyorum belki baharı beklerim baktım hazır olursak beklemem
10 binKimbilir hedef kaçtı
Eline sağlık canım
Calypso95 hedef neydi bacım birde yakalayamadım diye ağlıyorsun
Tebriklerrrr ♥♥♥
Suskunda tüm gün yattım uyudum diyor:))
Katılım gösteren kızlar süpersiniz
Teşekkürler canlarım beni sizler hırslandırdınızİnsan merak ediyor amatek meraklı ben miyim
Vaavvvvv diyetisyenimCalypso95 im ,insan mısın diyesim geldi maşallah maşallah tebrik ediyorum
bence 2 günlük detoks cezası verelim tarifi de her hafta farklı tutalımEvet ya bulamadık bir cezafikri olan varsa yapalım hilal herşeye bişey var diyecek yine
Bayıldım bu fikrebence 2 günlük detoks cezası verelim tarifi de her hafta farklı tutalım
Tuzsuz olan her suyu dökğyıumTamam canım çok teşekkür ederim
Sardunyalar evet her yerde var ama çok da hoşuma gidiyor buna rağmendış mekan çiçeği imiş normalde ama güneşte kalırsa yanıyor hele ki yaz sıcağında.dikdiklsrinde değişim yoksa tutmayabilir istersen çıkarıp köküne bak,çürüyen bölüm varsa kopar. Bir de muz kabuğu suyu, yumurta suyu vs döküyor musun sadece çeşme suyuyla mi suluyorsun?
Hepsinden her şeyden önemlisi SENİN HAZİR HİSSETMEN.kim ne derse desin bir bahane bul didiklemesinler başını
Bu süreçte akıl verenler çocuk öğrenirken yardımcı olmuyorlar ne yazık ki.sabir isteyen bir süreç, o gücü buldugumda yapardım ben olsaydım
Bence de güzelBayıldım bu fikrene diyorsunuz kızlar
ben de 2 hafta önce yasemin aldım sarmaşık sonuçta çabuk uzar diye tık yokTuzsuz olan her suyu dökğyıumyumurta patates mısır
Sadece geçen şekerli su yaptım reyhanlara görmüştüm kv de den.. ülen ben yaptım karınca bastısaksıya yuva yapmaya başladılar bilğidin... Artık döktüm reyhanlarımı oradan başka yere geçirdim sonra gittiler
Sardunya da değişim sadece işte minik yapraklar çıkıyor yine içinden.. yemyeşil hala dik de duruyor sadece hızlı hızlı büyümüyır bana bunlar çok hızlı büyüyen sarar falan dediler de yok
Yasemin aldım ben de sarsın diye ♥efsane kokusu var yaaa... Balkon demiri ne değilde içerden tele sopalara sardırcam bakalım olursabalkon perdem var o yüzden balkon korkulukları na olmaz..
84.70200 Gr cık uçtun mu
Bu sabah 84.70 çıktım yine tatlı da yeniyorum bir yerde hatam var ama. Bacaklarım ağrımasa yürüyüşü arttırcam da200 Gr cık uçtun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?