Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Avucunu yalarsın :)) Sana burdan ekmek çıkmaz

Cumartesi 50 puanım vardı

Aslında çok coşmamışsın. Öğünlerde az yediğin için sürekli bi atıştırma haline girmişsin. Keşke biraz daha spor yapabilsen daha iyi olurdu. Pazartesi eksi görmek seni rahatlatmasin canım. Aksine onu korumaya ve fazlasını katmaya çalış bu hafta artı geldiğim için bisey söylerken cekiniyorum kimseye bisey demiyorum ama ben 8 aydır burdayım 15 kilo verdim ve ilk defa artı geldim o yüzden konuşabilirim kimse çok görmez susmak bana göre değil ıyi gidiyorsun ortim birazda spor olursa super olur
Kahvaltı çok havalı geldi sırf ondan etiketledim
2 bardak kefir çok fazla onu bir yap

Bu saatten sonra yazan olmaz diye düşünüyorum buyrunuuz Geçen haftaya göre epey güzel gözüküyorEki Görüntüle 2662033
Arkadaşlar bu hafta ekip içinde pek yokum kusura bakmayın cumartesi dönüyoruz yine aktif olurm bu sürede lütfen sizde ekibi boşlamayın tecrübe ettik ki ne Zaman sayfalar ilerlemezse orda sıkıntı doğuruyor
Özellikle kilo bildirmeyen veya 1 2 haftadır pekte iyi gitmeyen arkadaşlarımdan bu hafta ekstra çaba bekliyorum
Sporlarınızı lütfen aksatmayın hedefe neredeyse tüm liste yakın zaten çabaları heba etmeyelim kızlar
Listedeki arkadaşlarım cumaya bomba gibi hazırlanalım lütfen herkesin çabasını görmek istiyorum
C Cagrihilal1
balpamuk
Ceylansnn
0zlem
Calypso95
EceZ
hanmeli
Tempus
pacman
S Suskunhanim

Benimde bırakmam lazımda @toplight kaptanım siz ne zman müsait olursunuz yeniden koltuğunuzu devretsem
Kaptanım durun nereye ben dedim içimden ama bir haller oldu diye siz bir anda yazmayı bıraktınız paw gitmek istiyor üst üste geldi hepsi. İnşallah bizim yüzümüzden sorun yaşamamışsınızdır yani hepimizin kendi sebepleri var forumu biraz boşladık ben yine elimden geldiğince gelip üstüme düşenleri yazıyorum ama sizin böyle olmanız bizi gerçekten üzüyor:

İsterse olur tabide onlar bana küsler canım
Küslük olur mu ya hepimiz aileyiz zaman zaman birbirimize kırıldığımız gücendiğimiz zamanlar oluyor oldu da ama hepimiz tek bir amaç için buradayız birbirimizi motive edebilmek güçlü kalabilmek ve en önemlisi daha sağlıklı daha neşeli bireyler olabilmek için.

Yok benim yazmayı bırakmam tamamen tatilden yoksa nasıl bırakabilirim sayfayı önce gönül rahatlığıyla teslim etmem lazım sonra inşallah
Hepimizin emeği var burada kendimiz ilerlettik kendimiz yıkmak istemeyiz tabi

Küs varsa kıran da vardır,kişi kendini biliyorsa ne ala, bilmiyorsa üzgünüm kırgınım kızgınım ,bu şartlar altında motive olamam sağlayamam da,varsa vazifemi yapar önüme bakarım ,oda fazla geliyorsa ,başka takımlarda var.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim C Cagrihilal1 cim,5.takım benim için çok değerli,gözümü burda açtım ,çok keyifli insanlar tanıdım,o yüzden minnettarım ve öyle kalacak

Aranızda ne yaşandı bilmiyorum. Ama sizler bizden eskisiniz burda sizin zayıflama hikâyelerinizle motivasyon bulduğum düştüğümde kalktigim devam ettiğim çok oldu. Aranızda yaşanan şey her neyse eminim ki konuşarak aşılmayacak bisey değil-dir. Sizleri böyle görmek bizi de çok etkiler o yüzden kendi aranızda konuşup olayları tatlıya bağlayın. Yoksa ben mezun olamam. Sizler düzelene kadar ber hafta +5 gelirim kimse takımdan gidemeden takım batar hep beraber gideriz. batan geminin siskosu olurum artık.

Vayyy süpersin canım :)
Menü ve sporlarımızı yazdığımız yere yorum yapmıyoruz balım listeler karışmasın diye sende yorumlarını bizim gibi buraya yapabilirsin daha düzenli oluruz
Afiyet olsun canım güzel menü.
Eyvah eyvah dondurma ve fıstık leblebi kaloriyi baya arşa çıkarmış. Regl dönemin mi geliyor yoksa genel bir iştah artışı mı var
Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-5 zeytin
-10 çiğ badem
-1 domates
-Roka-Yeşil biber

Ara:
-1 dilim beyaz peynir
-1 salatalık

Akşam:
-180 gr et
-1 kase salata
-2 tam ceviz

Spor: 600 zıp zıp.
Yine harikasın kadıııın
Afiyet olsun balım yine iki arada bir derede tahin pekmezi gömdün dimi
Karpuz peynir kısmı umarım dilimlerce karpuz değildir yoksa fena kilo yapabilir
Kefir kefir diye diye sizi de kefirci ettim sonunda. Mis gibi hafif bir menü olmuş tam benlik
Kahvaltı
1 bardak kefir
4 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

Ara
Bir avuç uzum
Kuru incir

akşam
Yoğurtlu kabak
Semizotu salatasi

2.5 lt su

30 dk. Kardio
2 saat bölgesel +adımlar Cherry Mom @Asya2600
Afiyet olsun canım yalnız bir avuç üzüm kısmındaki avuç umarım bebek avcudur güreşçi avcu değil
Sabah pişi yedim 2 tane (çok uzun zamandır yemiyordum)

Ara
Türk kahvesi

Öğlen pisiyidengelemek için yemedim

Akşam saat 17.00 da 1 köfte 1 tavil pirzola ızgara
1 dilim ekmek
Salata

5000 adim
Böyle zamanlarda diğer öğünlere protein ve bol su ekle canım metabolizmanı hızlandırıp vücudundan daha kolay atabilirsin yediğin kaçamakları
Harika bu hafta da -1 kg geliyoooooooooooor
Tam bir diyetisyen menüsü süper
Afiyet olsun kaptanım yarasın
Makarna ve karpuz sıkıntı yaratabilir tartıda bu hafta bu tarz bir öğün yapmamaya çalışalım bir daha onun yerine daha hafif daha güzel ve sağlıklı besinler ekleyebilirsin canım gerçi sen de bunları iyi biliyorsun değil mi
Selamlar
Kahvaltım 2 yumurta, bol yeşillik,ceviz,zeytin(7 8 tane) ve çay
Öğle ara öğünüm 3 hurma 10 badem ve sade türk kahvesi
Akşam yemeğim ızgara tavuk ve bol salata
2.5 lt su
5000 adım
Akşam yemeğine yoğurt ekleyip yağ yakımını hızlandırabilirsin canım 2-3 kaşık da olsa özellikle göbek yağlarına faydalıdır aklında olsun

1 kilo verdim ne yapayım 1 hafta daha mı bekliyim sanki haftaya yetişicen de

Taze üzüm kız çok tatlı da değildi zaten taze olunca kaba duruyor. Ama benim elimde biraz büyük zaten küçük bir yerimde yok

Taze üzüm kız çok tatlı da değildi zaten taze olunca kaba duruyor. Ama benim elimde biraz büyük zaten küçük bir yerimde yok
Kabızlık sorunun da yok basurun da yok patlat bi protein diyeti gidiversin kilolar 4 günde. Bende sendeki gibi basursuz bir hayat olacak proteinin altından girer üstünden çıkarım sense hala pilav üzüm makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…