- 23 Mart 2016
- 31.070
- 92.349
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.381
Avucunu yalarsınBen niye ödem tuttuğumu buldum galiba. Buradaki düşük enerji beni şişirdi bence. Benim hiç bir suçum yok. Beni şişirdiniz vallaha.nas şişirdiyseniz öyle de indireceksiniz ben anlamam. Cuma günü bana niye artı geldin demeyin.
Cumartesi 50 puanım vardıaçık ara farkların birincisi tabiki 26870 adımlaCeylansnn
@cgdmk 12000 adımla ikincimiz
S Suskunhanim 10210 adım ile üçüncümüüz
Sizlerde gönüllerin şampiyonları hepinize tek
Calypso95 7000
@Asya2600 6000
pawlover 5000
0zlem 4000
C Cagrihilal1 2039
Ayaklarınıza sağlık kızlar kızımın hastalığından ötürü geciktim kusura bakmayın ❤
Ekledim canımCumartesi 50 puanım vardı
Aslında çok coşmamışsın. Öğünlerde az yediğin için sürekli bi atıştırma haline girmişsin. Keşke biraz daha spor yapabilsen daha iyi olurdu. Pazartesi eksi görmek seni rahatlatmasin canım. Aksine onu korumaya ve fazlasını katmaya çalışBugün çoştum tutan olmadı
Sabah yulaf ezmesi
Ara 1 porsiyon dut ve böğürtlen
Öğlen az ciğer ve az salata ve 1 bardak kefir
Ara çay yanında 1 avuç fıstık leblebi
Tekrar ara 1 dondurma
Bi ara daha büyük 1 kupa yeşilçay yanında Bi incir az ceviz ve 1 adet eti form püsküt :)
Akşam 4 yk sebze yemeği 1 bardak kefir
İyi başladım ama iyi bitmedi :)Cherry Mom @reyyanK C Cagrihilal1
Kahvaltı çok havalı geldi sırf ondan etiketledimKahvaltı
Filtre kahve
Wasa mild cheese sandviç
Öğle
Ayran aşı çorbası
Ara
Karpuz peynir
Akşam
Fırında tavuk pirzola (1 tane)
1 kase cacık
2 yk z.yağlı kabak
Çoban salata
Gece
Planlarımda filtre kahve ve maden suyu var.
su ve sporu sonra yazacağım.
Cherry Mom
2 bardak kefir çok fazla onu bir yap13 Temmuz Menü ve Spor
Sabah: 2 bardak kefir zeytinyağlı keten tohumlu tarçınlı
Ara: 1 fincan yeşil çay
Öğle: 2 kase çorba + 1 bardak şalgam suyu
Akşam: 1 kase sulandırılmış yoğurt + 1 kase çorba
Ara: 1 fincan beyaz çay
Spor: 3 saat yürüyüş (sabahtan 2 saatim vardı 1 saatini de şimdi çıkıyorum yürümeye yemek sonrası)
Arkadaşlar bu hafta ekip içinde pek yokum kusura bakmayın cumartesi dönüyoruz yine aktif olurm bu sürede lütfen sizde ekibi boşlamayın tecrübe ettik ki ne Zaman sayfalar ilerlemezse orda sıkıntı doğuruyorBu saatten sonra yazan olmaz diye düşünüyorum buyrunuuzGeçen haftaya göre epey güzel gözüküyorEki Görüntüle 2662033
Kaptanım durun nereye ben dedim içimden ama bir haller oldu diye siz bir anda yazmayı bıraktınız paw gitmek istiyor üst üste geldi hepsi. İnşallah bizim yüzümüzden sorun yaşamamışsınızdır yani hepimizin kendi sebepleri var forumu biraz boşladık ben yine elimden geldiğince gelip üstüme düşenleri yazıyorum ama sizin böyle olmanız bizi gerçekten üzüyor:Benimde bırakmam lazımda @toplight kaptanım siz ne zman müsait olursunuz yeniden koltuğunuzu devretsem
Küslük olur mu ya hepimiz aileyiz zaman zaman birbirimize kırıldığımız gücendiğimiz zamanlar oluyor oldu da ama hepimiz tek bir amaç için buradayız birbirimizi motive edebilmek güçlü kalabilmek ve en önemlisi daha sağlıklı daha neşeli bireyler olabilmek için.İsterse olur tabide onlar bana küsler canım
Yok benim yazmayı bırakmam tamamen tatildenKaptanım durun nereye ben dedim içimden ama bir haller oldu diye siz bir anda yazmayı bıraktınız paw gitmek istiyor üst üste geldi hepsi. İnşallah bizim yüzümüzden sorun yaşamamışsınızdır yani hepimizin kendi sebepleri var forumu biraz boşladık ben yine elimden geldiğince gelip üstüme düşenleri yazıyorum ama sizin böyle olmanız bizi gerçekten üzüyor:
Açım aç o yüzden başka türlü doyamıyorum xD2 bardak kefir çok fazla onu bir yap
Aranızda ne yaşandı bilmiyorum. Ama sizler bizden eskisiniz burda sizin zayıflama hikâyelerinizle motivasyon bulduğum düştüğümde kalktigim devam ettiğim çok oldu. Aranızda yaşanan şey her neyse eminim ki konuşarak aşılmayacak bisey değil-dir. Sizleri böyle görmek bizi de çok etkiler o yüzden kendi aranızda konuşup olayları tatlıya bağlayın. Yoksa ben mezun olamam. Sizler düzelene kadar ber hafta +5 gelirim kimse takımdan gidemeden takım batar hep beraber gideriz.Küs varsa kıran da vardır,kişi kendini biliyorsa ne ala, bilmiyorsa üzgünüm kırgınım kızgınım ,bu şartlar altında motive olamam sağlayamam da,varsa vazifemi yapar önüme bakarım ,oda fazla geliyorsa ,başka takımlarda var.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim C Cagrihilal1 cim,5.takım benim için çok değerli,gözümü burda açtım ,çok keyifli insanlar tanıdım,o yüzden minnettarım ve öyle kalacak❤
Menü ve sporlarımızı yazdığımız yere yorum yapmıyoruz balım listeler karışmasın diye sende yorumlarını bizim gibi buraya yapabilirsin daha düzenli oluruzVayyy süpersin canım :)
Afiyet olsun canım güzel menü.menum kizlar
10:00 1 kabagi 1 yumurtayla mucver gibi yaptim unsuz,1 kuru incir,kucuk bir salkim uzum,2-3 kasik yogurt,domates,salatalik
13:00 lor peynir,1 yemek kasigi uzum pekmezi,10 findik
14:30 7-8 kasik taze borulce,1 kase yogurt
16:30 cacik
3 litre su
Eyvah eyvah dondurma ve fıstık leblebi kaloriyi baya arşa çıkarmış. Regl dönemin mi geliyor yoksa genel bir iştah artışı mı varBugün çoştum tutan olmadı
Sabah yulaf ezmesi
Ara 1 porsiyon dut ve böğürtlen
Öğlen az ciğer ve az salata ve 1 bardak kefir
Ara çay yanında 1 avuç fıstık leblebi
Tekrar ara 1 dondurma
Bi ara daha büyük 1 kupa yeşilçay yanında Bi incir az ceviz ve 1 adet eti form püsküt :)
Akşam 4 yk sebze yemeği 1 bardak kefir
İyi başladım ama iyi bitmedi :)Cherry Mom @reyyanK C Cagrihilal1
Yine harikasın kadıııınSabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-5 zeytin
-10 çiğ badem
-1 domates
-Roka-Yeşil biber
Ara:
-1 dilim beyaz peynir
-1 salatalık
Akşam:
-180 gr et
-1 kase salata
-2 tam ceviz
Spor: 600 zıp zıp.
Afiyet olsun balım yine iki arada bir derede tahin pekmezi gömdün dimiBugün geç kapatmış oldum ,unutmadan paylaşayım,akşam online dersim var giremem
Kahvaltı
1sahanda yumurta,2 YK lor, 2 YK tahin pekmez, 2 dlm TB ekmeği, bir salatalık
Ara (farklı zamanlarda)
Kahve 3 tane
Kuru üzüm leblebi
Yarım h.bMısır
Akşam
3 YK borulce yemeği, 1 YK pirinç pilavı, 3 YK salata
Misafir vardı yuruyemedimakşam yuruyebilirsem yazarumsimdilik 1 lt su ictim
Cherry Mom @reyyanK @cgdmk
Karpuz peynir kısmı umarım dilimlerce karpuz değildir yoksa fena kilo yapabilirKahvaltı
Filtre kahve
Wasa mild cheese sandviç
Öğle
Ayran aşı çorbası
Ara
Karpuz peynir
Akşam
Fırında tavuk pirzola (1 tane)
1 kase cacık
2 yk z.yağlı kabak
Çoban salata
Gece
Planlarımda filtre kahve ve maden suyu var.
su ve sporu sonra yazacağım.
Cherry Mom
Kefir kefir diye diye sizi de kefirci ettim sonunda. Mis gibi hafif bir menü olmuş tam benlikMenüm;
12:00
1 küçük paket keten tohumlu,kinoali form bisküvi
Süzme peynir
8 siyah zeytin ve çay
1 tk pekmez tahin (uzun zamandır yemiyordum)
15:00
1 salatalık
1 bardak kefir
21:00
1 bardak kefir
2 t.kahvesi
2 L su
Spor sayılmaz ama 2000 adım var
Afiyet olsun canım yalnız bir avuç üzüm kısmındaki avuç umarım bebek avcudur güreşçi avcu değilKahvaltı
1 bardak kefir
4 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Ara
Bir avuç uzum
Kuru incir
akşam
Yoğurtlu kabak
Semizotu salatasi
2.5 lt su
30 dk. Kardio
2 saat bölgesel +adımlarCherry Mom @Asya2600
Böyle zamanlarda diğer öğünlere protein ve bol su ekle canım metabolizmanı hızlandırıp vücudundan daha kolay atabilirsin yediğin kaçamaklarıSabah pişi yedim 2 tane (çok uzun zamandır yemiyordum)
Ara
Türk kahvesi
Öğlen pisiyidengelemek için yemedim
Akşam saat 17.00 da 1 köfte 1 tavil pirzola ızgara
1 dilim ekmek
Salata
5000 adim
Harika bu hafta da -1 kg geliyoooooooooooorBugünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim tt ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
Ara 2 sade kahve
Öğle 3 yk türlü, yeşil biber
Ara 2 yeşil çay, 10 çiğ fıstık
Akşam 3 yk bulgur pilavı, 3 yk taze fasulye, 1 küçük kase yoğurt
Suyum 3 lt yi geçti spor yok (özel sebep)
Tam bir diyetisyen menüsü süperSabah
1 dilim ekmek
1 sahanda yumurta
1 dilim Peynir
Domates salatalık
5 zeytin
Ara
1 su bardağı kefir .
Öğle
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
Salata
Ara 1 dilim karpuz
Akşam
1 kase çorba
3 kaşık pilav
3 kaşık tavuk ciğer domatesli
Salata
Ara
11 tane kiraz
Su 4 lt
Spor
11000 adim
10 dk bölgesel
Afiyet olsun kaptanım yarasınMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 4 fındık biraz kuru üzüm 1 dilim ekmek
Akşam 1 kase çorba zeytinyağlı fasulye yogurtlu patlıcan köz
Spor adımlarım + yüzdüm toplam 30 dk vardır
Makarna ve karpuz sıkıntı yaratabilir tartıda bu hafta bu tarz bir öğün yapmamaya çalışalım bir daha onun yerine daha hafif daha güzel ve sağlıklı besinler ekleyebilirsin canım gerçi sen de bunları iyi biliyorsun değil miKahvalti
Bugun adet oldugum icin istahim acikti
1 h yumurta
1 tabak menemen
2 dl ekmek
6 7 zeytin
Peynir
1 tk recel
Ogle
4 5 yk makarna
3 4 dl karpuz
Aksam
4 yk et yemegi
Keskek yedim ama 5 6 yk yemis olabilirim
2 lt su
Spor yok
pawlover @reyyanK S Suskunhanim
@reyyanK
Akşam yemeğine yoğurt ekleyip yağ yakımını hızlandırabilirsin canım 2-3 kaşık da olsa özellikle göbek yağlarına faydalıdır aklında olsunSelamlar
Kahvaltım 2 yumurta, bol yeşillik,ceviz,zeytin(7 8 tane) ve çay
Öğle ara öğünüm 3 hurma 10 badem ve sade türk kahvesi
Akşam yemeğim ızgara tavuk ve bol salata
2.5 lt su
5000 adım
1 kilo verdim ne yapayım 1 hafta daha mı bekliyim sanki haftaya yetişicen deKızEceZ bir hafta daha beklese beraber mezun olalım. Ben geriye gittim sen ileri zipladin vallaha bütün plan bozuldu. Bi daha pilav yemeyeceğim mezun olana kadar. Aha buraya da yazıyorum menü de falan görürseniz vurun yüzüme
Taze üzüm kız çok tatlı da değildi zaten taze olunca kaba duruyor. Ama benim elimde biraz büyük zaten küçük bir yerimde yokMenü ve sporlarımızı yazdığımız yere yorum yapmıyoruz balım listeler karışmasın diye sende yorumlarını bizim gibi buraya yapabilirsin daha düzenli oluruz
Afiyet olsun canım güzel menü.
Eyvah eyvah dondurma ve fıstık leblebi kaloriyi baya arşa çıkarmış. Regl dönemin mi geliyor yoksa genel bir iştah artışı mı var
Yine harikasın kadıııın
Afiyet olsun balım yine iki arada bir derede tahin pekmezi gömdün dimi
Karpuz peynir kısmı umarım dilimlerce karpuz değildir yoksa fena kilo yapabilir
Kefir kefir diye diye sizi de kefirci ettim sonunda. Mis gibi hafif bir menü olmuş tam benlik
Afiyet olsun canım yalnız bir avuç üzüm kısmındaki avuç umarım bebek avcudur güreşçi avcu değil
Böyle zamanlarda diğer öğünlere protein ve bol su ekle canım metabolizmanı hızlandırıp vücudundan daha kolay atabilirsin yediğin kaçamakları
Harika bu hafta da -1 kg geliyoooooooooooor
Tam bir diyetisyen menüsü süper
Afiyet olsun kaptanım yarasın
Makarna ve karpuz sıkıntı yaratabilir tartıda bu hafta bu tarz bir öğün yapmamaya çalışalım bir daha onun yerine daha hafif daha güzel ve sağlıklı besinler ekleyebilirsin canım gerçi sen de bunları iyi biliyorsun değil mi
Akşam yemeğine yoğurt ekleyip yağ yakımını hızlandırabilirsin canım 2-3 kaşık da olsa özellikle göbek yağlarına faydalıdır aklında olsun
Kabızlık sorunun da yok basurun da yok patlat bi protein diyeti gidiversin kilolar 4 günde. Bende sendeki gibi basursuz bir hayat olacak proteinin altından girer üstünden çıkarım sense hala pilav üzüm makarnaTaze üzüm kız çok tatlı da değildi zaten taze olunca kaba duruyor. Ama benim elimde biraz büyük zaten küçük bir yerimde yok
Yetisirdim ya neyse ben tek basima mezun olurum golge düşmesin mezuniyetime1 kilo verdim ne yapayım 1 hafta daha mı bekliyim sanki haftaya yetişicen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?