- 23 Mart 2016
- 31.070
- 92.349
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.481
Balım sorun yok
ben hazırlandım evi topladım ama daha tayinim çıkmadı bekliyorum bakalım ne zaman çıkacakBöyle gitmiyor kaptanım ya siz ne yaptınız taşınma flaan ?
Kaptanım yaaa. Normal bir ğye olsa izin alır giderdi ama sen çok sağol nerde olursa olsun yetişmeye çalışıyorsunÇok haklısın canım kimsenin kimseye zarar vermeye hakkı yok yeni gelen arkadaşta yokbakıyorm olsa davet edeceğim..
Yazın etkiside var tabi birde demirbaşların arasında ki huzursuzluk ..kendi adıma özür dilerim sizlerden şu ara sadece tatil yoğunluğu şuan WC den yazıyormevde 10 küsür kişi var çoluk cocuk vakit bulamıyorum
boyle duyunca diyprum ki hilal yaa sen neymişsinO menüsünün görünen kısmı buzdağı gibi düşün. bir o kadar yediği de yerin altında var
Ben yapıyorum if. Diyetisyenim verdim ilk kahvaltı saat 10 da ara 12 de öğlen 13.30 ikindi ara 16.30 akşam 18.00 gece 20.00 soda ve kahve var ama ben ara öğünlerde değişiklik yapıyorum saatlere uyuyorum geven ay ayda 1 kilo vermiştim şimdi bu hafta haftada 1 kilo olacak gibi gidişat
Bende dün unuttum
Katılmaya çalışıyorum yazmaya çalışıyorum 21 aylık kızım var telefonu elime alınca istiyor o öğlen uykusunda ya da gece uykusunda girmeye çalışıyorum kimsenin elinde sihirli değnek yok ben buraya benim geçtiğim yollardan kimler geçmiş mutlaka bir bildikleri vardır diye geliyorum mesela dünkü protein olayı bilmiyordum öğrendim
Kim yazmıyorsa paylaşmıyorsa öğrenmiyorsa demekki istekli değil. Diyete birde hazır olmak önemli ben su an hazırım her yazılanı okuyorum burada olmaktan da mutluyum
Herşey için teşekkürler hepinizin çabasını görüyorum
Öyle yapan gruplarda çok karmaşa oluyor finalde de kimin ne dediği ne yediği belli olmadığı için birer birer dökülüyorlar ben onu gözlemledimKaptanım yaaa. Normal bir ğye olsa izin alır giderdi ama sen çok sağol nerde olursa olsun yetişmeye çalışıyorsunsırf biz motive olalım diye. hakkını helal et. Sen döndüğün zaman haftaya hem pacman de sınavları bitiyor hem bende feraha çıkıyorum. Bir cağrırica edelim mi kazenden? kalabalıklasırız belki. gercı o zamanda çağrıyı goren herkes geliyor ama bilemedim
if nedir ki . en yakın zamanda bunuda okucam kilo vermem durusa fln denerim. Ama şükür inş hiç durmadan atlatırım.IF'yi 10 saatlik mi vermişti diyetisyenin sana canım. Ben 16/8 ya da 18/6 yapıyorum haftada ortalama 1 kg verdiriyor. Ama hiç saat dışına çıkmadım 1 kere bile çıksan denge gidiyor diye biliyorum. :/
Menü konusunda lafımız sana değildi canım arada tek tük hepimiz kaçırabiliyoruz unutabiliyoruz insanız neticede özel durumlar sorunlar olabiliyor. Ama arka arkaya paylaşım yapılmadığında grupta olmanın bir anlamı da kalmıyor onu demek istedik.
Çok mantıklı zaten oyle bir cagrıya 3 kilosu olan olmayan kim gorse geliyor gb gelmişti banada.Öyle yapan gruplarda çok karmaşa oluyor finalde de kimin ne dediği ne yediği belli olmadığı için birer birer dökülüyorlar ben onu gözlemledimBen Cherry Mom kaptanım da izin verirse katılmak isteyenler topiğinde üye gördükçe dişe gelir gibiyse çağırayım buraya deneme sürecinde görürüz zaten iyi mi kötü mü aktif mi değil mi diye. Böyle böyle toparlanırız yine Zaten dediğin gibi izinde olan işi olan arkadaşlar da dönecek iyice güzel olur o vakit.
IF bir diyet değil beslenme biçimi canım benim. 16/8 - 18/6 ya da 20/4 gibi farklı biçimleri var.if nedir ki . en yakın zamanda bunuda okucam kilo vermem durusa fln denerim. Ama şükür inş hiç durmadan atlatırım.
Yağ sıkıntı değil canım ekmeği abartma yeterli yiyebilirsen ekmeksiz bol salatalı soğanlı bir balık muhteşem bir menü olur meselaKızlar ben bu gün aksam valla balık gömcem. Kendimi buna hazırladım haftalardır. birde sırf bu yüzden sabah kahvaltımı 1 yumurta 30 gr peynir domates ile yaptım. Sporumuda yapıyorum balık tavasında yapıcaz ama cok cok cok az yağla yapıcam inş
Aralıklı oruç diyolar canım oruç tutar gibi ama su içebilirsin diye düşünif nedir ki . en yakın zamanda bunuda okucam kilo vermem durusa fln denerim. Ama şükür inş hiç durmadan atlatırım.
eklem i.in lavaş yemeği planlıyorum 1 lavaş 100 gr ben 50 gr yarım lavasa halederim diye düşündüm bende çokk severim bizde balkonda yapıyoruz evin içinde yokkkkk cok zor kokusu cıkmıyor bir türlü. bide balık tavası agzı kapalı ya kokuda cok cevreye yayılmıyor anca oyle.Yağ sıkıntı değil canım ekmeği abartma yeterli yiyebilirsen ekmeksiz bol salatalı soğanlı bir balık muhteşem bir menü olur mesela
Evi çok kokutuyor kokusundan çekinmesem ben hep yaparım valla çok da severim hamsiyi çuprayı özellikle
ooo cokkkk zormussssssAralıklı oruç diyolar canım oruç tutar gibi ama su içebilirsin diye düşün
Aşkolsun tabiki helal olsunKaptanım yaaa. Normal bir ğye olsa izin alır giderdi ama sen çok sağol nerde olursa olsun yetişmeye çalışıyorsunsırf biz motive olalım diye. hakkını helal et. Sen döndüğün zaman haftaya hem pacman de sınavları bitiyor hem bende feraha çıkıyorum. Bir cağrırica edelim mi kazenden? kalabalıklasırız belki. gercı o zamanda çağrıyı goren herkes geliyor ama bilemedim
Hayırlısı olsun kaptanım çok çok kolay gelsinben hazırlandım evi topladım ama daha tayinim çıkmadı bekliyorum bakalım ne zaman çıkacak
boyle dıyınce yapılabilir geldiiIF bir diyet değil beslenme biçimi canım benim. 16/8 - 18/6 ya da 20/4 gibi farklı biçimleri var.
16 saat aç kal 8 saat içinde yemek ye
18 saat aç kal 6 saat içinde yemek ye
20 saat aç kal 4 saat içinde yemek ye
Gibi. Bu kurala bağlı olarak ilerliyor program. Yediğin içtiğini yine sen belirliyorsun. Leptin yani açlık hormonu salgılanmasına izin vererek dinlenme sürelerinde vücudunun kilo vermesine destek oluyorsun. Bu şekilde.
Mesela ben 3te başlayıp 9da bitiriyorum 18/6 yapıyorum genelde. Bazen de 2de başlayıp 8de bitiriyorum yine 18/6 oluyor.
yaaaa işte zaten bu anlarda ekip olduğunu anlıyor insan.Aşkolsun tabiki helal olsun ♥♥ herkesin emeği var ekipte ☺☺
Cuma günü listeyi toparlarken kaç kişi özelden yazdı hani hilal + gelecek ya ben az yedim bekleyeyim spor yapayım kilom biraz daha düşer diyeöyle çok seviniyorum ki böyle özverili arkadaşlar gördükçe ♥♥
Yeni bildirim 14.takım için gelecekti onlar 4 kişilerihtiyaçları var birde ecede yazmış bildirimi duyan geliyor ama ciddi kilo vermek isteyen kalıcı kişiler olmuyor pek herkes selam veriyor bu ne diyor vs
EceZ cim tabi sayfadan yeni arkadaş gördüğünüzde çağırabilirsiniz herkes çağırabilir ama bende bakıyorum gelen giden yok
Çok zor değil ya sadece gece atıştırması ara öğünleri vs olmuyor. Diyelim öğlen 12de kahvaltı ile açılış yaptın akşam en geç 8de bırakıyorsun yeme işini. Aslında son derece basit yani. Ben geç saatte spordan döndüğüm için 3-9 yapıyordum öğlen 3te başlayıp akşam 9da bitiriyordum herkes kendi yaşam şekline göre düzenleyebiliyor.boyle dıyınce yapılabilir geldii
Yok ben ne demek istedigini anladim ❤IF'yi 10 saatlik mi vermişti diyetisyenin sana canım. Ben 16/8 ya da 18/6 yapıyorum haftada ortalama 1 kg verdiriyor. Ama hiç saat dışına çıkmadım 1 kere bile çıksan denge gidiyor diye biliyorum. :/
Menü konusunda lafımız sana değildi canım arada tek tük hepimiz kaçırabiliyoruz unutabiliyoruz insanız neticede özel durumlar sorunlar olabiliyor. Ama arka arkaya paylaşım yapılmadığında grupta olmanın bir anlamı da kalmıyor onu demek istedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?