Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Performans listesini sizinle paylaşmamıştım sanırım
yarın turun yarısına gelmiş oluyoruz kızlar şuana kadar notasız sarı kartsız tertemiz geldik kalan 4 haftamızda bunu bozmadan devam edelim inşallah

EceZ geçmiş olsun mapus günlerin bitmiş
Düştük mapus damlarına öğüt veren çok olur

Aynen kurtulduk valla iyi geldi kilom da -300 gram pazartesi salı günkü artıları defettim çok şükür. Bugün spora sıvıya ağırlık vericem dün karpuz mideme oturdu midem çok bulanıyor o nedenle şuan. Bugünü çoook hafif geçirim yarın en azından -500 600 görmeye çalışıcam kaptanım tartıda.

C Cagrihilal1 bitirdin bizi bitirdin

31 temmuza yetiş o zaman 31 temmuzda ben mezun
Mümkünatı yok. Sana iyi mezun olmalar diliyorum.
Heh gün vermen çok iyi oldu sonrada yaz okulu bütünleme falann olmaz demi
Ayy yeter ki olmasın. Her gün spor yapmaya razıyım.
Her gün bacak ağrısı çekiyorm ben yaa sandalyeye oturup kalkarken ninem gibi oldum ayhhhh uyhhh
Sen bunlardan pek anlamazsın pacman
Öyle deme. 76 kilo falanken durduk yere bacak ağrısı çekiyordum. Ağlayasım geliyordu. Korkunçtu. Sonra kilo verdikçe düzeldi çok şükür.

Allah bir daha düşürmesin
Karpuz niye öyle yapsın ki şaşırdım bugün bende de öğle akşam yoğurt kabak başka bişey yok

Öyle deme. 76 kilo falanken durduk yere bacak ağrısı çekiyordum. Ağlayasım geliyordu. Korkunçtu. Sonra kilo verdikçe düzeldi çok şükür. ♥
Anaaaa sen bana şimdi şişkooo mu demek istedinnn
Kızım bunlar zıpppp ağrısıııı yürüyüş ağrısı o yüzden sen anlamazsın demiştimm bak anLamadın işte

Ben bittim size ne oluyor ece onu 1 kg tamamla yoksa harbiden bitecez emnis o nazar boncuklarini benim nereme takar bilmiyorum. Bakin sadaka gibi herkes 100 gr fazladan verse benim yerime yırtarız

Ben bittim size ne oluyor ece onu 1 kg tamamla yoksa harbiden bitecez emnis o nazar boncuklarini benim nereme takar bilmiyorum. Bakin sadaka gibi herkes 100 gr fazladan verse benim yerime yırtarız
Hilal yaa güldürmeyin beni yüzüme maske yaptım

Annemler haşlanmış yumurta kabuğu,çay posası, diyeeee diyeeee bahçeyi çöpe çevirdi
Yumurta kabugunu robatta çekip atmazlarsa çöp olur aman diyeyim
Yapıyor ya kizin günahını almayın arada ayağa kalkıp oturuyor benim spordan daha etkili
Senin mesajlarını kahkahalarla okuyorum, kahkaha zayıflatıyor oylese ....

Kaptan bu nedir? uyarımız mı var?

Kaptan bu nedir? uyarımız mı var?
Hayır yok canım maşallah
Cuma zayıflama yarışmaları tur tur ilerliyor 1 tur 8 etaptan oluşuyor ( 8 cuma listesinden yani ) 8 tur sonundada ortalaması 0,30 altına düşmemiş yani buradaki gibi nazar boncuğu ile kalan ekip olursa büyük kaptan tarafından o ekibin bireysel değerlendirmesi yapılıyor ne zman geldi kg sinin yüzde kaçını verdi ne kdar kaldı vs bir analiz raporu çıkıyor ... yarın 4.etpta tamamlanmış olacak şuana kadar iyi gidiyoruz yarında iyi olur inşallah

ben erken kapatayım dıyodum ama benden once erken kapatanlar olmus yarına cok vermıs cıkmak ıcın bugun az yaptım dıyosun. Hadı bakalım ıns gıtsın kılolarrrr.

vavvv cok ıyıymısss. peki bır sorum daha olcak kaptan bızım buraya ılk geldıkten 2 hafta sonra uygunsak takıma gırıyoruz ya ılk gelıs zamanımız ve kılomuz takıma gırdıgımız mı oluyor yoksa buraya ılk adım attıgımız mı ?

Baslangıç tarihin ekibe merhaba demenden itibaren başlıyor canım

umutluben yeni üye baş tarihi 05.07.20 baş kilo 82,1 hedef kg 65

Listeye giriş tarihini hesaplamak için sorduysan 24 temmuz a tekabül ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…