Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

püsküt yaptı kız ben yapmadım karneyi :)) olsun genede elime sağlık

Valla yaaa haftaya bizmi gitsen naapsak begüm müsaitmisin

buyrun gelin şekerimm

menün bayağı kalabalıkmış ellerine sağlık canım...orman kebabını kağıttamı yaptın merak ettim.yemek yapma merakım var ama zamanım yok allahtan yoksa mutfaktan çıkmam

bende çok meraklıyımdır yemek olayına.yaptıklarımdan da merakımı anlayabilirsiniz belki :)
yok canım kağıttan yapmadım.
Araka,havuç,papates koydum etin içine en son kekik attım öle orman kebabı oldu :))

ben iş yerinde yemek yoksa yanımda tost most yiceğime bardak çorba içiyom valla (

canım içmemeni tavsiye ederim önceden bardak çorbalardanda alırdım iş yerinde içmek için evede hazır çorba alırdık akşamları 10 dk hazır diye herkez çalışınca mecbur hazır şeyler pişiyor akşamları evde sonra tüm bu gıdaların katkı maddeleriyle yapıldığını öğrenince hepsinde kanser yapıcı maddeler mevcutmuş şimdi evimize sokmuyoruz o tür hazır yiyecekleri . Şu satılan bardak mısırlar onlarda çok lezzetli duruyor ama aslında mısırın genetiğiyle oynandığı için mısırda tüketmemek gerekliymiş onlarda çok zararlı malesef offf böyle bakınca insan ne yiyeceğini şaşırıyor .

ne yiycez ki ozaman
konservelerde kanserojen.plastik şişedeki sular(sanki suyun plastikte olmayanı varmış gibi) markette satılan herşeyin içinde mutlaka bi katkı maddesi var.en azından koruma maddesi var.sebze alırız gdo lu olur.meyve alırız 'oooo sera onlar' olur
genel olarak marketten ve ya hehangi bir yerden paketli ambalajlı ürün almak sakıncalı oluyor.kendi yetiştidiğimiz domatesi yiyebiliriz anca
öylede yaşanmazki :)
tamam herşeyin içinde katkı maddesi var.ama artık çoğu marka koruyucu madde kullanmıyor.onlara dikkat ederek alışveriş yapabiliriz.yoksa organik pazara paramı dayanır.1 kg domatiz 10YTL

enine büyümeyelimde :))

:
ıyısallah canım

oglen yemegın ıyı olmus tebrık edıyorum baska seylere yonelmemıssın
bende hazır corba kullanmıyorum kansorejen dıye uyardı doktorum

başlangıç kilom 74

hoşgeldin arkadaşım. bikaç gündür uzak kaldım yeni üyeler katılmış.

hoşgeldin hazal...

burçakcım tebrik ediyorum serüvenin sonuna geldin ne güzel.

takyoncum bence de bölünsün kilolar.
merhaba 5. takım.
bende sizleyım artık.
neler yapmam gerektiğini okuyim ilk sayfalardan.sonra sormam gerekenleri sorarım

hoşgeldin fulias fulya mı adın? :)

yağ verdiysen ne mutlu sana. . .

Merhaba hanimlar 3 gun ust uste misafir alinca yorgunluktan bitmis bir haldeyim .Birde nefsime hakim olmaayip ikramalrdan falan yedim ve tekrar basladigim yere geldim 72 kg yim .

zayifkayan arkadaslari tebrik ediyorum..
hoşgeldin arkadaşım. yeni gelen herkese hoşgeldin dedim sanıyorum demeğim olduysa gözden kaçmıştır. lütfen affetsin beni.

gülsümcüm sağolasın canım ben artık bi 65 i görebilecek myim yaza kadar ondan bile emin değilim. bu aralar baya bi koptum amacımdan hedefimden uzaklaştım. yaza da az kaldı artık. bakalım ne zaman toparlanıcam.

benim bugün totom malesef yere değmedi, eve gelip üstümdeki montla 20dk falan uyudum kaldım. zor geçiyo bu aralar herşey.

bunları yapınca insan yemeden edemiyo ya en iyisi yapmamak.

darısı başımıza.. .

begüm ya nasıl uğraşmışsın o kadar. maşalllah sana. ben olsam tek başıma yapamazdım.

evde hiçbi zaman kolaylık olsun die hazır çorba içmeyiz bize.ev yapımı çorba en iyisi.çook acelen varsa hemen bi tarhana yaparım.ama ben yemeklerimi genelde 1 gün öncesi geceden yapmaya alıştığım için şimdiye kadar pek zorluk çekmedim.bide seviyorumda mutfakla uğraşmayı.ama işyerinde içiyorum ne yemeğim az olunca ne yalan söyliyim

heee valla bacım,napcaz böle bilmem

ben çok seviyorum canım böyle mutfakla uğraşmayı,yemek yapmayı falan.misafirlerim hep olur böle benim o yüzden :))

evet ben fulya.günaydın herkese.

merhaba fulyacım.sanada günaydınn canım

Selam kızlar herkese günaydın

dün akşamki mönüm

1 kase domates çorbası
2 ç.k. Kadar orman kebabı
2 ç.k. Kadar pilav
2 ç.k. Kadar zeytinyağlı taze bakla
bol salata

biraz fazla oldu galiba
ama bunları azar azar tabağıma aldım öle yedim.ekmekte yemedim

yemek sonrasıda
2 fincan çay,yarım dilim kendi yaptığım kekten didikledim

bu sabahta 1,5 dilim ekmeğimle satdart kahvaltımı yaptım.
Peynir olarakta tahsildaroğlunun sürme lor peynirini aldım onu yiyorum 2 gündür

ara:1 elma yerim büyük ihtimalle

günaydın kızlar
hala hastayım
hapşuruk öksürük geçmedi bi türlü
elimde peçeteyle geziyorum walla (

sabah da dolaptan çıkartıp soğuk soğuk yemeyim diye nesfitle kahvaltı yaptım normal kahvaltı yerine

dün akşam yediklerimi hiiiiiiiç yazmiyim, abarttım biraz ama şu hastalığım düzelsin tekrar spora da başlıcam inşallah

günaydın takımcığım bu sabah diyetime dikkat edemedim kahvaltı olarak ancak 2 dilim elmalı turta yedim çıktım anneannem bizde kaldığı için sabahta annemin dışarıda işi vardı anneannemi bırakıcak kimse bulamadım onuda hazırlayıp iş yerine getirdim . aceledende kahvaltı yapamadım aç çıkmamak içinde elimin altındaki hazır turtadan götürdüm ikitane napalım artık oldu öyle

fulyacım hazır gıdalar konusunda haklısın hiçbişey almamak lazım aslında . organik sebzeye meyveyede güvenilmiyor ya mecbur uygun bulduğumuzda onlardan alıyoruz . aslında sebze meyveyi mevsiminde yesek en güzeli ben yazın domateslerden epey fazla alıyorum kaynatıp kavanozlayıp tüm kış kullanıyorum .

begümcüm hazrı çorbaları duyunca evde aslında çok çabuk sürelerde sıcacık ve pratik çorba yapılabildiğini farkettim artık bende öyle yapıyorum canım .

sen bi iyleşte arkadaşım dönersin yine eski düzenine

evet canım aynen öyle,çorba yapmaya ne var yani dimi ama

sen bi iyleşte arkadaşım dönersin yine eski düzenine

evet canım aynen öyle,çorba yapmaya ne var yani dimi ama

inşallah canım ya
neyse sizin kafanızı da şişirmeyeyim hastalıkla
siz kendinize dikkat edin ama havalar bi tuhaf ya hasta olmak çok kolay o yüzden

inşallah canım ya
neyse sizin kafanızı da şişirmeyeyim hastalıkla
siz kendinize dikkat edin ama havalar bi tuhaf ya hasta olmak çok kolay o yüzden

aynen öle şekerim.
Ayrıca estafurullah ne kafa şişirmesi,arkadaş değilmiyiz biz.herşeyimizi paylaşıyoruz işte canım benim.
Iştemisin evdemisin sen peki canım ?

Merhaba hanimlar herkese guzel bir gun diliyorum ..Grup baskanim ben grubta devam edemeyecegim su ara gunlerim cok yogun geciyor paylasim yapamiyorum birde kismetse ise baslayacagim iyice yogun olacak ..sanirim zaten deneme surecinde oldugum icin gruba tam dahil degildim.
herkese cok tesekkur ederim ins. hedefinize ulasirsiniz

aynen öle şekerim.
Ayrıca estafurullah ne kafa şişirmesi,arkadaş değilmiyiz biz.herşeyimizi paylaşıyoruz işte canım benim.
Iştemisin evdemisin sen peki canım ?

sağol canım benim ya
tabi paylaşıcaz da hani hastalık muhabbetiyle sizi sıkmayım demiştim :))

işteyim canım ya
dün zaten doktordu bilmem neydi derken çok fazla durmadım işyerinde
istirahat de almadım
evde de oturamıyorum çünkü
gözüme batıyo, ortalığı topluyorum
işyerinde daha az yoruluyorum yani

bu yeşil çay ne garip bişey ya.günde 3 tane içiyorum şekersiz tatlandırıcısız.zulüm yaaa.
balık yağı tadı var.önceden 3 şekerle içerdim.miss

bu yeşil çay ne garip bişey ya.günde 3 tane içiyorum şekersiz tatlandırıcısız.zulüm yaaa.
balık yağı tadı var.önceden 3 şekerle içerdim.miss

canım sade olarak mı içiyosun yeşil çayı
o zaman hakkaten çok kötü oluyo ama ben evde onu çubuk tarçın, karanfil ve tane karabiber ile demleyip içiyorum, o zaman gayet hoş oluyo tadı
işyerine de karabiber ve karanfil getirdim, sade sallamasını da o şeklide içiyorum

ben unuttum canım ya sen ne işle uğraşıyodun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…