Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Acabaa yeni ödül yemeğim hangi kiloda olsa? 60 çok çok geride olur herhalde. 62 diyorum. Kendi kendime hedefimi belirledim. Şimdiden söyleyeyim sonra kaçamak yaptın demeyin. 62’de ya da 61.9’da yeni ödül yemeğimi yiyeceğim.

Şimdiden herkese de iyi geceler dileyeyim. Baya yoruldum bugün. Yine arada yazarım uyuyakalmazsam.

Sabah 2 poğaça meyve suyu (hastanedeydim oglum hastaydı)
Ogle yemeği yok
Ara kiraz
Aksam 1 tabak tavuk patates 4 kasik pilav salata 1 tabak corba
Ara 1 tane misir
Esmacım geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl oldu ??
Menüne gelecek olursak bu hafta maalesef son kez gözlemyelim seni menüler böyle devam edersede maalesef ekip içine alamayacağız
Daha öncede yazmıştım menülerin iyi gitmiyor
Spor yok
Ekip içi paylaşım az

Geçmiş olsun canım ya bi an önce iyileşir inşallah
pawlover büyük geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar inşallah
gecmiş olsun paw. Gittiniz mi veterinere nesi varmış. İçim cız etti sen hastalandı yazınca
Evet götürdüm. Yediği bişeyden alerji olmuş ve üşütmüş ateşi yüksek çıktı 3 tane iğne yaptılar antibiyotik başladılar bi kaç gün gidip gelcez iğneye inşallah çabuk toparlar bakalım çok halsiz şuan normalde eşim işten gelince deliye dönüyo bugün yerinden bile kalkmadı

8.30-bir yumurtadan peynirli omlet, 4 çeri domates, yarım salatalık, 1 çb şekersiz vişne suyu
12.30-bir kase sütlü tatlı (dışardaydım karnım acıktı yemeğe vaktim olmadı)
17-adana kebap, ayran, avuç içi kadar lavaş
19-1 sb süt, 7-8 kavrulmamış fındık
su: 2 lt
12bin adım yürüyüş

Hoşgeldiin menülerimizi şurada paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…