- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.501
ana ogunlerınde kısıtlama var mı pekı kalorısı sunu gecmıcek dıye ya da ne bıleyım sukadar posrıyon et bu kadar porsıyon korbonhıdrat olmalı dıyeÇok zor değil ya sadece gece atıştırması ara öğünleri vs olmuyor. Diyelim öğlen 12de kahvaltı ile açılış yaptın akşam en geç 8de bırakıyorsun yeme işini. Aslında son derece basit yani. Ben geç saatte spordan döndüğüm için 3-9 yapıyordum öğlen 3te başlayıp akşam 9da bitiriyordum herkes kendi yaşam şekline göre düzenleyebiliyor.
Yok canım sen yine istediğin diyeti uygulayabiliyorsun burada amaç yediklerini belli bir saat sınırı içinde yemen. Tüm gün boyunca birşeyler tüketerek mideyi yormaman. Yağ yakması için ona izin vermen. Olay bu yani. :)ana ogunlerınde kısıtlama var mı pekı kalorısı sunu gecmıcek dıye ya da ne bıleyım sukadar posrıyon et bu kadar porsıyon korbonhıdrat olmalı dıye
çok haklısınız kızlar burda motivasyon için varız lise bildirimi yamamız lazım. benim 10 günlüğüne şehirdışına çıkmam gerekti affınıza sığınıyorum izin dönüş bomba gibi burdayım inşallah, 58.6dan devam edicemArkadaşlar kaptanımızCherry Mom tam da bundan bahsediyor bakın listede 5 kişi 3 gün paylaşım yapmamış başka takımlarda 3 gün menü paylaşmayanı mazeret yoksa takımdan yolluyorlar. Kaptanımız tamamen iyi niyetinden kırmak istemiyor sizi ancak bu durum bizim de motivasyonumuzu kırıyor bize zarar veriyor...
Yani bizim de işimiz gücümüz depresif ya da kızgın hallerimiz oluyor ama 2 aydır buradayım 1 gün olsun menü yazmamazlık etmedim keza birçok üyemiz de öyle. Birlik beraberlik diyoruz forumda aktif olalım diyoruz ama daha menü yazmaya bile giremiyorsak zaten eskisi gibi toplanamayız değil mi. Hanımelini es geçiyorum mezun olacak diye biraz saldı sanırım normaldir ama diğer arkadaşlar özellikle yeni gelenler bu şekilde düşük motivasyon ve foruma uğramamazlık ile hareket ederse ne biz onlara diyet konusunda destek verebiliriz nede onlar bize destek verebilir. Sonra da kimsenin yazı yazmadığı ve hem kaptanımızın hem de yardımcıların zor durumda kaldığı durumlara düşeriz.
O nedenle lütfen sorumluluk sahibi olalım eğer olamıyorsak da yeni arkadaşlara yer açalım dost acı söyler derler umarım küsmez kırılmazsınız ama sizin forumdan uzak olmanız burada kilo vermeye çalışan arkadaşlarımızın da motivesini düşürüyorsa artık bu aşamada birşeyler söylememiz gerekiyor....
Kesin mezunsun bu hafta rahat rahat sallıyorsunO menüsünün görünen kısmı buzdağı gibi düşün. bir o kadar yediği de yerin altında var
Inşallah en kısa zamanda keyfini kaçıran olaylardan kurtulursun. Her neyse de çok takılma kendini üzmeBugün çok keyfim yokdün gecbuyumamin da etkisi olabilir,biraz başka şeyler de var.yazilanlari okuyorum ama düşürmemek için yazmamıştım takipteyim,kendimi toplayıp bomba gibi dönerim insallah
Yerin altına takılmayın ustendekiyle bizim işimizboyle duyunca diyprum ki hilal yaa sen neymişsin
Değil değil sandığın kadar zor gelmiyor yapıncaooo cokkkk zormussssss
Tansiyonum hep bu kilolarda beni yatağa yatırıyor kuzum ne yapacağımı şaşırdım. Vücut alışık değil bu kiloları hiç görmedi ki haklı. Hemen tansiyonum düşüyor serum yiyorum yine bana mısın demiyorTansiyon rahatsızlığın varsa if zorlar bence seni.
Bende saatlerimi ayarlayıp başlasam if e iyi olacak senin saatlerin uygun aslında o saatlerden ilerleyebilirimBen yapıyorum if. Diyetisyenim verdim ilk kahvaltı saat 10 da ara 12 de öğlen 13.30 ikindi ara 16.30 akşam 18.00 gece 20.00 soda ve kahve var ama ben ara öğünlerde değişiklik yapıyorum saatlere uyuyorum geven ay ayda 1 kilo vermiştim şimdi bu hafta haftada 1 kilo olacak gibi gidişat
Bende dün unuttum
Katılmaya çalışıyorum yazmaya çalışıyorum 21 aylık kızım var telefonu elime alınca istiyor o öğlen uykusunda ya da gece uykusunda girmeye çalışıyorum kimsenin elinde sihirli değnek yok ben buraya benim geçtiğim yollardan kimler geçmiş mutlaka bir bildikleri vardır diye geliyorum mesela dünkü protein olayı bilmiyordum öğrendim
Kim yazmıyorsa paylaşmıyorsa öğrenmiyorsa demekki istekli değil. Diyete birde hazır olmak önemli ben su an hazırım her yazılanı okuyorum burada olmaktan da mutluyum
Herşey için teşekkürler hepinizin çabasını görüyorum
Yazin diyet yapan yokAşkolsun tabiki helal olsun ♥♥ herkesin emeği var ekipte ☺☺
Cuma günü listeyi toparlarken kaç kişi özelden yazdı hani hilal + gelecek ya ben az yedim bekleyeyim spor yapayım kilom biraz daha düşer diyeöyle çok seviniyorum ki böyle özverili arkadaşlar gördükçe ♥♥
Yeni bildirim 14.takım için gelecekti onlar 4 kişilerihtiyaçları var birde ecede yazmış bildirimi duyan geliyor ama ciddi kilo vermek isteyen kalıcı kişiler olmuyor pek herkes selam veriyor bu ne diyor vs
EceZ cim tabi sayfadan yeni arkadaş gördüğünüzde çağırabilirsiniz herkes çağırabilir ama bende bakıyorum gelen giden yok
Evet işler kesatYazin diyet yapan yokyaza dogru cok olur bide yazdan alinanlari vermek icin sonbahar diyet mevsimi
Bence onun başka bir sebebi var bu kilolara hep aç kala kala iniyorsan ondan olabilir mi canımTansiyonum hep bu kilolarda beni yatağa yatırıyor kuzum ne yapacağımı şaşırdım. Vücut alışık değil bu kiloları hiç görmedi ki haklı. Hemen tansiyonum düşüyor serum yiyorum yine bana mısın demiyor
Evet canım benimde 2 kilo fazlam var geleyim diyorÇok mantıklı zaten oyle bir cagrıya 3 kilosu olan olmayan kim gorse geliyor gb gelmişti banada.
Aç kalmadan kilo veremiyorum ki kuzum yaa malum bizim evde hep hamurişi yapıyor istemeden de olsa aç kalıyorum bendeBence onun başka bir sebebi var bu kilolara hep aç kala kala iniyorsan ondan olabilir mi canım
Akşam ben 7 de yiyordum eskiden 6 ya çektik benim eski dönemlerde kilo verdiğim zamanlarda yaptığım da if gibiydiBende saatlerimi ayarlayıp başlasam if e iyi olacak senin saatlerin uygun aslında o saatlerden ilerleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?