Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında böbrekte sıkıntı olunca çok tuvalete gidilir ben öyle biliyorum
Ben devamlı gderimde annem ilaç ala ala bitirdin böbrekleri ondan idrar sorunun var dert
Bende öyle biliyorum ama ne olduğunu hala çözemedim. Sabah tartiya güvendim dedim ölçü alayım ölçüde belli olur. Bacaklarımda masaj yapmıştım yatmadan bide sabaha kadar yüksekte tutacam diye uyuyamadım bile stresten. Ölçülerim geçen cumaya göre eksilmiş ölçülerim eksiyken ben nasıl o kadar artı olabilirim.son 4 gün kaçamağı falan bi tarafa at yemeklerim bile akşamları yağsız pişti öğlenleri 1 tk yağla pisti

Unutt gitsinnn hiç takılıp o psikolojiye girme canım geçici bir şey bence hormonlarımız ne işler çeviriyor bize boşversene

Bu hafta detoks yada sıvı beslenip mezun olmayı planlıyorum çünkü işe başlama durumum var salon üyeliğim de bugün son günü bir süre yenilemicem iş olayını halledene kadar.

:)) E birşey kalmamış canım sen ne kadar kalacaksın İzmir'de
benimki kesin değil kaptan hayaller aslında bayram öncesi eşimi ikna edip götürtebilir miyim derdindeyim ben aslında :)) eğer gidersek 3-5 fark etmez ne kadar olursa. Bu dönem onunda iş yoğunluğu çok çakıldık kaldık burda ama bunada şükür tabi

Sen öğrendin bu işi gelir gelmez
1 hafta gecikmeli olsa da evet
İnan bilmiyorum ilk çocuk olunca normali bu gibi geliyor öyle bazen kız çocuğu görüyorum kibar kşbarlar ama kız diye herhalde ne bilem
Valla benim kızım da yaramazimsi bazen uslu bazen durmaz
E Esmacns
Azıcık aktif olalım.bu hafta

Bu hafta detoks yada sıvı beslenip mezun olmayı planlıyorum çünkü işe başlama durumum var salon üyeliğim de bugün son günü bir süre yenilemicem iş olayını halledene kadar.
covıd dolasıyla nasıl gıdebılıyorsun canım spor salonuna randevuyla mı alıyolar nasıl oluyor olmadı bende spor salonumu arıyayım bı ogreneyım yanıyor uyelıkler bos bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…