Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım yaaa. Normal bir ğye olsa izin alır giderdi ama sen çok sağol nerde olursa olsun yetişmeye çalışıyorsun sırf biz motive olalım diye. hakkını helal et. Sen döndüğün zaman haftaya hem pacman de sınavları bitiyor hem bende feraha çıkıyorum. Bir cağrırica edelim mi kazenden? kalabalıklasırız belki. gercı o zamanda çağrıyı goren herkes geliyor ama bilemedim

IF'yi 10 saatlik mi vermişti diyetisyenin sana canım. Ben 16/8 ya da 18/6 yapıyorum haftada ortalama 1 kg verdiriyor. Ama hiç saat dışına çıkmadım 1 kere bile çıksan denge gidiyor diye biliyorum. :/

Menü konusunda lafımız sana değildi canım arada tek tük hepimiz kaçırabiliyoruz unutabiliyoruz insanız neticede özel durumlar sorunlar olabiliyor. Ama arka arkaya paylaşım yapılmadığında grupta olmanın bir anlamı da kalmıyor onu demek istedik.

Öyle yapan gruplarda çok karmaşa oluyor finalde de kimin ne dediği ne yediği belli olmadığı için birer birer dökülüyorlar ben onu gözlemledim Ben Cherry Mom kaptanım da izin verirse katılmak isteyenler topiğinde üye gördükçe dişe gelir gibiyse çağırayım buraya deneme sürecinde görürüz zaten iyi mi kötü mü aktif mi değil mi diye. Böyle böyle toparlanırız yine Zaten dediğin gibi izinde olan işi olan arkadaşlar da dönecek iyice güzel olur o vakit.

if nedir ki . en yakın zamanda bunuda okucam kilo vermem durusa fln denerim. Ama şükür inş hiç durmadan atlatırım.

Çok mantıklı zaten oyle bir cagrıya 3 kilosu olan olmayan kim gorse geliyor gb gelmişti banada.

if nedir ki . en yakın zamanda bunuda okucam kilo vermem durusa fln denerim. Ama şükür inş hiç durmadan atlatırım.
IF bir diyet değil beslenme biçimi canım benim. 16/8 - 18/6 ya da 20/4 gibi farklı biçimleri var.

16 saat aç kal 8 saat içinde yemek ye
18 saat aç kal 6 saat içinde yemek ye
20 saat aç kal 4 saat içinde yemek ye

Gibi. Bu kurala bağlı olarak ilerliyor program. Yediğin içtiğini yine sen belirliyorsun. Leptin yani açlık hormonu salgılanmasına izin vererek dinlenme sürelerinde vücudunun kilo vermesine destek oluyorsun. Bu şekilde.

Mesela ben 3te başlayıp 9da bitiriyorum 18/6 yapıyorum genelde. Bazen de 2de başlayıp 8de bitiriyorum yine 18/6 oluyor.

Kızlar ben bu gün aksam valla balık gömcem. Kendimi buna hazırladım haftalardır. birde sırf bu yüzden sabah kahvaltımı 1 yumurta 30 gr peynir domates ile yaptım. Sporumuda yapıyorum balık tavasında yapıcaz ama cok cok cok az yağla yapıcam inş

Yağ sıkıntı değil canım ekmeği abartma yeterli yiyebilirsen ekmeksiz bol salatalı soğanlı bir balık muhteşem bir menü olur mesela

Evi çok kokutuyor kokusundan çekinmesem ben hep yaparım valla çok da severim hamsiyi çuprayı özellikle

eklem i.in lavaş yemeği planlıyorum 1 lavaş 100 gr ben 50 gr yarım lavasa halederim diye düşündüm bende çokk severim bizde balkonda yapıyoruz evin içinde yokkkkk cok zor kokusu cıkmıyor bir türlü. bide balık tavası agzı kapalı ya kokuda cok cevreye yayılmıyor anca oyle.

Aşkolsun tabiki helal olsun herkesin emeği var ekipte
Cuma günü listeyi toparlarken kaç kişi özelden yazdı hani hilal + gelecek ya ben az yedim bekleyeyim spor yapayım kilom biraz daha düşer diye öyle çok seviniyorum ki böyle özverili arkadaşlar gördükçe
Yeni bildirim 14.takım için gelecekti onlar 4 kişiler ihtiyaçları var birde ecede yazmış bildirimi duyan geliyor ama ciddi kilo vermek isteyen kalıcı kişiler olmuyor pek herkes selam veriyor bu ne diyor vs
EceZ cim tabi sayfadan yeni arkadaş gördüğünüzde çağırabilirsiniz herkes çağırabilir ama bende bakıyorum gelen giden yok

boyle dıyınce yapılabilir geldii

yaaaa işte zaten bu anlarda ekip olduğunu anlıyor insan.

boyle dıyınce yapılabilir geldii
Çok zor değil ya sadece gece atıştırması ara öğünleri vs olmuyor. Diyelim öğlen 12de kahvaltı ile açılış yaptın akşam en geç 8de bırakıyorsun yeme işini. Aslında son derece basit yani. Ben geç saatte spordan döndüğüm için 3-9 yapıyordum öğlen 3te başlayıp akşam 9da bitiriyordum herkes kendi yaşam şekline göre düzenleyebiliyor.

Yok ben ne demek istedigini anladim ❤
Istek olmayınca birşey olmuyor malesef istekli yapılırsa oluyor bu diyet işi
16 saat açlık 8 saat yeme şeklinde oluyor ama benim sekerim çok düşüyor o yüzden ara öğün koydu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…