- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.421
Olur balım bende baktım ama göremedim profilinde
He ya dedim göbek büyümeye başlamıştır ama maşallah. Kıyafetlerde çok yakışmış helal olsun.
Ekle ekle meraktan uyuyamaz
Hep ruslar yuzunden benim bu hallerim.Arada şaşırtma yapman lazım aslında ama bu aralar çok oynadığı için kilon karışmak istemiyorum sana daha da kötü olmasın diye
Yok paylaşmadım kiYapacam diye gidip de başka topiklerde kendini deşifre etme kız
Burlardayım da motive edecek motivasyonum kalmadı eskisi gibi uğrarım yineHe ya dedim göbek büyümeye başlamıştır ama maşallah. Kıyafetlerde çok yakışmış helal olsun.gitme bi yere işte sana bakıp bakip kiskaniyorum motivasyon oluyor
Bekliyoruzpawlover Maşallah çok güzel incelmişsin inşallah ömür boyu daim olur çok özendim regl olup bitireyim bende foti paylaşıcam albüm yapıp
Yok kuzum adı havalı ama paketli yavan bişiiiAslında çok coşmamışsın. Öğünlerde az yediğin için sürekli bi atıştırma haline girmişsin. Keşke biraz daha spor yapabilsen daha iyi olurdu. Pazartesi eksi görmek seni rahatlatmasin canım. Aksine onu korumaya ve fazlasını katmaya çalışbu hafta artı geldiğim için bisey söylerken cekiniyorum kimseye bisey demiyorum ama ben 8 aydır burdayım 15 kilo verdim ve ilk defa artı geldim o yüzden konuşabilirim kimse çok görmez susmak bana göre değil ıyi gidiyorsun ortim birazda spor olursa super olur
Kahvaltı çok havalı geldi sırf ondan etiketledim
2 bardak kefir çok fazla onu bir yap
Hahahaaa yok şekerim. dilimlerden çıkardığımız o üçgen dilimlerden 5-6 tane falandı.Karpuz peynir kısmı umarım dilimlerce karpuz değildir yoksa fena kilo yapabilir
Tesekurler canimmAfiyet olsun canım güzel menü.
Yarin patates yiyip, kefir icicemPatatesi duyunca nasıl geldi
Ya bilmiyordumMenü ve sporlarımızı yazdığımız yere yorum yapmıyoruz balım listeler karışmasın diye sende yorumlarını bizim gibi buraya yapabilirsin daha düzenli oluruz
Afiyet olsun canım güzel menü.
Eyvah eyvah dondurma ve fıstık leblebi kaloriyi baya arşa çıkarmış. Regl dönemin mi geliyor yoksa genel bir iştah artışı mı var
Yine harikasın kadıııın
Afiyet olsun balım yine iki arada bir derede tahin pekmezi gömdün dimi
Karpuz peynir kısmı umarım dilimlerce karpuz değildir yoksa fena kilo yapabilir
Kefir kefir diye diye sizi de kefirci ettim sonunda. Mis gibi hafif bir menü olmuş tam benlik
Afiyet olsun canım yalnız bir avuç üzüm kısmındaki avuç umarım bebek avcudur güreşçi avcu değil
Böyle zamanlarda diğer öğünlere protein ve bol su ekle canım metabolizmanı hızlandırıp vücudundan daha kolay atabilirsin yediğin kaçamakları
Harika bu hafta da -1 kg geliyoooooooooooor
Tam bir diyetisyen menüsü süper
Afiyet olsun kaptanım yarasın
Makarna ve karpuz sıkıntı yaratabilir tartıda bu hafta bu tarz bir öğün yapmamaya çalışalım bir daha onun yerine daha hafif daha güzel ve sağlıklı besinler ekleyebilirsin canım gerçi sen de bunları iyi biliyorsun değil mi
Akşam yemeğine yoğurt ekleyip yağ yakımını hızlandırabilirsin canım 2-3 kaşık da olsa özellikle göbek yağlarına faydalıdır aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?