Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz girerken yaptırmadık bile.. hem eşimin üşengeçlipi hem de idarecinin isteksizliği derken ben rutubet kokan camları su akıtan kılın buz gibi donan yazın cayır cayır yanan evde 5 yıl geçirdim.. artık en son yıl isyan bayrağını çektim ve gittim.. iyilik de gittik diyoruz eşimle de böyle bizim için daha iyi oldu benlm için çocuk için .. tabii oralarda gezilcek yerler daha çoktu.. hergğn ayrı mekan gezerdim artık burası çok çok küçük bir sahil yeri bir tane park var ama napalım eksi artı bir şeyler olacak rabbim bi ev nasip etsin bahçeli de ooooo ne güzel olur

Aşureyi yedim
Yapıyorum 30 dk ya da anneme gidersem 1 saat son 3 gün hep anneme yurudummesela aklıma gelirse yazıyorum ben herkes gibi spor yapamıyorum öyle 10bin adım mümkün değil ayaklarım şişer hemen. Au romatizma beni bitirdi malesef
Diyetisyen 12 yazdı diye 12 yiyorum bazen karpuz yiyorum bugün karpuz yedim mesela
Bir yerde gitmeye başlayacak ama kırılma noktam neresi merak ediyorum

toprak niye aktıki canım

mor salkım da çok güzel kokuyor sadece daha az çiçekleniyor hanımeli ve yasemine göre

bugün de yasemini aldığım seraya sordum uzamadı diye. adam dediki kışın zaten dışarıya dayanmıyor. halbuki alırken kaç defa sordum bahçeye dikicem olur mu kışa dayanır mı fln diye. çok sinir bozucu

Ahhh kuzularım aç aç

Benim hergun bir toplama halim var akşam topla öyle uykusunda topla akşam yine topla sağlığı yerinde olsun da dağıtsın napalim ❤

ben erken kapatayım dıyodum ama benden once erken kapatanlar olmus yarına cok vermıs cıkmak ıcın bugun az yaptım dıyosun. Hadı bakalım ıns gıtsın kılolarrrr.
İnşallah canım benim
Güzel menüler kızlar ❤
S Suskunhanim erken bırakın yemeği dedik ama sende çok erken bırakmışın
Ay kimin gözü kaldı erken kapatmamda,çabuk söylesin gündüz bir davet gelmişti çok yakın bı akrabamdan ve reddetmiştir(bugün Perşembe diye)çünkü çok ısrar ederler,bırakmazlar. Gitmedim diye trip atmış annemlere, suskun her yere gider ama bize gelmez diye.annemlwr de tatsızlık olmasın gidelim dedi onlara gideceğiz midem bulaniyo deyip yemeyecegim yerlerse bı de yemedim diye laf edecekler biliyorum ama napim ederlerse etsinler of darlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…