Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ana ogunlerınde kısıtlama var mı pekı kalorısı sunu gecmıcek dıye ya da ne bıleyım sukadar posrıyon et bu kadar porsıyon korbonhıdrat olmalı dıye

ana ogunlerınde kısıtlama var mı pekı kalorısı sunu gecmıcek dıye ya da ne bıleyım sukadar posrıyon et bu kadar porsıyon korbonhıdrat olmalı dıye
Yok canım sen yine istediğin diyeti uygulayabiliyorsun burada amaç yediklerini belli bir saat sınırı içinde yemen. Tüm gün boyunca birşeyler tüketerek mideyi yormaman. Yağ yakması için ona izin vermen. Olay bu yani. :)

çok haklısınız kızlar burda motivasyon için varız lise bildirimi yamamız lazım. benim 10 günlüğüne şehirdışına çıkmam gerekti affınıza sığınıyorum izin dönüş bomba gibi burdayım inşallah, 58.6dan devam edicem

Bugün çok keyfim yokdün gecbuyumamin da etkisi olabilir,biraz başka şeyler de var.yazilanlari okuyorum ama düşürmemek için yazmamıştım takipteyim,kendimi toplayıp bomba gibi dönerim insallah

Bugün çok keyfim yokdün gecbuyumamin da etkisi olabilir,biraz başka şeyler de var.yazilanlari okuyorum ama düşürmemek için yazmamıştım takipteyim,kendimi toplayıp bomba gibi dönerim insallah
Inşallah en kısa zamanda keyfini kaçıran olaylardan kurtulursun. Her neyse de çok takılma kendini üzme

Tansiyon rahatsızlığın varsa if zorlar bence seni.
Tansiyonum hep bu kilolarda beni yatağa yatırıyor kuzum ne yapacağımı şaşırdım. Vücut alışık değil bu kiloları hiç görmedi ki haklı. Hemen tansiyonum düşüyor serum yiyorum yine bana mısın demiyor

Bende saatlerimi ayarlayıp başlasam if e iyi olacak senin saatlerin uygun aslında o saatlerden ilerleyebilirim

Yazin diyet yapan yok yaza dogru cok olur bide yazdan alinanlari vermek icin sonbahar diyet mevsimi

Bence onun başka bir sebebi var bu kilolara hep aç kala kala iniyorsan ondan olabilir mi canım

Kızlar ben yazayım da önden ne olur ne olmaz
Bizim içinde bıldıirim gelir ben olmazsam gelen arkadaşlar için ilk sayfaya form koydum o forma yönlendirirsiinz ekipte artık bizden kim müsait olursa ev sahipliği yapsın

Bende saatlerimi ayarlayıp başlasam if e iyi olacak senin saatlerin uygun aslında o saatlerden ilerleyebilirim
Akşam ben 7 de yiyordum eskiden 6 ya çektik benim eski dönemlerde kilo verdiğim zamanlarda yaptığım da if gibiydi
6 dan sonra yemiyordum hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…