- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.901
Çok uçtun gibime geldiAynı mi kalsa ki bilemedim bütün planlarım bozuldu
Güncel 68.7
Hedef 66
200 gram sonra 6dasın hiç bişey kalmadı tabi ki yaparsın
Canım hedef verirken beni etiketler misin böyle gözümden kaçabiliyorBu hafta hedefimi ufak tutayım 66.5 olsun yine en azından hedefi geçeceğim emin olmuş olurum
Geçmiş olsun canım, umarım çabuk toparlarbugün zıpı 23te paylaşamayacağım, köpeğim rahatsızdı işlerim aksadı yoğunum. 00:00 a kadar atabilirsiniz.
Antibiyotik iğne yapıldı iyice sersemledi inşallah bakalımGeçmiş olsun canım, umarım çabuk toparlar
Ayy kusura bakma kuzum yaa hep unutuyorum bilirsin beni farklı sayfalara yazı yazmakta üzerime yokÇok uçtun gibime geldi
200 gram sonra 6dasın hiç bişey kalmadı tabi ki yaparsın
Canım hedef verirken beni etiketler misin böyle gözümden kaçabiliyor
4. Takımı görmedim ama şuana kadar evet sonuncusun şimdiden yazını hazırlaBen sonuncu oldum mu ya
Geçmiş olsun lokumaAntibiyotik iğne yapıldı iyice sersemledi inşallah bakalım
Çok fazla yine stres yapacaksın -300 de stres olmaAynı mi kalsa ki bilemedim bütün planlarım bozuldu
Güncel 68.7
Hedef 66
TeşekkürleerGeçmiş olsun lokuma♥
Ben çok öyle bakmak istemiyorum sanırımAy benimde ilk çocuk ama ben yaramaz hatta fena yaramaz olduğunu anlayabiliyorum
İnşallah tatlım istiyotumBenimkinin abisi olunca hem kibar hem yarazama gerçekten kız çocukları bambaşka,rabbim nasip etsin inşallah
Tam Yerine geldin, hoş geldin
Daha önce hangi diyetleri uyguladin? Aramızda if yapan var, kalori sayan var, şeker orucu tutan var,ne ararsan var
Anamm İzmir ekibi kalabaliklasiiii
evet olmuştu ama uzun dönemde yazmaya üşendim bıraktımFaydasını gördün mü?ben kalori hesabı yapıyorum
Vayys biri daha mı gidiyor
Teşekkürler canımiyi yolculuklar tatile mi gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?