- 23 Mart 2016
- 32.128
- 94.922
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.601
Düştük mapus damlarına öğüt veren çok olur
Mümkünatı yok. Sana iyi mezun olmalar diliyorum.31 temmuza yetiş o zaman31 temmuzda ben mezun
Ayy yeter ki olmasın. Her gün spor yapmaya razıyım.Heh gün vermen çok iyi oldu sonrada yaz okulu bütünleme falann olmaz demi
Her gün bacak ağrısı çekiyorm ben yaa sandalyeye oturup kalkarken ninem gibi oldum ayhhhh uyhhh
Sen bunlardan pek anlamazsınpacman
Allah bir daha düşürmesinDüştük mapus damlarına öğüt veren çok olur
Aynen kurtulduk valla iyi geldi kilom da -300 gram pazartesi salı günkü artıları defettim çok şükür. Bugün spora sıvıya ağırlık vericem dün karpuz mideme oturdu midem çok bulanıyor o nedenle şuan. Bugünü çoook hafif geçirim yarın en azından -500 600 görmeye çalışıcam kaptanım tartıda.
C Cagrihilal1 bitirdin bizi bitirdin
Anaaaa sen bana şimdi şişkooo mu demek istedinnnÖyle deme. 76 kilo falanken durduk yere bacak ağrısı çekiyordum. Ağlayasım geliyordu. Korkunçtu. Sonra kilo verdikçe düzeldi çok şükür. ♥
Ay inşallah kuzum halledersin sennnnAyy yeter ki olmasın. Her gün spor yapmaya razıyım.
Ben bittim size ne oluyorDüştük mapus damlarına öğüt veren çok olur
Aynen kurtulduk valla iyi geldi kilom da -300 gram pazartesi salı günkü artıları defettim çok şükür. Bugün spora sıvıya ağırlık vericem dün karpuz mideme oturdu midem çok bulanıyor o nedenle şuan. Bugünü çoook hafif geçirim yarın en azından -500 600 görmeye çalışıcam kaptanım tartıda.
C Cagrihilal1 bitirdin bizi bitirdin
Hilal yaa güldürmeyin beni yüzüme maske yaptımBen bittim size ne oluyorece onu 1 kg tamamla yoksa harbiden bitecez emnis o nazar boncuklarini benim nereme takar bilmiyorum. Bakin sadaka gibi herkes 100 gr fazladan verse benim yerime yırtarız
Burdayım ben sessiz sakin ödem atıyorumBenim ortim nerelerde ne alemde gören duyan var mı? Dünkü tehditten sonra ilk onu sorayım dedim kızlar sakın kıskanmayın
Yumurta kabugunu robatta çekip atmazlarsa çöp olur aman diyeyimAnnemler haşlanmış yumurta kabuğu,çay posası, diyeeee diyeeee bahçeyi çöpe çevirdi
Senin mesajlarını kahkahalarla okuyorum, kahkaha zayıflatıyor oylese ....Yapıyor ya kizin günahını almayın arada ayağa kalkıp oturuyorbenim spordan daha etkili
Sen ödem at ceylan maske ile zayıflamayı düşünüyor herhaldeBurdayım ben sessiz sakin ödem atıyorumsende ne var ne yok
Kaptan bu nedir? uyarımız mı var?Performans listesini sizinle paylaşmamıştım sanırım
yarın turun yarısına gelmiş oluyoruz kızlar şuana kadar notasız sarı kartsız tertemiz geldikkalan 4 haftamızda bunu bozmadan devam edelim inşallah ♥
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Hayır yok canım maşallahKaptan bu nedir? uyarımız mı var?
ben erken kapatayım dıyodum ama benden once erken kapatanlar olmusErken kaaptiyorum bugün
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 3 YK lor kavurması, 3/4 çok tahilli ekmek, 2 ceviz
Ara 2 kahve
Akşam(15.45)
Semizotu salatasi( yarımşar salatalık soğan domates, nane, reyhan semizotu, 2 YK lor)
Aciksam da yemeyi düşünmüyorum ama dayanamazsan yoğurt yerim, kalori 430da kaldı)
Dün 4444 zıp 6000 adimim vardıCherry Mom bugunki sporu yazarım yine @reyyanK
vavvv cok ıyıymısss. peki bır sorum daha olcak kaptan bızım buraya ılk geldıkten 2 hafta sonra uygunsak takıma gırıyoruz ya ılk gelıs zamanımız ve kılomuz takıma gırdıgımız mı oluyor yoksa buraya ılk adım attıgımız mı ?Hayır yok canım maşallah ♥
Cuma zayıflama yarışmaları tur tur ilerliyor 1 tur 8 etaptan oluşuyor ( 8 cuma listesinden yani ) 8 tur sonundada ortalaması 0,30 altına düşmemiş yani buradaki gibi nazar boncuğu ile kalan ekip olursa büyük kaptan tarafından o ekibin bireysel değerlendirmesi yapılıyor ne zman geldi kg sinin yüzde kaçını verdi ne kdar kaldı vs bir analiz raporu çıkıyor ... yarın 4.etpta tamamlanmış olacak şuana kadar iyi gidiyoruz yarında iyi olur inşallah
Baslangıç tarihin ekibe merhaba demenden itibaren başlıyor canımvavvv cok ıyıymısss. peki bır sorum daha olcak kaptan bızım buraya ılk geldıkten 2 hafta sonra uygunsak takıma gırıyoruz ya ılk gelıs zamanımız ve kılomuz takıma gırdıgımız mı oluyor yoksa buraya ılk adım attıgımız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?