- 23 Mart 2016
- 32.119
- 94.907
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.921
Uzun zamandır uzak kalmış ama ne güzel çok kilo almamışsın demekki sağlıklı besleniyorsunmerhaba arkadaşlar uzun zamandır diyetten uzak kaldım motive olmam gerekiyor, beslenme ve sporla ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var, naısl bir düzen tavsiye edersiniz
SevinirimSabah tekrar tartiliyim mi dediğiniz sekilde
:)) E birşey kalmamış canım sen ne kadar kalacaksın İzmir'deKaptann hayırlı yolculuklarr. Benide al götürrr. Son 2 hafta kaldı sonra bende inş izmire
Aslında böbrekte sıkıntı olunca çok tuvalete gidilir ben öyle biliyorumBende düşünüyorum onu bu hafta çok sıvı almama rağmen tuvalete çok az gittim.
Sürdürülebilir birşey yapman lazım canım kalori hesabı uzun vadede diyet yapacak insanlar için bence ömür boyu yapılacak şey değilevet olmuştu ama uzun dönemde yazmaya üşendim bıraktım
Geçmiş olsun canım ya iyi mi şu anbugün zıpı 23te paylaşamayacağım, köpeğim rahatsızdı işlerim aksadı yoğunum. 00:00 a kadar atabilirsiniz.
Çok halsizGeçmiş olsun canım ya iyi mi şu an
İyi olacak inşallah sıkma canınıÇok halsiz
Valla veterinerden gelince farkettim bi lokma koymamışım ağzıma üzüntüden benim de tansiyon gitti sürünüyorum şuan sabah ikimizde toparlarız inşallahİyi olacak inşallah sıkma canını
Dinlen sende canımValla veterinerden gelince farkettim bi lokma koymamışım ağzıma üzüntüden benim de tansiyon gitti sürünüyorum şuan sabah ikimizde toparlarız inşallah
Geçmiş olsun canım ya bi an önce iyileşir inşallahbugün zıpı 23te paylaşamayacağım, köpeğim rahatsızdı işlerim aksadı yoğunum. 00:00 a kadar atabilirsiniz.
Dikkat et, bişeyler ye. Sende hasta olursan kim ilgilenecek onunlaValla veterinerden gelince farkettim bi lokma koymamışım ağzıma üzüntüden benim de tansiyon gitti sürünüyorum şuan sabah ikimizde toparlarız inşallah
Estağfurullah canım biz öyle 1 2 gün uğramamayla ekipten insan çıkarsaydık başbaşa kalırdıkMehfam Cherry Mom teşekkürler beni hala kovmadığınız için çok giremiyorum sporda yok 3000 adım bugun
Onuda bilmiyorum ki hata yapmadım bence. Detoks yaparken artı gelen tek insan benim galibanerde hata yaptıklarını anlatabilirsin sen de :) dibe batmadan zirveye çıkılmaz
Öyle mııııı gitcen miiiiiiCherry Mom beni de 9. Takımdan yazmışlar dün gel seni mum gibi eritelim diye :)
Paylaşta kimse yapmasınOnuda bilmiyorum ki hata yapmadım bence. Detoks yaparken artı gelen tek insan benim galiba
Iki haftalık vermem lazım birde artilarim varÇok uçtun gibime geldi
200 gram sonra 6dasın hiç bişey kalmadı tabi ki yaparsın
Canım hedef verirken beni etiketler misin böyle gözümden kaçabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?