- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.401
Aaa olmaz o zaman tamam 52ye kadar devam ediyim mezuniyetinde orda olmam lazım. Güneşini kapamazsam olmazYetisirdim ya neyse ben tek basima mezun olurum golge düşmesin mezuniyetime
He sonra da o olmayanların hepsi olurdu artık. Zaten kabızlık diye diye beni de kabız ettiniz. Kabızlık nedir bilmiyordum benKabızlık sorunun da yok basurun da yok patlat bi protein diyeti gidiversin kilolar 4 günde. Bende sendeki gibi basursuz bir hayat olacak proteinin altından girer üstünden çıkarım sense hala pilav üzüm makarna
Aynen baktım sende kefire başlamışsın psikolojini bozduk :dHe sonra da o olmayanların hepsi olurdu artık. Zaten kabızlık diye diye beni de kabız ettiniz. Kabızlık nedir bilmiyordum ben
Zaten aynı boyda olup 12 kilo farkla mezun olmak yeterince gölge ediyorAaa olmaz o zaman tamam 52ye kadar devam ediyim mezuniyetinde orda olmam lazım. Güneşini kapamazsam olmaz
Aynen ben menülere bakınca etkileniyorum yemedigim şeyleri yiyesim geliyor. Size olmuyor mu böyleAynen baktım sende kefire başlamışsın psikolojini bozduk :d
Stres şişiriyomuş ama be hilal kilo aldım mezuniyetten sonra ama daha ince gözüküyom hiç ödem yok sıfır adet dönemi bile çiçek gibiyim baskı kalkınca ödem de kalktıAynen ben menülere bakınca etkileniyorum yemedigim şeyleri yiyesim geliyor. Size olmuyor mu böyleMehfam nın patatesli menüleri görene kadr hiç patates yemiyordum diyette okuya okuya patates yemeye başladım.
Patates benim korkulu rüyam 2 gün yiyeyim 3. gün lavmanla açarsınız deme onu demeAynen ben menülere bakınca etkileniyorum yemedigim şeyleri yiyesim geliyor. Size olmuyor mu böyleMehfam nın patatesli menüleri görene kadr hiç patates yemiyordum diyette okuya okuya patates yemeye başladım.
O zaman baskı altındayım benStres şişiriyomuş ama be hilal kilo aldım mezuniyetten sonra ama daha ince gözüküyom hiç ödem yok sıfır adet dönemi bile çiçek gibiyim baskı kalkınca ödem de kalktı
Dur güncel foto ekleyem de bakO zaman baskı altındayım bensıkıya gelemem ben hiç zaten. Yine benim suçum yok işte
Ya ben bu canavar gibi metabolizmayla nasıl kilo aldım acaba ve nasıl veremiyorum hala anlamadımPatates benim korkulu rüyam 2 gün yiyeyim 3. gün lavmanla açarsınız deme onu deme
Tabi ki sağlık için patates yiyinAynen ben menülere bakınca etkileniyorum yemedigim şeyleri yiyesim geliyor. Size olmuyor mu böyleMehfam nın patatesli menüleri görene kadr hiç patates yemiyordum diyette okuya okuya patates yemeye başladım.
Hadi ekle ekle bende yaptım ama olmadi gibi olduDur güncel foto ekleyem de bak
Arada şaşırtma yapman lazım aslında ama bu aralar çok oynadığı için kilon karışmak istemiyorum sana daha da kötü olmasın diyeYa ben bu canavar gibi metabolizmayla nasıl kilo aldım acaba ve nasıl veremiyorum hala anlamadım
HayııııııııııııırTabi ki sağlık için patates yiyin
Patatesi duyunca nasıl geldiTabi ki sağlık için patates yiyin
Albüm mü yaptın?Hadi ekle ekle bende yaptım ama olmadi gibi oldu
Hani ben göremedimkiiHadi ekle ekle bende yaptım ama olmadi gibi oldu
Yapacam diye gidip de başka topiklerde kendini deşifre etme kızHadi ekle ekle bende yaptım ama olmadi gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?