- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.361
Ne oldu kim üzdü seniSüpersinburayı gerçekten çok seviyordum ama o motivasyonum inan kalmadı ağzımın tadı kaçtı. Bi süre uğramayı düşünmüyorum ama bire bir görüşürüz tabi ki her zaman ben de seni seviyorum özelden yazarım haydi zıpa diye ❤ ben olmasam da zıpla sen bunlar hep eksi gramlara sıkı vücutlara giden güzel yollar
Özlemcim yürüyüşleri baya azalttınMenüm;
12:00
1 küçük paket keten tohumlu,kinoali form bisküvi
Süzme peynir
8 siyah zeytin ve çay
1 tk pekmez tahin (uzun zamandır yemiyordum)
15:00
1 salatalık
1 bardak kefir
21:00
1 bardak kefir
2 t.kahvesi
2 L su
Spor sayılmaz ama 2000 adım var
Ne kadar sessiz buralar ya
Mezuniyetini kutlamaya uğrarım gözüm üzerindeNe oldu kim üzdü seniaz daha beklesen beraber giderdik
Ne kadarcık keşke durmsaymisim 5 bin daha yapardım şimdiyeBu kadarcık mı walk
Benim kendime hayrım yok bu aralarArkadaşlar kaptan yardımcılığı için talebi olan var mı ? Sadece liste için sormuyorum liste yapılır bir şekilde olmasa da olur ama burda motivasyon sağlayabilecek ben olamasamda devamlılığı sağlayabilecek açıkçası ekiple ilgilenebilecek arkadaşlara ihtiyaç var bu bizim ekibin eksiği oldu bu aralar
İsterse olur tabide onlar bana küsler canımBenim kendime hayrım yok bu aralarleyli falan nerdeki ya motivasyon deyince Leyl-i-fer ı tek geçerim
Aaa niye ya ne zaman küstünüzİsterse olur tabide onlar bana küsler canım
Hiç bişey anlamadım benBenimde bırakmam lazımdatoplight kaptanım siz ne zman müsait olursunuz yeniden koltuğunuzu devretsem
Kendi adıma böyle birşey söylediğimi hatırlamıyorum, çocuk değiliz küslük yokİsterse olur tabide onlar bana küsler canım
4 kişicik benle 5 epey azcık oldıNe kadarcık keşke durmsaymisim 5 bin daha yapardım şimdiye
Ayy 1. Likleri özlemiştimListeleri asla terketmeyen C Cagrihilal1 15007 adımla birincilik kupasını kaldırıyooor
Calypso95 12110 adımla ikincilikte yerini alıyor
Cherry Mom kaptan 7118 adım ile üçünlük kupasını kaldırıyor
SaskinAnne 5000 adım ile mansiyon ödülün sahibi oluyoor
pawlover 4500
ayaklarınıza sağlık kızlaar katılım pek az oluyo bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?