- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.241
gel beraber yiyelim canımm :)))))))))
sana da afiyet olsun ama simitin hepsini keşke bi seferde yemeseydin
takyonum genel paylaşım alanına yazdım aa takım kaptanlarından bir cevap alamadım.
190. Etapta yarışmadan ayrıldıktan sonra 198. Etapta 6 kilo alarak geri dönen ferihan isimli üyenin kilosunu neden haftalara bölmedik? Madem verilen kiloyu haftalara bölüyoruz, alınan kiloyu da haftalara bölmemiz gerekmez mi?
Ferihan
190. Etapta ayrıldı, 198. Etapta geri döndü.
198-190 = 8 etap
6:8 = 0,75 ( yuvarlak 0,8 kabul edelim)
ayrıldığı kilo:92
aldığı kilo (hafta başına) = 0.8
oran: - 0,87 %
takımın genel sonucu: 610, 8
verilen kilo : 1,7
oran: 0,28 %
bence böyle olması gerekiyor :26:
Verilen kilo bölünüyorsa alınan kilonun da bölünmesi gerekir, ya da hiçbirinin.
valla öylen diye yedim cnm.zaten anlamadan bitti cnm biliyomusun.
Bende eve gidince kabak yemeği yapıcam
bencede böyle olması gerekir ya yoksa takım çöküyo valla :)
benim yüzümdenSözveriyorum takımı kilo vererek kupaya boğucam bundan sonra
fıstıklar ben çıkıyorum
hepiniz kendinize iyi bakın
hasta olmayın
kilo vermeye devam edin
kaçamakları abartamayın emiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinizi kocamaannnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmm
merhaba arkadaslar tum kılo veren arkadasları kutluyorum elınızı bana surunkı bende verebıleyım bugun ıstanbula dıyetısyenıme gıdıyorum haftasonu yokum bıraz motıve olup geleyım haftaya hızlı kılo vereyım insallah 109 u gorurum:86:
günaydın takımcığım herkeze bol bol dinlendiğimiz az kaçamaklı harika bir haftasonu dilerim .
sabah 1 domates , 1 k.k. peynir , 2 y.k. biber kavurması , 2 kepekli galeta bir bardak meyve suyu (hazır meyve suyu aslında içindeki şekerden dolayı içmemek gerekiyor ama bugünlük böyle oldu )
2 ye kadar çalışıyorum bugün çok acıkırsam yanımda bir elma birazda yoğurt var dünden onları yerim .
yarın misafirim gelecek bugünden bir sürü hazrılık yapıcam birde anneannem hasta olduğu için bizde yaklaşık bir aydır haliyle canı ne isterse pişiriyoruz, mecburen bizde yiyoruz o pişenlerden daha geçen gün lahana dolması yapıldı ohh bitti neyseki diyetime engel kalmadı demiştim dün öğrendim ki bugün yeniden yapacakmışız ben nasıl dayanıcam yemeden çokta severim öffff :26:
ağzına sağlık şekerim.bi güzel anlatmışsın kurallarımızı sağolasın
ellerine sağlık canım
burçaaaaaaaaaakkkkkkkkkk
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-29.html#post18252513
karnen hazır canım tebrik ederim artık mezun oldun ama hala burdasın tamammı canım
kızlar izne ayrılan üye kilo vererek dönünce verdiği kilo kaç haftadır yoksa o kadar haftaya bölünüyor ama kilo alarak dönünce tek haftada almış gibi yazılıyor şu anda bunun oylaması yapılyor ne diyorsunuz alınan kiloda haftalara bölünsünmü takım olarak evet yada hayır dememiz gerekiyor kızlar lütfen acil oylayın
Ben çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar.öpüldünüz.az kaçamaklı hafta sonları olsun herkese.benim hafta sonuna misafirlerim var.işim çok.du adinde güzel atlatalım inşallah.hoşçakalın
rica ederim kızlar
bizim takımdan kopyala yapıştır yaptım, ufak değişikliklerle
Evet misafirlerim geçte olsa gitti.Kalabalıktık.Yemek olarak eşim Konyalı olduğu için Etli ekmek yaptırdık belki seven olmaz diye Pilav üstü tavuk, mercimek çorbası, Yaprak sarma etli ,ezme salata, yeşil salata, tatlı olarak yaş pasta (ben yaptım:) şekerpare....
Bu kadar şeydem sadece avuç içi kadar etli ekmek yedim.Evet bu seferde nefsime hakim oldumBunun mutluluğu dayanılmaz Annem giderken tatlıların hepsini ona paket yaptık aman şeytana felan uyarım Allah korusun Bu günde kaçamaksız bir gündü.
Uzun zamandır yeşil çay içmiyorum.Onuda içersem daha fazla kilo veririm diye düşünüyorum..
Allah kolaylık versin canım.Bizim buralara geliyorsun demek.Nerde yaşıyorsun ki..Eskiden ne güzel herkesin profilinin hemen altında nerede yaşadıkları yazardı.
İnşallah önce 100 gör , 90 ı gör,80' gör....Kilolarla savaşmak bakalım biz mi daha inatçıyız ,kilolarımız mı?
OTE=
sürdüm sürdümm
canım diyetisyenin iyi biridir inşallah, sana özel liste hazırlar bide yağnını suyunu da ölçtür mutlaka, verdiklerin yağ olsun ki geri gelmesin hazır gitmişken dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?