Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gel beraber yiyelim canımm :)))))))))
sana da afiyet olsun ama simitin hepsini keşke bi seferde yemeseydin

valla öylen diye yedim cnm.zaten anlamadan bitti cnm biliyomusun.
Bende eve gidince kabak yemeği yapıcam

bencede böyle olması gerekir ya yoksa takım çöküyo valla :)

izne ayrıldım diye gülsümümün başına epey dert açtım bu hafta hakikaten nasıl oluyor bu haftalara dağılım asuman bilirdi ama oda yok herhalde :26:

fıstıklar ben çıkıyorum
hepiniz kendinize iyi bakın
hasta olmayın
kilo vermeye devam edin
kaçamakları abartamayın emiiiiiiiiiiiiiiiii

hepinizi kocamaannnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmm

fıstıklar ben çıkıyorum
hepiniz kendinize iyi bakın
hasta olmayın
kilo vermeye devam edin
kaçamakları abartamayın emiiiiiiiiiiiiiiiii

hepinizi kocamaannnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmm

iyi akşamlar tatlım.görüşmek üzere

selam kızlar misafir dolu ev arada geldim bakmaya paylaşımda bi sıkıntı olmuş onu yazdım şimdi çıkıyorum bu arada 10. olmuşuz tebrik ederim :)))))

Evet misafirlerim geçte olsa gitti.Kalabalıktık.Yemek olarak eşim Konyalı olduğu için Etli ekmek yaptırdık belki seven olmaz diye Pilav üstü tavuk, mercimek çorbası, Yaprak sarma etli ,ezme salata, yeşil salata, tatlı olarak yaş pasta (ben yaptım:) şekerpare....
Bu kadar şeydem sadece avuç içi kadar etli ekmek yedim.Evet bu seferde nefsime hakim oldum Bunun mutluluğu dayanılmaz Annem giderken tatlıların hepsini ona paket yaptık aman şeytana felan uyarım Allah korusun Bu günde kaçamaksız bir gündü.
Uzun zamandır yeşil çay içmiyorum.Onuda içersem daha fazla kilo veririm diye düşünüyorum..

Allah kolaylık versin canım.Bizim buralara geliyorsun demek.Nerde yaşıyorsun ki..Eskiden ne güzel herkesin profilinin hemen altında nerede yaşadıkları yazardı.
İnşallah önce 100 gör , 90 ı gör,80' gör....Kilolarla savaşmak bakalım biz mi daha inatçıyız ,kilolarımız mı?

günaydın takımcığım herkeze bol bol dinlendiğimiz az kaçamaklı harika bir haftasonu dilerim .

sabah 1 domates , 1 k.k. peynir , 2 y.k. biber kavurması , 2 kepekli galeta bir bardak meyve suyu (hazır meyve suyu aslında içindeki şekerden dolayı içmemek gerekiyor ama bugünlük böyle oldu )

2 ye kadar çalışıyorum bugün çok acıkırsam yanımda bir elma birazda yoğurt var dünden onları yerim .

yarın misafirim gelecek bugünden bir sürü hazrılık yapıcam birde anneannem hasta olduğu için bizde yaklaşık bir aydır haliyle canı ne isterse pişiriyoruz, mecburen bizde yiyoruz o pişenlerden daha geçen gün lahana dolması yapıldı ohh bitti neyseki diyetime engel kalmadı demiştim dün öğrendim ki bugün yeniden yapacakmışız ben nasıl dayanıcam yemeden çokta severim öffff :26:

iyi dileklerin için sağol canım,keşke bende öğleye kadar çalışıyo olsam cumartesileri ama nerdeeee
yarın banada kalabalık misafir var akşam yemeğe
bende bu akşamdan zeytinyağlılarımı ve tatlımı yapmak istiyorum allah izin verirse
pınar sizde yemeğemi misafir var yoksa çayamı ?
neler yapıcaksınız fikir alışverişi yapalım :))

Ben çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar.öpüldünüz.az kaçamaklı hafta sonları olsun herkese.benim hafta sonuna misafirlerim var.işim çok.du adinde güzel atlatalım inşallah.hoşçakalın

burçaaaaaaaaaakkkkkkkkkk

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-29.html#post18252513
karnen hazır canım tebrik ederim artık mezun oldun ama hala burdasın tamammı canım

kızlar izne ayrılan üye kilo vererek dönünce verdiği kilo kaç haftadır yoksa o kadar haftaya bölünüyor ama kilo alarak dönünce tek haftada almış gibi yazılıyor şu anda bunun oylaması yapılyor ne diyorsunuz alınan kiloda haftalara bölünsünmü takım olarak evet yada hayır dememiz gerekiyor kızlar lütfen acil oylayın

evet okudum.gaza geldim.çok istikrarlı vermişsiniz kiloları.ben diet i tek başıma yapamadığım için katılmak istedim.zaten işim dolayısıyla hep bilgisayar başındayım.süper oldu böyle.
başlangıç kilom: 56.5
hedef kilom: 48

ben bu sefer spor yapmadan kilo vermeeyi deniyeceğim.cünkü 9 yıl düzenli sspor yaptım cünkü spor yapmadan yaşayamayanlardanım.sporsuz kendimi hasta hissediyorum.ama artık kilo verememeye başladım.1 ay böyle deniycem.günde parça parça da olsa 1 saat yürüyorum (işe gidip gelirken )
siz beni deneyeceksiniz ben kendimi

şimdi gidip haşlanmış yumurta salatamı yemem lazım.haftasonu 1 gün mutlaka yerim çok seviyorum.
(yumurta, yeşil soğan,1tk zeytinyağ,pul biber)

Aslında adeletli olanı haftalara bölünmesi ama ders olması açısından tek haftada yazılmasıda doğru..Ben bölünmesiden yanayım

Ben çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar.öpüldünüz.az kaçamaklı hafta sonları olsun herkese.benim hafta sonuna misafirlerim var.işim çok.du adinde güzel atlatalım inşallah.hoşçakalın

İnşallah çok güzel ve yorulmadan atlatırsın.
Size çok kolay ve beğenilen pasta tarifi vereyim misafirler çok beğeniyor.Gerçi çoğu kişi yapmayı biliyor ama bilmeyenler için bri daha yazayım.
1 kahve fincanı şeker
1 kahve fincanı un
1 adet yumurta çok ufak olmasın bunların hepsini karıştırma kabında mikserle 10 dk çırpıyoruz.Rengi beyaza yakın açılıyor.Sonra 1 tatlı kaşığı kabarta tozunu koyup 5 dk daha karıştırıyoruz. O karışırken bir tepsiye alüminyum folyoyo seriyoruz kısa gelirse yarısınada aynı şekilde alüminyum folyo seriyoruz.Folyoyu tepsiden biraz çok az taşırın.Folyoya katı yağı ince bir tabaka şeklinde sürüyoruz kenarlarıda unumayın.Bu hamurun yapışmaması içindi.SOnra hamurumuzu bütün tepsiye yayıyoruz.Fırının orta gözünde yaklaşık 15-20 dkda oluyor.Üzeri kızarınca kenarı alıp soğutuyoruz.Soğuduktan sonra üzerine krem şanti sürüyoruz.Tam orda kısma buzu doğrayarak yerleştiriyoruz.Rulo yapıyoruz.Üzerinede krem şanti ve istediğin birşeyle süslüyoruz.Tadı harika oluyor.Her yiyen mutlaka tarif istiyor.Çok hafif oluyor.
NOT: Bu tarif misafirler içindir.Sizin piştikten sonra yaklaşmanız yasaktır.

Bu arada günaydın demeden konuya pat diye atlamışım.Hepinize günaydın...
Pazar olduğu için daha kahvaltı yapmadık.Kızımın uyanmasını bekliyoruz.Gidip kahvaltı hazırlayayım.

rica ederim kızlar
bizim takımdan kopyala yapıştır yaptım, ufak değişikliklerle

neysene nekadar guzel bır kılo grafıgın var bunu tıckerfactorydenmı yaptın ıyısallah bu hafta kılo verırım ve bende bu cızelgeden yaparım cooook sevımlı cumayı ıple cekıyorum

kutluyorum canımbunca guzel seye dayanabılmıssın bravoooooo

ankarada yasıyorm ama dıyetısyenım ıstanbulda coook gaza geldım bu dıyetısyen bana ıyı geldı

OTE=
sürdüm sürdümm
canım diyetisyenin iyi biridir inşallah, sana özel liste hazırlar bide yağnını suyunu da ölçtür mutlaka, verdiklerin yağ olsun ki geri gelmesin hazır gitmişken dimi ama

ıyı surmussun canım ıse yaradıcıdden dıyetısyenımden cooook memnunum moralımı duzeltıyor bana ıyı gelıyor gaza geldım tekrar dıyetısyenım dıyet lıstesı yapmıyor sıstemı öğrettı bana ona devam edıyorum sadece haftanın ıkı gunu kalsıyum dıyetı yap dedı oda metebolızmayı hızlandırıyormus onu deneyecegım artık pasta borek kacamakları yok verdıklerım yagdan gıtmıs onada mutlu oldummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…