Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oglandan sonra kizlar da tam kız gibi oynamıyor canım çok da kaptırma kendini
evet olmuştu ama uzun dönemde yazmaya üşendim bıraktım
Aslında bı sure sonra tahmin ediyorsun neyin kalorili olup olmadigini,yazmadan bile devam edilebilir
Sürdürülebilir birşey yapman lazım canım kalori hesabı uzun vadede diyet yapacak insanlar için bence ömür boyu yapılacak şey değil
Az yiyin az
Teşekkürler kaptanım Ortim sayesinde aldık tabi ki birinciliği gelsin 500 spor puanları haftaya düşük ihtimal ama mezun olursam yerimi başka arkadaşlara bırakmak istiyorum artık
Yüzden iki katimdi ortim alçakgönüllüsun tebrik ediyorum, çok sevindim hedefine yaklaşmana

cgdmk
pawlover

Güncel 70
Hedef 69.5

Vay arkadaş ya 6 lı rakamları en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum bile
en son ne zaman gördün bilmem ama pazartesiye kalmadan göreceğine eminim
Ceylansnn bu hafta buralarda olmazsan her yerden yazarım bak ona göre.
en olmadı kalk gel sınavdan sonra, evini basalım
Senin gibi dayanıklı bı insan 60 demeli bence

çok geçmiş olsun

teşekkürler canım
Amin amin inşallah
Ya şaka gibi 5000 kusur atlarım birinci olamam üç binle birinci oldumbileklerim agrimasa hedefim yüksekti
Tebrik ediyorum hepinizi kizlar
Sevgili ortim cgdmk listede tırmanışa geçme vakti

Tebrikler kizlar

Amaninnn haftanin 1.siyle eslesmek mi, suskunhanimcigim dibe cekmem insallah seni S Suskunhanim

pawlover canim cokk gecmis olsun bir an once ikiniz de sagliniza kavusursunuz umarim
Birinci ben değilim ki ecez için rahat olsun ayrıca ben başaracağımıza inanıyorumsen de inan

Tmm
Tamam bu hafta da denicem yapamazsam artık ayrılırım gruptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…