- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.441
emnis tatlım valla sen bu işi çok güzel götürüyorsun bBenimde bırakmam lazımdatoplight kaptanım siz ne zman müsait olursunuz yeniden koltuğunuzu devretsem
Onun videolar var mıydı özlem nette . Varsa başlayalım birlikteKızlar..
Jillian Michaels 30 Day Shred programına başlamayı düşünüyorum.Yıllar önce yapmıştım faydasını görmüştüm.Yapmak isteyen olursa birlikte başlayabiliriz.
Belki mezun olup gitme diye düşük enerjimizle şisiriyoruzdur. Baksana giden gidene tadı tuzu kalmıcak buralarınBen niye ödem tuttuğumu buldum galiba. Buradaki düşük enerji beni şişirdi bence. Benim hiç bir suçum yok. Beni şişirdiniz vallaha.nas şişirdiyseniz öyle de indireceksiniz ben anlamam. Cuma günü bana niye artı geldin demeyin.
Tansiyon rahatsızlığın varsa if zorlar bence seni.Günaydın kızlar nasılsınız? Benim yine tansiyon problemim olmaya başladı kızlar dün akşam erken yattım sayfaya da menüyü yazamadım gözlerime vuruyor tansiyon ama sabah 5 buçuk ta kendimi sokağa attım 13 bin adım atım eve döndüm if yapmak istiyorum ama saatlerimi nasıl ayarlasak
Olması lazım cnm ben 7-8 yıl önce indirmiştim hala saklıyorum.Onun videolar var mıydı özlem nette . Varsa başlayalım birlikte
Günaydın canım ne tahlili ?Günaydın kizlar, dün tahlil muhabbetle birleşince 5e kadar sürdü tekrar giremedim.dun 5500 adimim vardıCherry Mom
Günaydın canım süpersin tebrik ederizHerkese günaydınnn
Kızlar sağolun burda ve sizinle olmak benim kaçamak yapmamı engelliyor sanki kalan kilolarımı sayenizde daha çabuk vericem gb geliyor. Bgn cumadan çnce sın kez tartıldım bende ödem mödem kalmadı sanırım artık. Hepsini verdim üstüne reg iken yaptığım pnca sporun karşılığınıda aldım sanırım. Birde meyve yemeğe ara verdim bir müddet en azından bayrama kadar biraz daha hızlansın kilo vermem diye. Bu haftayı sayenizde çok iyi geçiriyorum.
Böyle gitmiyor kaptanım ya siz ne yaptınız taşınma flaan ?emnis tatlım valla sen bu işi çok güzel götürüyorsun b
Beni şişirmeyin ben gittimBelki mezun olup gitme diye düşük enerjimizle şisiriyoruzdur. Baksana giden gidene tadı tuzu kalmıcak buraların
Tesekkur ederım kaptanGünaydın canım süpersin tebrik ederiz
Gıtmeee hılala gıtmeeeee. Saka bı yana hılal ben kıraz saplarını yesıl caylarını gomdum regldan sonra hıc bu kadar odemım gıtmezdı ılk defa bu kadar gıttı. Sen içiyomusun bir cay yoksa menulerıne baktım gayette guzelBeni şişirmeyin ben gittim
O da çok kiraz sapı içti ama nafileGıtmeee hılala gıtmeeeee. Saka bı yana hılal ben kıraz saplarını yesıl caylarını gomdum regldan sonra hıc bu kadar odemım gıtmezdı ılk defa bu kadar gıttı. Sen içiyomusun bir cay yoksa menulerıne baktım gayette guzel
Iciyorum canım kiraz sapı yeşil çay dukan birası beyaz çay maydanoz sapı ama pek işe yaramıyor artık sanki vücut alışıyor. Ilk denediğimde çok iyi sonuç aldığım şeyler sonra etkisini kaybediyorGıtmeee hılala gıtmeeeee. Saka bı yana hılal ben kıraz saplarını yesıl caylarını gomdum regldan sonra hıc bu kadar odemım gıtmezdı ılk defa bu kadar gıttı. Sen içiyomusun bir cay yoksa menulerıne baktım gayette guzel
Arkadaşlar kaptanımız10-17 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
@birsevgi izinli
C Cagrihilal1
@hanmeli
@Tempus
@balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
@pacman
@fancynancy
Calypso95
@Ozgenurrrr
@Sibal57
@SaskinAnne
@Esmacns
@Asya2600
@cgdmk
U UmutluBen
@Cute Bean
@beyazinci
Evet bide ben Paylaşım yaptıktan sonra Menü yazıp da ertesi gün neden çarpı duruyor muhhabeti oluyor. Bunu kaptan da bende defalarca yazmamıza rağmen, sanki keyfimizden oraya çarpı koyuyor veya silmiyoruz gibi alınmalar veya ima etmeler oluyor. Bizim ne çıkarımız olabilirki? Belki bunu defalarca yazdım ama gerçekten hoş olmuyorArkadaşlar kaptanımızCherry Mom tam da bundan bahsediyor bakın listede 5 kişi 3 gün paylaşım yapmamış başka takımlarda 3 gün menü paylaşmayanı mazeret yoksa takımdan yolluyorlar. Kaptanımız tamamen iyi niyetinden kırmak istemiyor sizi ancak bu durum bizim de motivasyonumuzu kırıyor bize zarar veriyor...
Yani bizim de işimiz gücümüz depresif ya da kızgın hallerimiz oluyor ama 2 aydır buradayım 1 gün olsun menü yazmamazlık etmedim keza birçok üyemiz de öyle. Birlik beraberlik diyoruz forumda aktif olalım diyoruz ama daha menü yazmaya bile giremiyorsak zaten eskisi gibi toplanamayız değil mi. Hanımelini es geçiyorum mezun olacak diye biraz saldı sanırım normaldir ama diğer arkadaşlar özellikle yeni gelenler bu şekilde düşük motivasyon ve foruma uğramamazlık ile hareket ederse ne biz onlara diyet konusunda destek verebiliriz nede onlar bize destek verebilir. Sonra da kimsenin yazı yazmadığı ve hem kaptanımızın hem de yardımcıların zor durumda kaldığı durumlara düşeriz.
O nedenle lütfen sorumluluk sahibi olalım eğer olamıyorsak da yeni arkadaşlara yer açalım dost acı söyler derler umarım küsmez kırılmazsınız ama sizin forumdan uzak olmanız burada kilo vermeye çalışan arkadaşlarımızın da motivesini düşürüyorsa artık bu aşamada birşeyler söylememiz gerekiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?