- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.341
bu yeşil çay ne garip bişey ya.günde 3 tane içiyorum şekersiz tatlandırıcısız.zulüm yaaa.
balık yağı tadı var.önceden 3 şekerle içerdim.miss
şu anda deneme sürecinde olan üyelerimiz
hazal
miensera
fulias
taydin
hazal ve miensera kızlar paylaşımlarınız yok denecek kadar az takımın motivasyonunu düşürmemek adına malesef deneme süreciniz sona ermiştir
fuliascım paylaşımların gayet güzel bu şekilde olursa bu cuma seni listeye almayı düşünüyorum canım
imseval canım sen bi cevap vermedin geliyormuusn gelmiyormusun
eveeeett sevgili müstakbel takım arkadaşlarımmm,
son bir haftanızı okudum ve geldim. esw ile meslektaş olduğumuzu öğrendim.:)
ben de avukatım ve öğünlerimiz oldukça düzensiz. ayın 5 inden beri akupunktura ve yediklerime dikkat etmeye başladım. öğünleri aksatmamaya, aralarda normalde nerdeyse hiç yemediğim meyveleri yemeye bol su içmeye dikkat ediyorum. ayın 5inde 82.6 kg olarak başladığım yolculuğumda ayın 19 u itibariyle 80.4 kg olarak devam ediyorum. son iki haftadır öğle yemeklerimi adliyenin yemekhanesinde yemeye çalışıyorum. çorba yemek pilav ya da makarna ve açıkbüfe marul havuç lahana vs salatalardan oluşan bir menü mevcut adliyede.pilav ve makarna göz korkutmasın çünkü pilav ve makarnanın porsiyonları çok küçük(iki çorba kaşığı pilav kadar) ve hiç ekmeksiz sofradan kaldıracak bir menü sunulan. tabldot usulü olduğu için yağı ve tuzu da az yemeklerin.
son bir aydır unuttuğum yeşilçay alışkanlığım geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca. muhtelif markaların nane, nane limon, limon aromalı yeşilçayları benim favorim. günde 2-3 bardak içerdim ne güzel. derhal tekrar başlamalıyım.
dün evdeki stepper ın tepesine çıkıp 500 adım attım ve yanlış hatırlamıyorsam 71 kalori yaktım. artırarak devam etmek dileğim. havalar biraz daha güzelleşince de yürüyüşlere başlamak..
şimdilik aklıma gelen bunlar. gelelim bugün yediklerime;
sabah
1 küçük kare dilim pırasalı börek ( çok az yağlı nerdeyse yağsız hazır yufka)
şekersiz çay ( 10 yıllık alışkanlığımdır şekersiz içmek diyette baya işe yarıyor)
öğle
çorba
yoğurtlu ıspanak
3 çorba kaşığı makarna
bol bol yağsız tuzsuz salata
arada 2 elma yedim
dün anneme ıspanak sipariş etmiştim. akşam yemeğinde de yayla çorbası ve ıspanak olacak menüde.
ekstra bir şey olursa onu da sonra yazarım.
çok yazdım çok. şimdilik bana müsaade. belki akşam bi ara gelirim yine takımcığımın mekanına
Merhaba hanimlar herkese guzel bir gun diliyorum ..Grup baskanim ben grubta devam edemeyecegim su ara gunlerim cok yogun geciyor paylasim yapamiyorum birde kismetse ise baslayacagim iyice yogun olacak ..sanirim zaten deneme surecinde oldugum icin gruba tam dahil degildim.
herkese cok tesekkur ederim ins. hedefinize ulasirsiniz
sağol canım benim ya
tabi paylaşıcaz da hani hastalık muhabbetiyle sizi sıkmayım demiştim :))
işteyim canım ya
dün zaten doktordu bilmem neydi derken çok fazla durmadım işyerinde
istirahat de almadım
evde de oturamıyorum çünkü
gözüme batıyo, ortalığı topluyorum
işyerinde daha az yoruluyorum yani
bu yeşil çay ne garip bişey ya.günde 3 tane içiyorum şekersiz tatlandırıcısız.zulüm yaaa.
5. takım 5. takım merhabaaaa,
beni de aranıza aldığınız için teşekkürler.
en son cumartesi günü tartıldım 80.4 kg olarak. bu hafta katılmış oluyor muyum bilmiyorum ama katılabiliyorsam kilom budur :)
güzel paylaşımlar dileğiyle selamlarrrr
Selamlar.Bugün laptobun şarz problemi yüzünden interneti fazla kullanamadım.Kızımın bilgisayarından da internete girmeyi sevmiyorum ama şimdi girip size hesap vereyim dedim.
Sabah 7 de uyandım kızımın sınavı vardı(2 ye gidiyor) Sınav günleri tüm sınıfa pohaça yapıyorum.Bu sabahta iki tepsi yapıp gönderdim.Tabi 2 tepsininde güzel olup olmadığı test etmek için 2 adet pohaça yedim.Güzel olmuşlardı.
Bütün gün o pohaçalar yüzünden ekmek yemedim.Klasik kahvaltımı yaptım.Aralarda suyumu içtim.
Öğlen: 3-4 kaşık Pırasa, 2 kaşık yoğurt ve salata yedim.
Ara öğün:4-5 fıstık
Akşam :Yine ceza olsun diye 2 kaşık pırasa ,2 kaşık yoğurt, salata ve 1 tabak maydanoz üzerine nar ekşisi dökerek yedim.
Bugünkü menümle pohaçaları telafi ettim mi bilmiyorum.
Selamlar.Bugün laptobun şarz problemi yüzünden interneti fazla kullanamadım.Kızımın bilgisayarından da internete girmeyi sevmiyorum ama şimdi girip size hesap vereyim dedim.
Sabah 7 de uyandım kızımın sınavı vardı(2 ye gidiyor) Sınav günleri tüm sınıfa pohaça yapıyorum.Bu sabahta iki tepsi yapıp gönderdim.Tabi 2 tepsininde güzel olup olmadığı test etmek için 2 adet pohaça yedim.Güzel olmuşlardı.
Bütün gün o pohaçalar yüzünden ekmek yemedim.Klasik kahvaltımı yaptım.Aralarda suyumu içtim.
Öğlen: 3-4 kaşık Pırasa, 2 kaşık yoğurt ve salata yedim.
Ara öğün:4-5 fıstık
Akşam :Yine ceza olsun diye 2 kaşık pırasa ,2 kaşık yoğurt, salata ve 1 tabak maydanoz üzerine nar ekşisi dökerek yedim.
Bugünkü menümle pohaçaları telafi ettim mi bilmiyorum.
Doğadan markasının ginkoglusu var.Tadı çok güzel daha rahat içiliyor.Sadeyi bende içemiyorum..
eveeeett sevgili müstakbel takım arkadaşlarımmm,
son bir haftanızı okudum ve geldim. esw ile meslektaş olduğumuzu öğrendim.:)
ben de avukatım ve öğünlerimiz oldukça düzensiz. ayın 5 inden beri akupunktura ve yediklerime dikkat etmeye başladım. öğünleri aksatmamaya, aralarda normalde nerdeyse hiç yemediğim meyveleri yemeye bol su içmeye dikkat ediyorum. ayın 5inde 82.6 kg olarak başladığım yolculuğumda ayın 19 u itibariyle 80.4 kg olarak devam ediyorum. son iki haftadır öğle yemeklerimi adliyenin yemekhanesinde yemeye çalışıyorum. çorba yemek pilav ya da makarna ve açıkbüfe marul havuç lahana vs salatalardan oluşan bir menü mevcut adliyede.pilav ve makarna göz korkutmasın çünkü pilav ve makarnanın porsiyonları çok küçük(iki çorba kaşığı pilav kadar) ve hiç ekmeksiz sofradan kaldıracak bir menü sunulan. tabldot usulü olduğu için yağı ve tuzu da az yemeklerin.
son bir aydır unuttuğum yeşilçay alışkanlığım geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca. muhtelif markaların nane, nane limon, limon aromalı yeşilçayları benim favorim. günde 2-3 bardak içerdim ne güzel. derhal tekrar başlamalıyım.
dün evdeki stepper ın tepesine çıkıp 500 adım attım ve yanlış hatırlamıyorsam 71 kalori yaktım. artırarak devam etmek dileğim. havalar biraz daha güzelleşince de yürüyüşlere başlamak..
şimdilik aklıma gelen bunlar. gelelim bugün yediklerime;
sabah
1 küçük kare dilim pırasalı börek ( çok az yağlı nerdeyse yağsız hazır yufka)
şekersiz çay ( 10 yıllık alışkanlığımdır şekersiz içmek diyette baya işe yarıyor)
öğle
çorba
yoğurtlu ıspanak
3 çorba kaşığı makarna
bol bol yağsız tuzsuz salata
arada 2 elma yedim
dün anneme ıspanak sipariş etmiştim. akşam yemeğinde de yayla çorbası ve ıspanak olacak menüde.
ekstra bir şey olursa onu da sonra yazarım.
çok yazdım çok. şimdilik bana müsaade. belki akşam bi ara gelirim yine takımcığımın mekanına
Kızlar yediğime içtiğime hiç dikkat edemiyorum. Bahar yüzünden mi bilmiyorum çok yoruluyorum bu aralar. spora hiç enerjim kalmıyo okulda bile zor dayanıyorum. enerji versin diye abur cubur yiyorum saçma ama öyle geliyo bana. Su içmeyi bıraktımbuna bari dikkat edeyim ya. ben nasıl kendime gelicem? daha yolu yarılayamadım bile ben. diyetisyene de gidemiyorum
akşam yemeğinde
3-4 kaşık barbunya yiycem.sonrada biraz yoğurt ya da meyve.tam bilemedim
işten çıkıp antremana gidiyorum.akşam yemeğimi yemeden gidiyorum herzamanki gibi.eve gidince yiycem.eve gitmem saat 10 olur heralde.haftanın 2 günü böyle yapcek bişiy yok.
neyse bütün gün yediklerim hatta dün yediklerim bile eriycek okadar koşturmada.
hoşçakalınn.size iyi akşamlar
sabah 1 kase nesfit
ara 1 minnak boy light yoğurt
öğlen ton balıklı salata.(bol dere otlu)
salata soslarında kendimi kaybediyorum.salata yiyiyorum ama ne soya sosu kalıyor ne nar ekşisi ne fesleğeni.hepsinden az da olsa koyuyorum.salata tatlı ekşi olmalı :82:
tamam bidaa yapmam
sağol canım benim ya
tabi paylaşıcaz da hani hastalık muhabbetiyle sizi sıkmayım demiştim :))
işteyim canım ya
dün zaten doktordu bilmem neydi derken çok fazla durmadım işyerinde
istirahat de almadım
evde de oturamıyorum çünkü
gözüme batıyo, ortalığı topluyorum
işyerinde daha az yoruluyorum yani
Selam kızlar herkese günaydın
dün akşamki mönüm
1 kase domates çorbası
2 ç.k. Kadar orman kebabı
2 ç.k. Kadar pilav
2 ç.k. Kadar zeytinyağlı taze bakla
bol salata
biraz fazla oldu galiba
ama bunları azar azar tabağıma aldım öle yedim.ekmekte yemedim
yemek sonrasıda
2 fincan çay,yarım dilim kendi yaptığım kekten didikledim
bu sabahta 1,5 dilim ekmeğimle satdart kahvaltımı yaptım.
Peynir olarakta tahsildaroğlunun sürme lor peynirini aldım onu yiyorum 2 gündür
ara:1 elma yerim büyük ihtimalle
Menün harikaymış.Bu arada 15 günde 2,5 kilo vermiş yanlış anlamadıysam.Oda çok güzel bence.Hedef kilona kısa zamanda ulaşacağını düşünüyorum.İnşallah hep beraber tabi:13:
merhaba sevgılı takımım bugun haftada 2 gun yapmam gereken kalsıyum dıyetımın ılkını yaptım
22 MART 2011 SALI (KALSİYUM DIYETI)
8:00
1 muz
1 b sut
10:00
1 elma
12:30
5 yk taze fasulye
2 dılım kepek ekmegı
1 kase yogurt
Yesıl cay
15:30
1 elma
17:00
1 cay fıncanı sutlu kahve
Yarım paket form cıkulatalı bıskuvı
20:00
5 yk taze fasulye
2 dılım kepek ekmegı
1 kase ayran
23:45
Özel karısım cayım
guzel menu canım bu arada hosgeldın ben aslı
eğer bol bol paylaşım yaparım sohbetinize katılırım diyorsan buyur gel arkadaşım
şu anda deneme sürecinde olan üyelerimiz
hazal
miensera
fulias
taydin
hazal ve miensera kızlar paylaşımlarınız yok denecek kadar az takımın motivasyonunu düşürmemek adına malesef deneme süreciniz sona ermiştir
fuliascım paylaşımların gayet güzel bu şekilde olursa bu cuma seni listeye almayı düşünüyorum canım
imseval canım sen bi cevap vermedin geliyormuusn gelmiyormusun
ben plates e fln çok gittim zamanında.gerçekten çok başarılı bir spor.baya şekillendiriyor vucudu.haftada 2 gun spora gıdıyorsun herhalde cok guzel sporla daha cabuk verılıyor bende 3 gun yuruyorum 3 gun platese gıdıyorum
canım 2 y kasıgı nesfıt 1 dılım ekmege es deger o yuzden cok koymadan sutunu bol koyarak ye
bencede o yuzden tarcınlısını ,cıleklısını,elmalısını ve bergamutlusunu aldım onların tadı fena degıl yanı ıçılebılır
Hoşbulduk 5. takımın tüm üyelerine
günaydın sevgili takımım
yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgelmişler sefalar getirmişler
taydincim sen de hoşgeldin canım, meslektaşmışız demek ne güzel :)))
bu arada sen de gelin adayısın sanırım ferihan gibi
inşallah sen de düğününde incecik bi gelin olrusun
dün akşam şu size tarifini verdiğim patlıcan yemeğinden yaptım
baya acı olmuştu walla
6-7 kaşık ondan yedim yanında yoğurt
4 tane orta boy köfte
ve 1,5 dilim ekmek yedim
akşam otururken de bi bardak portakal-greyfurt-soda karışımı içtim
1 fincan kadar leblebi yedim
bide yatmadan elma yedim bi tane
sabah kahvaltısında da
önce aç karna 2 kayısı ve 1 bardak su
2 badem salatalık
1 kk beyaz peynir
1 yeşil biber
1 havuç
3 çk bal
2 dilim denge ekmek
1 kupa yeşil çay içtim
akşam otururken de bi bardak portakal-greyfurt-soda karışımı içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?