- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.561
Aaaa ben menüyü yazdım zannediyordum03-10 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
@birsevgi izinli
@Cagrihilal1
hanmeli
@Tempus
@balpamuk
S Suskunhanim
@EceZ
0zlem
pacman
@ortabahar
@fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
@Sibal57
SaskinAnne
E Esmacns
@Asya2600
@cgdmk
U UmutluBen
@Cute Bean
Olur bazen öyleAaaa ben menüyü yazdım zannediyordumdalgınlığıma geldi herhalde
Ben menüyü paylaşmayı unuttum bu sabah fark ettim cevapla yapmamisim03-10 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
@birsevgi izinli
@Cagrihilal1
hanmeli
@Tempus
@balpamuk
S Suskunhanim
@EceZ
0zlem
pacman
@ortabahar
@fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
@Sibal57
SaskinAnne
E Esmacns
@Asya2600
@cgdmk
U UmutluBen
@Cute Bean
Günaydın herkese
Günaydın
GunaydinGünaydın herkese
Tamam bugün bol proteinle başladım şimdi yürümeye çıkacağım bugün 10 bin adım ve 40 dakika kardiyo yaparim belki evde iki defa antrenman yaparımAh canım ne oldu öyle ya
Ceza olarak 2000 zıp verelim mii 23.00 e kadar yap vicdan azabından ve bir miktar kaloriden kurtul yarında bol proteinli bir menü yeşil çay vs içersen güzel olacaktır
AA bwn de dökerim çağıHiç dikkat etmedim ya .. soğumuş çay bile döküyorlar..
Ne hayaller var değil mi ben de eşimi diyorum hep ev alacaksak bahçesi olsun ömürlük olur apartman istemem diye diye başını yedimsanki bugpn ev alacak
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın herkese
Gunaydin
Günaydın kızlaar
Günaydınnnnn 5. Takım güzelleriGünaydın kizlar
Annemler haşlanmış yumurta kabuğu,çay posası, diyeeee diyeeee bahçeyi çöpe çevirdiAA bwn de dökerim çağıposası toprağı yumuşatıyor havalandiriyor
Hadi bakalım bekliyoruz canım menünede dikkat et yerleşmeden gönderirsin hepsiniTamam bugün bol proteinle başladım şimdi yürümeye çıkacağım bugün 10 bin adım ve 40 dakika kardiyo yaparim belki evde iki defa antrenman yaparım
Aynı ben yaaa bende şimdiki evimi çok hızlı tuttum evlendiğimde tam düğün zamanıydı bizde işten güçten erteledik ev tutmayı yani aslında ben erteledim ev bu bakcaksın tutcaksın ne var büyütmeye dedim. Sonra evler bir bir tutulmuş istedeiğimz muhitte ev kalmamış zorla bir ev bulduk ev sahibimiz çok iyi ama ev küçük tabi bende sıgamadım eve. Bazen evimde kendimi dev gibi hisediyorum. Bu yüzden evi ben toparlıyorlıyorum 2 saate yayılıyor sanki evde küçük cocukta yok o yuzden bende ev temizlemekten sıkıdım saldım. banada bir cocuk mu lazım neCanım aynı ben de de eşim başlamıştı ama işinden h fırsat bulup doldurması saksıları.. o saksılar eski evimde güneşte mafoldu..
Ben ilgisidi. Tabii ki.. çocuktan önce bir de üşemgeçlik var.. ev bile temizlemezdim.. şimdiki temizliğime göre o zaman diyorum baya pistim
Şehir iş yaşam değişti üstüne bebek geldi.. tabii aslında tüm bu değişim bebekle oldu..
Ben de değiştim.. daha güzel evime bakıyorum şimdiye kadar hep istemediğim evlerde zorla durdum lojman vs diye.. hep eski püstü hep bi çürük çarık rutubet..
Ama şimdi mis gibi geze geze beğendim kiracı girdim evim güzel olunca mı ne temizlikte çok yapar oldum.. bir kıl olmaz yerde eskiden öyle miydi.... Nerdeeeee umrum olmazdı..
Çiçeklerde keza öyle.. güzel mamzaralı balkonum var dedim şurayı yeşerteyşm hem oğlum için de iyi olur ilerde salatalık domates büyürüz şimdiden sabrı şefkati öğrenmeye başlasın .. öylece başladım sonra tutuldum devam kim bilir kaç para harcadım saksoydo topraltı çiçekti derken
4 günde 200 Gr fena değil canım hele birde regli iken bozma moraliniGünaydınn herkeseee. Bu gün kontrol tartısı yaptım 81.9 yarına kadar 1 kilo sanmıyorum ki gitsin regl dolayısıylayani ben kaldım sanırım bu hafta
Benimde İstanbuldaki evim öyleydi 86 metrekare şimdi 140 metrekareAynı ben yaaa bende şimdiki evimi çok hızlı tuttum evlendiğimde tam düğün zamanıydı bizde işten güçten erteledik ev tutmayı yani aslında ben erteledim ev bu bakcaksın tutcaksın ne var büyütmeye dedim. Sonra evler bir bir tutulmuş istedeiğimz muhitte ev kalmamış zorla bir ev bulduk ev sahibimiz çok iyi ama ev küçük tabi bende sıgamadım eve. Bazen evimde kendimi dev gibi hisediyorum. Bu yüzden evi ben toparlıyorlıyorum 2 saate yayılıyor sanki evde küçük cocukta yok o yuzden bende ev temizlemekten sıkıdım saldım. banada bir cocuk mu lazım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?