Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin burayı gerçekten çok seviyordum ama o motivasyonum inan kalmadı ağzımın tadı kaçtı. Bi süre uğramayı düşünmüyorum ama bire bir görüşürüz tabi ki her zaman ben de seni seviyorum özelden yazarım haydi zıpa diye ben olmasam da zıpla sen bunlar hep eksi gramlara sıkı vücutlara giden güzel yollar

Canım zeytiQUOTE="Ceylansnn, post: 64505472, member: 989757"]
Evet kuzum devamlı o sorunum var benim bazen 2 hafta hiç olmuyor
[/QUOTE]
Cnm zeytinyağı incir denedin mi 7 zeytin 1 incir de iyi geliyor denemelisin

kızlar ben bugun bir daha ancak gece girebilecem gibi duruyor. Acil bir işim cıktı dışarı cıkmam lazım. Bugün tartılmıştırm sabah -1.5'tayım cumaya kadar -2 hatta fazlasını görürüm inş. Opuyorum sizleri

Ay rezalet Kusura bakmayın diye yazdım. Ne alaka, nerden girmişim profile Allahım yaa. Artık nasılsa etiketlemişim sizi bir daha yazmama gerek yok Kilomu hedefi mi di mi hahaha
:)))))
pawlover bilgine canım fancy nin hedefi ve güncel kilosu
Herkese selaaammm.
[IMG alt="pacman"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/994/994715.jpg?1591518306[/IMG] pacman hedefim hala 85,5.
Cherry Mom Cherry Mom bu hafta sporla destekleyeceğime emin olabilirsinnn. Herkese kocaman öpücükler :
fancynancy
Bu arada sabah 86,7 çıktım. Pazar hezimeti

Ateş basmaz mı birde antalyadayım tam katmerli doktora gittim canım görünen bir sorun yok sadece migren hapları sıkıntı yaptı galiba ondan kesti reglimi regli söktürücü kullandım ama halen tık yok
Yeni içtiysen 10 güne gelir
Olanı kesiyorlar ama gelmeyene zor care buluyorlar

Yaa canım benim, her zaman haberleşelim. Anlayabiliyorum hatta hissediyorum da seni biraz... Olsun mutlaka toparlanacaksın bir gün. Yine dönersin buralara. Özelden yaz tabii çok mutlu olurum. Kocaman sevgilerimi ve bol pozitif enerji yolluyorum sana. Herşey iyi olur, öncelikle sen iyi ol!

Ben şu an grupla yapacağım bu diyeti ama ben seviyorum ketojenik diyeti. Diyetisyenim lifli kahve önerdi günde 1 fincan. Ona ne diyorsun calypsocum?
Lifli kahve tabiki olur ama biz okulda sağlıklı insana böyle diyetler verilmemesi gerektiğini öğrendik her ne kadar yapılıyor olsa da ben pek hoş karşılamıyorum yani

Sabah pişi yedim 2 tane (çok uzun zamandır yemiyordum)

Ara
Türk kahvesi

Öğlen pisiyidengelemek için yemedim

Akşam saat 17.00 da 1 köfte 1 tavil pirzola ızgara
1 dilim ekmek
Salata

Kendi kendimi eleştirmeye geldim
Annemdeydim valla dayanamadım pisiyedim çok severim ne zamandır yemiyordumbir tanesi 120 cal 240 cal aldım nerdeyse doyurucubir kahvaltı kadar sadece 2 pisi amaaa hiç pişman değilim
Onu dengelemek için öğlen yemedim
Akşam da ızgara yedim kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…