- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.281
günaydın canım afiyet olsun zorda olsa nesfiti yiyebilmişsin :)) 19 45 akşam yemeği için geç olmazmı sence en azından 17 ve 18 30 arası yiyebilirsen akşam rahat olursun akşamları pek hareket edemediğimiz için yediklerimizi ertiemeyizmerhabaaa.günaydın herkese
ben işe gelirken bir güzel alışveriş yaptım.bu sabahta nesfit yemek istedim.herşeyi aldım geldim ofise.süt bozuk çıktı.yogurt gibi.bende bari kuru kuru olmasın diye suyla süt tozunu karıştırdım 1 çay bardağı.olduğu kadar artık.
11.30 da bir kase yoğurt
13.30 da ızgara tavuklu salata
15.00 portakal
benim yemek saatlerim çok düzensiz.kahvaltım 10 da.ve en son 13.30 da öğle yemeğimi yer akşam 19.45 e kadar bişey yemem.çünkü iş ortamı.ayarlıyamıyorum bir türlü.şimdi aralara yoğurt ve meyve koymaya karar verdim.9.30-18.30 arası çalışıyorum.(ayrıca saat 10 dan önce kahvaltıyı midem almıyor.)bana bi hangi saatlerde yemem konusunda yardımcı olabilirseniz süper olur.ana öğün ara öğün.
maşallah çok başarılısın :)))hoşbuldum Begüm
bide şeybenim başlangıç kilom 57ymiş.56.5 cuma günkü kilomdu.hafta sonu yarım kilo almayı başarmışım.zaten 56.5 -57 arası sürekli değişimdeyim.burda başlangıç kilosu önemli diye söyledim.(hayatımda da ilk defa 57 yi gördüm.görmez olaydım)
canımm şu ahaftasonlarını bi ayarlamamız lazım kaçamaksızzzzzzzmerhaba takımcığım ancak gelebildim . haftasonu kaçamaklarla doluydu ama bu sabah itibariyle o kaçamakları bıraktım harika bir sağlıklı kahvaltı yaptım geldim yediklerimi yazayım size .
bu sabah 1 k.k. peynir , 1 domates , 1 salatalık , 1 kruvasan ( kepek ekmeği yoktu yerine kruvasan yedim ama yağlı gözükmüyordu ondan yemeye cesaret buldum fazla olduysa uyarın lütfen )
ara olarak 1 portakal yedim az önce
öğle yemeği getiremedim acele çıktım öğlen için bakıcam burda marketten bişeyler alırım artık yazarım size bugünlük böyle oldu artık .
geçmişi okuyayım tekrar yazarım canım takımım öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .
genel olarak hepimiz evet diyoruz galiba ben paylaşıma yazayım kararımız evettir diyegülsümcüm benim kilo almam yüzünden yarışmaya yeni uygulamalar geliyor bundan dolayı üzgünüm ama en azından böyle bir durumda ne yapılması gerektiğide öğrenilmiş oldu keşke olmasaydı diyorum tabiii . kilo kaybında nasıl oluyorsa kilo alındığındada aynı yöntemin yapılması taraftarıyım şahsım adına ben takım olarak ne uygun görülürsede saygı duyarım tabiki .
tamam canım zaten genel olarak evet dedik bildireyimde bizi beklemesinlerbencee haftalara bölünsün canım.hem alanada ceza gibi bişey olur.her hafta kilo vermiş olsa dahi bölünen kiloları yüzünden az kilo vermiş olur.bi daha kilo almaya korkar belki.yada daha çok vermesi gerektiğini bilir
takımımıza hoşgeldin canım
günaydın hatuuunnnngünaydınnn hatunlarrrrr
bende diyorum buzu nasıl doğruycaz kek mahvoılurCanım muzdu doğranacak olan:))Mutlaka dene çok kolay birde çocuklar çok seviyor keki yumuşacık oluyor.:)
günaydın canım afiyet olsun zorda olsa nesfiti yiyebilmişsin :)) 19 45 akşam yemeği için geç olmazmı sence en azından 17 ve 18 30 arası yiyebilirsen akşam rahat olursun akşamları pek hareket edemediğimiz için yediklerimizi ertiemeyiz
madem 10 dan önce yapamıyorsun 10 da kahvaltını yaparsın 11 30 da ara öğün 13,30 öğle yemeği 15 ara öğün 17,30 akşam yemeği 21 ara öğün bu sadece benim önerim tabi sen kendine göre ayaralarsın
akşam yemeği benim için problem olucak sanırım.ama zaten akşamları çok yemek yemem ben.genelde öğle yemeği sorunum var.ne bulursam yiyiyodum.akşamda çok hafif şeyler yesem 19.30 da mesela balık ve ya biraz sebze yemeği.ekmeksiz.ya da bir kaç gün deniyim akşam yemeğini ofiste yemeyi.ona göre ayarlarım artık.Teşekkur ederim
hoşbuldum Begüm
bide şeybenim başlangıç kilom 57ymiş.56.5 cuma günkü kilomdu.hafta sonu yarım kilo almayı başarmışım.zaten 56.5 -57 arası sürekli değişimdeyim.burda başlangıç kilosu önemli diye söyledim.(hayatımda da ilk defa 57 yi gördüm.görmez olaydım)
merhaba takımcığım ancak gelebildim . haftasonu kaçamaklarla doluydu ama bu sabah itibariyle o kaçamakları bıraktım harika bir sağlıklı kahvaltı yaptım geldim yediklerimi yazayım size .
bu sabah 1 k.k. peynir , 1 domates , 1 salatalık , 1 kruvasan ( kepek ekmeği yoktu yerine kruvasan yedim ama yağlı gözükmüyordu ondan yemeye cesaret buldum fazla olduysa uyarın lütfen )
ara olarak 1 portakal yedim az önce
öğle yemeği getiremedim acele çıktım öğlen için bakıcam burda marketten bişeyler alırım artık yazarım size bugünlük böyle oldu artık .
geçmişi okuyayım tekrar yazarım canım takımım öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .
canım benim görmemişim cumartesi mesajını kusura bakma inşallah güzel geçmiştir senin misafirlerinle toplantın . benim üniversiteden arkadaşlarım geldi bir kaç kişi öyle kalabalık değildik öğleden sonra geldikleri için çayın yanında ikram hazırladım . elmalı turta yaptım un kurabiyesi yaptım ( un kurabiyesi kardeşimin özel isteğiydi ) açma ve hazır yufkadan börek yaptım . yanınada patates salatası çayla birlikte güzel gitti . sen yemeğe aldın sanırım canım . misafir güzelde kilo problemi yüzünden korkuyorum hazırlık yapmaya dayanamam yerim diye yine yedim ama çok abartmamışıdır inşallah .
boyum: 1.57 kilom:57 :26:
canım kişiye ders oluyor evet ama takımı etkiliyor bende haftalara bölünmesinden yanayım
canım ihmal etme muhakkak git ekg çektir inşaAllah bişey yoktur bakarsın geleceğin sporcusu belkide karşımızdadır :)) verdiğin kiloda çok çok iyi kesinlikle sakın üzülme
aşırı şişman durmuyosundur ama kısa boy bu yüzden dezavantaj tabii
neysene nekadar guzel bır kılo grafıgın var bunu tıckerfactorydenmı yaptın ıyısallah bu hafta kılo verırım ve bende bu cızelgeden yaparım cooook sevımlı cumayı ıple cekıyorum
kutluyorum canımbunca guzel seye dayanabılmıssın bravoooooo
ankarada yasıyorm ama dıyetısyenım ıstanbulda coook gaza geldım bu dıyetısyen bana ıyı geldı
ıyı surmussun canım ıse yaradıcıdden dıyetısyenımden cooook memnunum moralımı duzeltıyor bana ıyı gelıyor gaza geldım tekrar dıyetısyenım dıyet lıstesı yapmıyor sıstemı öğrettı bana ona devam edıyorum sadece haftanın ıkı gunu kalsıyum dıyetı yap dedı oda metebolızmayı hızlandırıyormus onu deneyecegım artık pasta borek kacamakları yok verdıklerım yagdan gıtmıs onada mutlu oldummmmm
arkadaslar istanbuldan dondumm cooooook mutluyum motıve oldum gaza geldım tekrar hızlı bır sekılde dıyetıme sarılacagım
dıyetısyenıme gıttım tartıldım yagıma suyuma tuzumabaktırdım veee 110.2 geldım benım tartım 111.9 tartıyordu 1 gunde vermıs olabılırmıyım bılemıyorum ama sen benım tartımı baz al dedı cunku ılk onda 120.5 gelmıstı kılom onda tartılıp baslamıstım dıyete ben 2 haftadır veremıyorum dıye uzuluyordum 1 ay +1 haftada 10 kılo vermıssın neden uzuluyosun dedı neyse ılk olcumumde 52 gelen yag oranım 41 cıktı buda kılolarım yagdan verdıgımı gosterıyormus ben pek bunu anlamıyorum yag oranını vs neyse bırde yenı bır dıyet ogrettı haftanın ıkı gunu bunu uygula dedı kalsıyum dıyetı dusuk yag yuksek kalsıyum dıyetı ama haftada arka arkaya ıı gun uygulama ve 2 gunden fazlada uygulama dedı metobolızmayı hızlandırıyormus ıstersenız sızede anlatırım
bırde nabız konusunu sordum benım nabzım hıc hareket etmezken 60 cıkıyor kosu bandında 10 dk yurudukten sonra tekrar 60-65 e ınıyor en cok cıktıgıda 70-80 neyse onun kosu bandında denedık bayır yaptık hızlandırdık vs en cok 70 oldu spor hocam coook sasırdı dunyada az kısının kalbı boyleymıs sporcu kalbı denıyormus yanı buyuk bır kerede fazla kan pompalayabılıyormus o yuzden cok carpmasına gerek yokmus neyse senın ıçın 70-80 yuksek nabız sayılır dedı ekg cektır dedı cektıreyım bakalım sorun varmı yokmu
tam gaz yarın kalsıyum dıyetıme baslıyorummm coook mutluyum artık pasta boreklere aldanmayacagım bırde yenı gıysıler alayım dedım malum ındırımler var kıslıklarda vs pantolanlar buyuk geldı 1 beden kuculmusum ustte ıse galıba 2 beden
hoşgeldin takımımıza fulias inşallah hep birlikte kilolarımızdan kurtulucaz .
BURÇAKCIMMM tebrik ederim canım mezun ettik seni darısı hepimizin başına inşallah sakın mezun oldum diye rahatlama ama yanımızdasın ve şekillenmeye devam çok çok öpüyorum canım .
tesekkur ederım arkadasım
belkıde sporcu olurum buyuyunce
bu arada yenı geen arkadasımız hosgelmıs sefalar getırmıs
canım senin adına çok sevindim, bence çok iyi vermişsin zaten önemli olan yağ vermek ve sen de çok iyi vermişsin, devamı da böyle gelir inşallah
ekgden de bişi çıkmaz umarım
kalsiyum diyetini de not aldım, ara sıra uygularım ben de :))))))))
sağol canımmmmmmm, buradyım burdayım merak etme
daha seni gelin edicez, bi yere gidermiyim hiç :)))))))))))
kızlar ben haftasonu gezdim, ayağımda babet vardı, sonra yağmur indirdi, ayaklarım üşüdü, ben yine hastalandım
sabah doktora gittim, bi torba ilaç verdi walla
bide cmt sabah evden çıkmadan bi kase nesfit yemiştim
ara olarak bi tane kellogs k-bar yedim
saat 2 gibi 1 simit 1 beyaz peynir yedim
sonra bişi yemedim akşama kadar
akşam da komşuda kahvaltı yaptık ve ben yine 1 simit
6-7 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
salatalık
3 kk ceviz ezmesi yedim bidee
dün de
sabah klasik bi kahvaltı yaptım
ara olarak ne yediğimi şu anda hatırlamıyorum :))))))))))
akşam misafir vardı
1 tane güveçte tavuk
salata yedim
ekmek yemedim
ama misafirlerin yanında
1 ev poğaçası
1 kk tiramisu
2 kk kek yedim
yatmadan da 2 küçük elma yed,m
bu sabah
1 dilim ekmek
salatalık
2 yk lor salatası
1 lokma beyaz peynir
2 tk bal
3 yeşil zeytin
2 kk simit yedim
araolarak da 1 fincan sütlü kahve içtim
enine büyümeyelimde :))
burçakcım geçmiş olsun ve afiyet olsun karnene baktınmı canım
senin boyun kaç canım ?
bardak çorba içebilirsin canım,bi fikir
evet canım benim misafirlerim kalabalıktı,ve yemekli misafirimdi
tam 12 kişiydik.ben tabiii hazırlıklara cumartesi akşamdan başladım
neler yaptım anlatıyım size;
domates çorbası yaptım,kaşr eşliğinde ikram ettim
orman kebabı yaptım yanında fırın patatesle ikram ettim
tel şehriyeli tereyağlı pilav yaptım
zeytinyağlı barbunya ,zeytinyağlı bakla yemeği ve sarma yaptım
karışık yeşil salata
havuç salatası
semizotu salatası
yoğurtlu biber kızartması
tatlı olarakta etimek tatlısı
ama epey yorulmuşum bugün zor geldim işe
püsküt yaptı kız ben yapmadım karneyi :)) olsun genede elime sağlıksağol canımcım
evet canım gördüm
eline sağlık :)))))
mönün çok güzel canım hem çeşitli hemde lezzetli görünüyor zeytinyağlı ve salata ağırlıklı olmasıda çok sağlıklı olduğunu gösteriyor ellerine kollarına sağlık canım sen böyle güzel hazırlıklar yaparsan her hafta kalabalık misafir ağırlarsın söyleyeyim yani
canım senin adına çok sevindim, bence çok iyi vermişsin zaten önemli olan yağ vermek ve sen de çok iyi vermişsin, devamı da böyle gelir inşallah
ekgden de bişi çıkmaz umarım
kalsiyum diyetini de not aldım, ara sıra uygularım ben de :))))))))
sağol canımmmmmmm, buradyım burdayım merak etme
daha seni gelin edicez, bi yere gidermiyim hiç :)))))))))))
kızlar ben haftasonu gezdim, ayağımda babet vardı, sonra yağmur indirdi, ayaklarım üşüdü, ben yine hastalandım
sabah doktora gittim, bi torba ilaç verdi walla
bide cmt sabah evden çıkmadan bi kase nesfit yemiştim
ara olarak bi tane kellogs k-bar yedim
saat 2 gibi 1 simit 1 beyaz peynir yedim
sonra bişi yemedim akşama kadar
akşam da komşuda kahvaltı yaptık ve ben yine 1 simit
6-7 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
salatalık
3 kk ceviz ezmesi yedim bidee
dün de
sabah klasik bi kahvaltı yaptım
ara olarak ne yediğimi şu anda hatırlamıyorum :))))))))))
akşam misafir vardı
1 tane güveçte tavuk
salata yedim
ekmek yemedim
ama misafirlerin yanında
1 ev poğaçası
1 kk tiramisu
2 kk kek yedim
yatmadan da 2 küçük elma yed,m
bu sabah
1 dilim ekmek
salatalık
2 yk lor salatası
1 lokma beyaz peynir
2 tk bal
3 yeşil zeytin
2 kk simit yedim
araolarak da 1 fincan sütlü kahve içtim
senin boyun kaç canım ?
bardak çorba içebilirsin canım,bi fikir
evet canım benim misafirlerim kalabalıktı,ve yemekli misafirimdi
tam 12 kişiydik.ben tabiii hazırlıklara cumartesi akşamdan başladım
neler yaptım anlatıyım size;
domates çorbası yaptım,kaşr eşliğinde ikram ettim
orman kebabı yaptım yanında fırın patatesle ikram ettim
tel şehriyeli tereyağlı pilav yaptım
zeytinyağlı barbunya ,zeytinyağlı bakla yemeği ve sarma yaptım
karışık yeşil salata
havuç salatası
semizotu salatası
yoğurtlu biber kızartması
tatlı olarakta etimek tatlısı
ama epey yorulmuşum bugün zor geldim işe
enine büyümeyelimde :))
burçakcım geçmiş olsun ve afiyet olsun karnene baktınmı canım
geçmiş olsun burçakcım dikkat et sağlığına canım nazarmı değdirdik yoksa sana mezun ettik ama hasta oldun :2: bol ılık içecek ve meyve ye canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?