Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaslar istanbuldan dondumm cooooook mutluyum motıve oldum gaza geldım tekrar hızlı bır sekılde dıyetıme sarılacagım
dıyetısyenıme gıttım tartıldım yagıma suyuma tuzumabaktırdım veee 110.2 geldım benım tartım 111.9 tartıyordu 1 gunde vermıs olabılırmıyım bılemıyorum ama sen benım tartımı baz al dedı cunku ılk onda 120.5 gelmıstı kılom onda tartılıp baslamıstım dıyete ben 2 haftadır veremıyorum dıye uzuluyordum 1 ay +1 haftada 10 kılo vermıssın neden uzuluyosun dedı neyse ılk olcumumde 52 gelen yag oranım 41 cıktı buda kılolarım yagdan verdıgımı gosterıyormus ben pek bunu anlamıyorum yag oranını vs neyse bırde yenı bır dıyet ogrettı haftanın ıkı gunu bunu uygula dedı kalsıyum dıyetı dusuk yag yuksek kalsıyum dıyetı ama haftada arka arkaya ıı gun uygulama ve 2 gunden fazlada uygulama dedı metobolızmayı hızlandırıyormus ıstersenız sızede anlatırım
bırde nabız konusunu sordum benım nabzım hıc hareket etmezken 60 cıkıyor kosu bandında 10 dk yurudukten sonra tekrar 60-65 e ınıyor en cok cıktıgıda 70-80 neyse onun kosu bandında denedık bayır yaptık hızlandırdık vs en cok 70 oldu spor hocam coook sasırdı dunyada az kısının kalbı boyleymıs sporcu kalbı denıyormus yanı buyuk bır kerede fazla kan pompalayabılıyormus o yuzden cok carpmasına gerek yokmus neyse senın ıçın 70-80 yuksek nabız sayılır dedı ekg cektır dedı cektıreyım bakalım sorun varmı yokmu
tam gaz yarın kalsıyum dıyetıme baslıyorummm coook mutluyum artık pasta boreklere aldanmayacagım bırde yenı gıysıler alayım dedım malum ındırımler var kıslıklarda vs pantolanlar buyuk geldı 1 beden kuculmusum ustte ıse galıba 2 beden

Merhaba hanimlar 3 gun ust uste misafir alinca yorgunluktan bitmis bir haldeyim .Birde nefsime hakim olmaayip ikramalrdan falan yedim ve tekrar basladigim yere geldim 72 kg yim .

zayifkayan arkadaslari tebrik ediyorum..

Merhaba hanimlar 3 gun ust uste misafir alinca yorgunluktan bitmis bir haldeyim .Birde nefsime hakim olmaayip ikramalrdan falan yedim ve tekrar basladigim yere geldim 72 kg yim .

canım dıyetısyenımın ogrettıgı kalsıyum dıyetı ozellıkle cok yedıgın gunlerın ertesı gunu bunu yap dedı paylasayım senınle
sabah
1 b sut 2 kasık muslı veya nesfıt

oglen
meyve
4-5 yk etsız sebze yemegı
1 dılım kepek ekmegı
yogurt
salata

ıkındı
1 sutlu neskafe(sekersız)
yarım paket dıyet bıskuvı

aksam
1 meyve
oglenın aynısı

meyvelerı dagıtabılırsın
pzt ve pers
salı ve cuma
gıbı 2 gun secebılırsın
haftada 2 gun yap ardarda olmasın 2 den fazlada olmasın et o gunlerde yasak

Bende bunu yarın yapayım.bugün yemeği değil ama çikolatayı ve şekeri abarttım.Yarın mutlaka bunu yapayım.Öğlende brokoli yiyeyim.
Tekrar motive olmana sevindim.Güzel kilo vermişsin.Kalıcı kilo vermen çook önemli.

cok sagol arkadasim ins. bunuda bir denerim tesekkurler

merhaba kızlar,

hafta sonu evde değildim cumadan beri yoktum. Yeme içme açısından cuma ve cumartesi gayet kötüydü. diyetle falan alakam olmadı hiç. ama bugün biraz düzelttim.

sabah: 1 dilim börek,1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir, 3 zeytin, 2 çk bal, 2 çk reçel, 1 yumurta, çay

ara: 1 portakal

öğle: 1 kase çorba, 6-7 kaşık kabak yemeği, 1,5 dilim beyaz ekmek

akşam: 6-7 kaşık yoğurtlu ıspanak, 1,5 dilim beyaz ekmek

yarına düzelticem inşallah.

hoşgeldin canım gaza gelmen çok iyi inşaAllah beraberce istikrarlı olarak veririz bundan sonra..sen geçmişi okumuşsun kuralları ama yinede şu ayrıntıyı tekrar etmek istiyorum burda paylaşım çok önemli 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye oluyor elinden geldiğince yazılanlara yorum yapmaya ve paylaşımlarda bulunmaya gayret edersen seviniriz 15 günlük deneme sürecindesin canım ben takım kaptanı gülsüm tekrar hoşgeldin

Aslında adeletli olanı haftalara bölünmesi ama ders olması açısından tek haftada yazılmasıda doğru..Ben bölünmesiden yanayım
canım kişiye ders oluyor evet ama takımı etkiliyor bende haftalara bölünmesinden yanayım
canım tarif güzel ve basitmiş gerçekten ama muzumu doğruyacaz yoksa buzumu anlamadım :)) sen buzu yazmışsında galiba muz demek istedin :)
canım ihmal etme muhakkak git ekg çektir inşaAllah bişey yoktur bakarsın geleceğin sporcusu belkide karşımızdadır :)) verdiğin kiloda çok çok iyi kesinlikle sakın üzülme

Allah yardımcın olsun 3 gün üstüste gerçekten çok yorulmuşsundur canım..yediklerinide telafi edersin artık :)

muhakkak düzelt gülhancım uzun zamndır hayalini kuruyordun 70 in altına düştün sonunda dikkat ette bidaha çıkma 70 e

kızlar bu konu hakkında herkes görüşünü bildirsin takım olarak bi karar alalım da bildrielerim

herkese günaydınlar hatunlar bugün erkenden kalktım ortalığı toparladım geldim size bakıyorum :) kızım uyanınca kahvaltı yaparız artık tükanı ben açtım bugün hanımlaarrr kaldırın totoları (begümün meşhur sözü)

merhabaaa.günaydın herkese
ben işe gelirken bir güzel alışveriş yaptım.bu sabahta nesfit yemek istedim.herşeyi aldım geldim ofise.süt bozuk çıktı.yogurt gibi. bende bari kuru kuru olmasın diye suyla süt tozunu karıştırdım 1 çay bardağı.olduğu kadar artık.

11.30 da bir kase yoğurt
13.30 da ızgara tavuklu salata
15.00 portakal

benim yemek saatlerim çok düzensiz.kahvaltım 10 da.ve en son 13.30 da öğle yemeğimi yer akşam 19.45 e kadar bişey yemem.çünkü iş ortamı.ayarlıyamıyorum bir türlü.şimdi aralara yoğurt ve meyve koymaya karar verdim.9.30-18.30 arası çalışıyorum.(ayrıca saat 10 dan önce kahvaltıyı midem almıyor.)bana bi hangi saatlerde yemem konusunda yardımcı olabilirseniz süper olur.ana öğün ara öğün.

kızlar bu konu hakkında herkes görüşünü bildirsin takım olarak bi karar alalım da bildrielerim

bencee haftalara bölünsün canım.hem alanada ceza gibi bişey olur.her hafta kilo vermiş olsa dahi bölünen kiloları yüzünden az kilo vermiş olur.bi daha kilo almaya korkar belki.yada daha çok vermesi gerektiğini bilir

takımımıza hoşgeldin canım

hoşbuldum Begüm

bide şey benim başlangıç kilom 57ymiş.56.5 cuma günkü kilomdu.hafta sonu yarım kilo almayı başarmışım.zaten 56.5 -57 arası sürekli değişimdeyim.burda başlangıç kilosu önemli diye söyledim.(hayatımda da ilk defa 57 yi gördüm.görmez olaydım)

merhaba takımcığım ancak gelebildim . haftasonu kaçamaklarla doluydu ama bu sabah itibariyle o kaçamakları bıraktım harika bir sağlıklı kahvaltı yaptım geldim yediklerimi yazayım size .

bu sabah 1 k.k. peynir , 1 domates , 1 salatalık , 1 kruvasan ( kepek ekmeği yoktu yerine kruvasan yedim ama yağlı gözükmüyordu ondan yemeye cesaret buldum fazla olduysa uyarın lütfen )

ara olarak 1 portakal yedim az önce

öğle yemeği getiremedim acele çıktım öğlen için bakıcam burda marketten bişeyler alırım artık yazarım size bugünlük böyle oldu artık .

geçmişi okuyayım tekrar yazarım canım takımım öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .

canım benim görmemişim cumartesi mesajını kusura bakma inşallah güzel geçmiştir senin misafirlerinle toplantın . benim üniversiteden arkadaşlarım geldi bir kaç kişi öyle kalabalık değildik öğleden sonra geldikleri için çayın yanında ikram hazırladım . elmalı turta yaptım un kurabiyesi yaptım ( un kurabiyesi kardeşimin özel isteğiydi ) açma ve hazır yufkadan börek yaptım . yanınada patates salatası çayla birlikte güzel gitti . sen yemeğe aldın sanırım canım . misafir güzelde kilo problemi yüzünden korkuyorum hazırlık yapmaya dayanamam yerim diye yine yedim ama çok abartmamışıdır inşallah .

gülsümcüm benim kilo almam yüzünden yarışmaya yeni uygulamalar geliyor bundan dolayı üzgünüm ama en azından böyle bir durumda ne yapılması gerektiğide öğrenilmiş oldu keşke olmasaydı diyorum tabiii . kilo kaybında nasıl oluyorsa kilo alındığındada aynı yöntemin yapılması taraftarıyım şahsım adına ben takım olarak ne uygun görülürsede saygı duyarım tabiki .

hoşgeldin takımımıza fulias inşallah hep birlikte kilolarımızdan kurtulucaz .

BURÇAKCIMMM tebrik ederim canım mezun ettik seni darısı hepimizin başına inşallah sakın mezun oldum diye rahatlama ama yanımızdasın ve şekillenmeye devam çok çok öpüyorum canım .

teşekkurler ferihann hoşbuldum

Canım muzdu doğranacak olan:))Mutlaka dene çok kolay birde çocuklar çok seviyor keki yumuşacık oluyor.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…