- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.461
Galiba öyle oluyorIciyorum canım kiraz sapı yeşil çay dukan birası beyaz çay maydanoz sapı ama pek işe yaramıyor artık sanki vücut alışıyor. Ilk denediğimde çok iyi sonuç aldığım şeyler sonra etkisini kaybediyor
AAA bu beni üzdüIciyorum canım kiraz sapı yeşil çay dukan birası beyaz çay maydanoz sapı ama pek işe yaramıyor artık sanki vücut alışıyor. Ilk denediğimde çok iyi sonuç aldığım şeyler sonra etkisini kaybediyor
Günaydın ortağım
Verirsin canım benimde bazen hızlı gitti bazen yavaş gitti bazen durdu bi artı olmamıştım onuda bu hafta yaşadım. Ama gitti yani sende sabırlı ol illaki gidecekAAA bu beni üzdüama neyse bende senin kadar vereyım kafı bana. Zaten ıkımızınde takıma baslama kılosu aynı. BEnde 65 ıle mezun olmak ıstıyorum.
Iç isleri olacak kızsın haArkadaşlar kaptanımızCherry Mom tam da bundan bahsediyor bakın listede 5 kişi 3 gün paylaşım yapmamış başka takımlarda 3 gün menü paylaşmayanı mazeret yoksa takımdan yolluyorlar. Kaptanımız tamamen iyi niyetinden kırmak istemiyor sizi ancak bu durum bizim de motivasyonumuzu kırıyor bize zarar veriyor...
Yani bizim de işimiz gücümüz depresif ya da kızgın hallerimiz oluyor ama 2 aydır buradayım 1 gün olsun menü yazmamazlık etmedim keza birçok üyemiz de öyle. Birlik beraberlik diyoruz forumda aktif olalım diyoruz ama daha menü yazmaya bile giremiyorsak zaten eskisi gibi toplanamayız değil mi. Hanımelini es geçiyorum mezun olacak diye biraz saldı sanırım normaldir ama diğer arkadaşlar özellikle yeni gelenler bu şekilde düşük motivasyon ve foruma uğramamazlık ile hareket ederse ne biz onlara diyet konusunda destek verebiliriz nede onlar bize destek verebilir. Sonra da kimsenin yazı yazmadığı ve hem kaptanımızın hem de yardımcıların zor durumda kaldığı durumlara düşeriz.
O nedenle lütfen sorumluluk sahibi olalım eğer olamıyorsak da yeni arkadaşlara yer açalım dost acı söyler derler umarım küsmez kırılmazsınız ama sizin forumdan uzak olmanız burada kilo vermeye çalışan arkadaşlarımızın da motivesini düşürüyorsa artık bu aşamada birşeyler söylememiz gerekiyor....
Katılıyorum sana .çok haklısın. Ama ben sadece menu paylasımının burayı canlandırcagını sanmıyorum. Siz eskiler cok aktıfmişsiniz birliktelik ruhunu yakalamıssınız bende ılk forumları okuyarak geldım ama sımdı hemen hemen hepınız mezuna yakınsınız ki bazılarınız cok cok sagolun mezun olsanız bile buraya bırakmamıssınız ve elinizden geleninin fazlasıyla birde listelere yardımcı oluyorsunuz ama yınede mezuna yakın oluncada yazısma belkıde azalıyor. Ama yeni gelenler arası daha boyle bir surec baslamadı alısma suresı belkide bilmiyorum dicem ama maalesef bazıları ugramıyor bıle nerdeyse. grubumuz cok durgun gün içinde hemen hemen kimse bir sey yazmıyor bu yüzdende motıvasyon dusuyor Kendi ozelımde yazarsam ben kendi capımda buraya hesap veriyorum diye motıvasyonum daha dusmedi ama yınede genel hava bu sekıldeArkadaşlar kaptanımızCherry Mom tam da bundan bahsediyor bakın listede 5 kişi 3 gün paylaşım yapmamış başka takımlarda 3 gün menü paylaşmayanı mazeret yoksa takımdan yolluyorlar. Kaptanımız tamamen iyi niyetinden kırmak istemiyor sizi ancak bu durum bizim de motivasyonumuzu kırıyor bize zarar veriyor...
Yani bizim de işimiz gücümüz depresif ya da kızgın hallerimiz oluyor ama 2 aydır buradayım 1 gün olsun menü yazmamazlık etmedim keza birçok üyemiz de öyle. Birlik beraberlik diyoruz forumda aktif olalım diyoruz ama daha menü yazmaya bile giremiyorsak zaten eskisi gibi toplanamayız değil mi. Hanımelini es geçiyorum mezun olacak diye biraz saldı sanırım normaldir ama diğer arkadaşlar özellikle yeni gelenler bu şekilde düşük motivasyon ve foruma uğramamazlık ile hareket ederse ne biz onlara diyet konusunda destek verebiliriz nede onlar bize destek verebilir. Sonra da kimsenin yazı yazmadığı ve hem kaptanımızın hem de yardımcıların zor durumda kaldığı durumlara düşeriz.
O nedenle lütfen sorumluluk sahibi olalım eğer olamıyorsak da yeni arkadaşlara yer açalım dost acı söyler derler umarım küsmez kırılmazsınız ama sizin forumdan uzak olmanız burada kilo vermeye çalışan arkadaşlarımızın da motivesini düşürüyorsa artık bu aşamada birşeyler söylememiz gerekiyor....
bendende inş gitsin artık. 75'lerde 30 gunluk spor programına baslıcam. Simdi yapamıyorum evim cok ses gecıryor. Ins annemlere gıttıgımde baslamayı hedeflıyorum. bayrama kaldı 2 hafta 7 li basamaklarda ne kadar azabilirsem o kadar kar benim içinVerirsin canım benimde bazen hızlı gitti bazen yavaş gitti bazen durdu bi artı olmamıştım onuda bu hafta yaşadım. Ama gitti yani sende sabırlı ol illaki gidecek
Arkadaşlar kaptanımızCherry Mom tam da bundan bahsediyor bakın listede 5 kişi 3 gün paylaşım yapmamış başka takımlarda 3 gün menü paylaşmayanı mazeret yoksa takımdan yolluyorlar. Kaptanımız tamamen iyi niyetinden kırmak istemiyor sizi ancak bu durum bizim de motivasyonumuzu kırıyor bize zarar veriyor...
Çok haklısın canım kimsenin kimseye zarar vermeye hakkı yok yeni gelen arkadaşta yokKatılıyorum sana .çok haklısın. Ama ben sadece menu paylasımının burayı canlandırcagını sanmıyorum. Siz eskiler cok aktıfmişsiniz birliktelik ruhunu yakalamıssınız bende ılk forumları okuyarak geldım ama sımdı hemen hemen hepınız mezuna yakınsınız ki bazılarınız cok cok sagolun mezun olsanız bile buraya bırakmamıssınız ve elinizden geleninin fazlasıyla birde listelere yardımcı oluyorsunuz ama yınede mezuna yakın oluncada yazısma belkıde azalıyor. Ama yeni gelenler arası daha boyle bir surec baslamadı alısma suresı belkide bilmiyorum dicem ama maalesef bazıları ugramıyor bıle nerdeyse. grubumuz cok durgun gün içinde hemen hemen kimse bir sey yazmıyor bu yüzdende motıvasyon dusuyor Kendi ozelımde yazarsam ben kendi capımda buraya hesap veriyorum diye motıvasyonum daha dusmedi ama yınede genel hava bu sekılde
Belkide kuralları sertlestırıp uyamıyorsak bay bay densın. ve cidden yenileri davet edılsın. sonucta burda buyuk bir emek var bu listeleri tutmak hiç kolay değil tutandan yapandan Allah razı olsun. Spor yarısları gunluk menuler hedef lıstelerı fln orti grupları. O yuzden bu emeğe en azından saygı duymak adına sertlessın kurallar.
Bu gidişle ecezi getircem başınıza sopayla zayıflayacaksınızIç isleri olacak kızsın haama olma
Bir keree yazan dostumun şunu düşünmesi lazım Ayşe yazdı dön listeye listeyi düzelt tekrar paylaş aaa Fatma yazdı yine dön listeye tekrar paylaş .. bu iş böyle olmaz ki önemli olan o disiplinin görülmesi ohalde haftada bir gelelim toplu menü yazalım düzeltilsin dursunEvet bide ben Paylaşım yaptıktan sonra Menü yazıp da ertesi gün neden çarpı duruyor muhhabeti oluyor. Bunu kaptan da bende defalarca yazmamıza rağmen, sanki keyfimizden oraya çarpı koyuyor veya silmiyoruz gibi alınmalar veya ima etmeler oluyor. Bizim ne çıkarımız olabilirki? Belki bunu defalarca yazdım ama gerçekten hoş olmuyor🖐
Vur kırbacı kaptanım arkandayız♥ Teşekkürler ececim ekibe sahip çıkman beni çok mutlu etti aynen katılıyorum söylediklerine 1 kişinin yazmadığını gören diğer kişide sallıyor ama herkes yazarsa yazmamazlık etmiyor kimsegrup psikolojisi lütfen bırakmayalım kızlar
Bu bizim için de geçerli kendime de öz eleştiri yapıyorum bende 1-2 gün yazmasam hemen gözüm yemeye dönüyor diyeti bozmaya niyetleniyorum o nedenle hepimizin zorla da olsa foruma günlük giriş yapıp bir iki birşeyler yazmamız lazım ki yeniden eski havayı yakalayalım.♥ Teşekkürler ececim ekibe sahip çıkman beni çok mutlu etti aynen katılıyorum söylediklerine 1 kişinin yazmadığını gören diğer kişide sallıyor ama herkes yazarsa yazmamazlık etmiyor kimsegrup psikolojisi lütfen bırakmayalım kızlar
O menüsünün görünen kısmı buzdağı gibi düşün. bir o kadar yediği de yerin altında varGıtmeee hılala gıtmeeeee. Saka bı yana hılal ben kıraz saplarını yesıl caylarını gomdum regldan sonra hıc bu kadar odemım gıtmezdı ılk defa bu kadar gıttı. Sen içiyomusun bir cay yoksa menulerıne baktım gayette guzel
İnşallah canımBu bizim için de geçerli kendime de öz eleştiri yapıyorum bende 1-2 gün yazmasam hemen gözüm yemeye dönüyor diyeti bozmaya niyetleniyorum o nedenle hepimizin zorla da olsa foruma günlük giriş yapıp bir iki birşeyler yazmamız lazım ki yeniden eski havayı yakalayalım.Zaten yaza yaza düzelir her şey kırgınlıklar da gider diye düşünüyorum eskiden ne güzeldi valla gözüm yorulurdu okurken inşallah yine aynı olacak yaz rehaveti de kalkınca üstümüzden
Ben yapıyorum if. Diyetisyenim verdim ilk kahvaltı saat 10 da ara 12 de öğlen 13.30 ikindi ara 16.30 akşam 18.00 gece 20.00 soda ve kahve var ama ben ara öğünlerde değişiklik yapıyorum saatlere uyuyorum geven ay ayda 1 kilo vermiştim şimdi bu hafta haftada 1 kilo olacak gibi gidişatGünaydın kızlar nasılsınız? Benim yine tansiyon problemim olmaya başladı kızlar dün akşam erken yattım sayfaya da menüyü yazamadım gözlerime vuruyor tansiyon ama sabah 5 buçuk ta kendimi sokağa attım 13 bin adım atım eve döndüm if yapmak istiyorum ama saatlerimi nasıl ayarlasak
Bende dün unuttumArkadaşlar kaptanımızCherry Mom tam da bundan bahsediyor bakın listede 5 kişi 3 gün paylaşım yapmamış başka takımlarda 3 gün menü paylaşmayanı mazeret yoksa takımdan yolluyorlar. Kaptanımız tamamen iyi niyetinden kırmak istemiyor sizi ancak bu durum bizim de motivasyonumuzu kırıyor bize zarar veriyor...
Bende de var o dün daha da kaçıracaktım yemeği amann akşam yazacağım menüyü linç yemeyim dedimBu bizim için de geçerli kendime de öz eleştiri yapıyorum bende 1-2 gün yazmasam hemen gözüm yemeye dönüyor diyeti bozmaya niyetleniyorum o nedenle hepimizin zorla da olsa foruma günlük giriş yapıp bir iki birşeyler yazmamız lazım ki yeniden eski havayı yakalayalım.Zaten yaza yaza düzelir her şey kırgınlıklar da gider diye düşünüyorum eskiden ne güzeldi valla gözüm yorulurdu okurken inşallah yine aynı olacak yaz rehaveti de kalkınca üstümüzden
Balım sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?