Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

AAA bu beni üzdü ama neyse bende senin kadar vereyım kafı bana. Zaten ıkımızınde takıma baslama kılosu aynı. BEnde 65 ıle mezun olmak ıstıyorum.

AAA bu beni üzdü ama neyse bende senin kadar vereyım kafı bana. Zaten ıkımızınde takıma baslama kılosu aynı. BEnde 65 ıle mezun olmak ıstıyorum.
Verirsin canım benimde bazen hızlı gitti bazen yavaş gitti bazen durdu bi artı olmamıştım onuda bu hafta yaşadım. Ama gitti yani sende sabırlı ol illaki gidecek

Iç isleri olacak kızsın ha ama olma

Katılıyorum sana .çok haklısın. Ama ben sadece menu paylasımının burayı canlandırcagını sanmıyorum. Siz eskiler cok aktıfmişsiniz birliktelik ruhunu yakalamıssınız bende ılk forumları okuyarak geldım ama sımdı hemen hemen hepınız mezuna yakınsınız ki bazılarınız cok cok sagolun mezun olsanız bile buraya bırakmamıssınız ve elinizden geleninin fazlasıyla birde listelere yardımcı oluyorsunuz ama yınede mezuna yakın oluncada yazısma belkıde azalıyor. Ama yeni gelenler arası daha boyle bir surec baslamadı alısma suresı belkide bilmiyorum dicem ama maalesef bazıları ugramıyor bıle nerdeyse. grubumuz cok durgun gün içinde hemen hemen kimse bir sey yazmıyor bu yüzdende motıvasyon dusuyor Kendi ozelımde yazarsam ben kendi capımda buraya hesap veriyorum diye motıvasyonum daha dusmedi ama yınede genel hava bu sekılde
Belkide kuralları sertlestırıp uyamıyorsak bay bay densın. ve cidden yenileri davet edılsın. sonucta burda buyuk bir emek var bu listeleri tutmak hiç kolay değil tutandan yapandan Allah razı olsun. Spor yarısları gunluk menuler hedef lıstelerı fln orti grupları. O yuzden bu emeğe en azından saygı duymak adına sertlessın kurallar.

Verirsin canım benimde bazen hızlı gitti bazen yavaş gitti bazen durdu bi artı olmamıştım onuda bu hafta yaşadım. Ama gitti yani sende sabırlı ol illaki gidecek
bendende inş gitsin artık. 75'lerde 30 gunluk spor programına baslıcam. Simdi yapamıyorum evim cok ses gecıryor. Ins annemlere gıttıgımde baslamayı hedeflıyorum. bayrama kaldı 2 hafta 7 li basamaklarda ne kadar azabilirsem o kadar kar benim için

Teşekkürler ececim ekibe sahip çıkman beni çok mutlu etti aynen katılıyorum söylediklerine 1 kişinin yazmadığını gören diğer kişide sallıyor ama herkes yazarsa yazmamazlık etmiyor kimse grup psikolojisi lütfen bırakmayalım kızlar

Çok haklısın canım kimsenin kimseye zarar vermeye hakkı yok yeni gelen arkadaşta yok bakıyorm olsa davet edeceğim..
Yazın etkiside var tabi birde demirbaşların arasında ki huzursuzluk ..kendi adıma özür dilerim sizlerden şu ara sadece tatil yoğunluğu şuan WC den yazıyorm evde 10 küsür kişi var çoluk cocuk vakit bulamıyorum

Bir keree yazan dostumun şunu düşünmesi lazım Ayşe yazdı dön listeye listeyi düzelt tekrar paylaş aaa Fatma yazdı yine dön listeye tekrar paylaş .. bu iş böyle olmaz ki önemli olan o disiplinin görülmesi ohalde haftada bir gelelim toplu menü yazalım düzeltilsin dursun
Yeni üyeler sanıyorum ki bu kadar detaylı düşünmeden soruyorlar yada liste kaçta paylaşılmış ben liste sonrası mı öncesi mi yazmışım vs bakmadan yazıyorlar yine art niyet olduğunu yada laf sokma gibi oldugunu düşünme sende canını sıkma

Vur kırbacı kaptanım arkandayız

Bu bizim için de geçerli kendime de öz eleştiri yapıyorum bende 1-2 gün yazmasam hemen gözüm yemeye dönüyor diyeti bozmaya niyetleniyorum o nedenle hepimizin zorla da olsa foruma günlük giriş yapıp bir iki birşeyler yazmamız lazım ki yeniden eski havayı yakalayalım. Zaten yaza yaza düzelir her şey kırgınlıklar da gider diye düşünüyorum eskiden ne güzeldi valla gözüm yorulurdu okurken inşallah yine aynı olacak yaz rehaveti de kalkınca üstümüzden

O menüsünün görünen kısmı buzdağı gibi düşün. bir o kadar yediği de yerin altında var

İnşallah canım

Ben yapıyorum if. Diyetisyenim verdim ilk kahvaltı saat 10 da ara 12 de öğlen 13.30 ikindi ara 16.30 akşam 18.00 gece 20.00 soda ve kahve var ama ben ara öğünlerde değişiklik yapıyorum saatlere uyuyorum geven ay ayda 1 kilo vermiştim şimdi bu hafta haftada 1 kilo olacak gibi gidişat
Bende dün unuttum
Katılmaya çalışıyorum yazmaya çalışıyorum 21 aylık kızım var telefonu elime alınca istiyor o öğlen uykusunda ya da gece uykusunda girmeye çalışıyorum kimsenin elinde sihirli değnek yok ben buraya benim geçtiğim yollardan kimler geçmiş mutlaka bir bildikleri vardır diye geliyorum mesela dünkü protein olayı bilmiyordum öğrendim
Kim yazmıyorsa paylaşmıyorsa öğrenmiyorsa demekki istekli değil. Diyete birde hazır olmak önemli ben su an hazırım her yazılanı okuyorum burada olmaktan da mutluyum
Herşey için teşekkürler hepinizin çabasını görüyorum

Bende de var o dün daha da kaçıracaktım yemeği amann akşam yazacağım menüyü linç yemeyim dedim sanki insan kendini sorumlu gibi hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…