- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.341
SüpersinPawım sen nerelere gidiyorsun? Bizi bırakmıyorsun değil mi? Bugün senin için 500 zıpladım bak!En azından şimdilik!
Sabah yataktan kalkmadan kızım delirttiği için nasıl uyandığımı bilemeden aklım gel git kalktım. Halbuki diyetisyenle de başladım bugün tartılmam gerekiyordu ama yedim içtim ondan sonra aklım yerine geldi.Onun için yarın sabah tartılacağım.
Bizi bırakma olur muuu. Seni seviyoruz!
yaa gercekten mi. Çok üzüldümmmBen artiyim zaten sen paylaş rahat rahat şimdiden tebrik ederim eksilerin için
Aaaaa nereye ne yazmışımmm yaaa
Takıma yazmıştım en son. Yanlışlıkla yazdım herhalde
Ay rezalet
:)))))Ay rezaletKusura bakmayın diye yazdım. Ne alaka, nerden girmişim profile Allahım yaa. Artık nasılsa etiketlemişim sizi bir daha yazmama gerek yok Kilomu hedefi mi di mi hahaha
Yeni içtiysen 10 güne gelirAteş basmaz mı birde antalyadayım tam katmerlidoktora gittim canım görünen bir sorun yok sadece migren hapları sıkıntı yaptı galiba ondan kesti reglimi regli söktürücü kullandım ama halen tık yok
Süpersinburayı gerçekten çok seviyordum ama o motivasyonum inan kalmadı ağzımın tadı kaçtı. Bi süre uğramayı düşünmüyorum ama bire bir görüşürüz tabi ki her zaman ben de seni seviyorum özelden yazarım haydi zıpa diye ben olmasam da zıpla sen bunlar hep eksi gramlara sıkı vücutlara giden güzel yollar
Takıma yazmıştım en son. Yanlışlıkla yazdım herhaldeAy kimin profili? Deli mi be demiştir
Hahahaha Ferah koptum
Bu saatten sonra yazan olmaz diye düşünüyorum buyrunuuzGeçen haftaya göre epey güzel gözüküyorEki Görüntüle 2662033
Fark ettim balım sorun değil hedefi tutturdum zaten bugünden cumaya artık ne kadar ileri gidebilirsem ^^EceZ 53,6 ydı 52,6 yazmışım yanlışlıkla
Lifli kahve tabiki olur ama biz okulda sağlıklı insana böyle diyetler verilmemesi gerektiğini öğrendik her ne kadar yapılıyor olsa da ben pek hoş karşılamıyorum yaniBen şu an grupla yapacağım bu diyeti ama ben seviyorum ketojenik diyeti. Diyetisyenim lifli kahve önerdi günde 1 fincan. Ona ne diyorsun calypsocum?
Sabah pişi yedim 2 tane (çok uzun zamandır yemiyordum)
Ara
Türk kahvesi
Öğlen pisiyidengelemek için yemedim
Akşam saat 17.00 da 1 köfte 1 tavil pirzola ızgara
1 dilim ekmek
Salata
Ben 5000 adim attım fazla yapamıyorumBugün walk yok muydu hiç sonuç gelmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?