Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Grupta if muhabbeti dönünce sonunda ife yeniden başlayabildim bugün çok şükür. Sagolun vallaha sayenizde oldu. Başlamış tam da alışmıştım bi detoks yapayım dedim hem artı geldim hem ifin ritmini bozdum. Geçen hafta sadece kilom değil herşeyim alt üst oldu. Bugun başladım sonunda

Aç kalmadan kilo veremiyorum ki kuzum yaa malum bizim evde hep hamurişi yapıyor istemeden de olsa aç kalıyorum bende
Kalma diyoruz işte açlıktan oluyordur vücut halsiz kalıyordur diyoruz aynı şeyi söylüyoruz niye anlamak istemiyorsun. Tansiyonda düşmüş böyle devam etme demiş adam gibi besle beni demiş bizi dinlemedin aylardır vücut dile geldi daha ne desin

İzinli olacağımız ya da paylaşım yapamayacağımız zamanlarda Mehfam arkadaşımızı etiketleyip bildirim yapamacağımızı söylersek boşu boşuna çarpı almamış oluruz canım benim ben mesela senin izinde olduğunu bilmiyordum listende çarpıları görünce 5 kişiye seni de dahil etmiştim muhtemelen reyyan arkadaşım da bilmiyor en azından haber verirseniz izinli diye aynı birsevgi gibi eklerler oraya güzel olur
Bugün çok keyfim yokdün gecbuyumamin da etkisi olabilir,biraz başka şeyler de var.yazilanlari okuyorum ama düşürmemek için yazmamıştım takipteyim,kendimi toplayıp bomba gibi dönerim insallah
Geçmiş olsun canım Allah'ın izni ile her sorunu en kısa sürede aşacaksın inşallah AMİN
Kesin mezunsun bu hafta rahat rahat sallıyorsun
Hiç sorma
Çok güzel canım bende devam ediyorum 3te başladım bugün şimdi de akşam yemeğini hallediyorum. 8i geçmeden bitiricem.
İnşallah canım teşekkür ederim

Canım sikiliyor sürekli yiyesim var
Hepimiz öyleyiz bol bol sıvıya yönlendirelim kendimizi ne kadar bitki çayı su ayran şalgam kefir gibi sıvı içecekler tüketirsek kendimizi o kadar dizginleyebiliyoruz balım benim

Şimdi yeni bir moda çıkardım kendime 1.5 lt ye yakın suyun içine kefir ekleyip bol sulu kefir gibi içiyorum. Tek başına su içmem zor oluyordu böyle daha kolay oldu bir tat gelince ağzıma içme isteği de artıyor

İnşallah balım,teşekkür ederim

Mezuniyet iksiri bu mu yoksa. Demeyin işte böyle şeyler hemen deneyesim geliyor. Yemeyi 6 da bitirdiğim için denemiyorum

Rakıya başlayacağım ben hem sıvı hem sızınca yemek yemezsin uyanınca bi şişe içeceksin sızacaksın uyanınca içip sızacaksın

14.30: 2 kepçe mercimek çorbası

18.30: Altınbaşak çörek otlu light bisküvisi

su: saymadım
Biraz kötü zamanlar geçiriyorum. Canım magnum hariç hiçbir şey istemiyor bugün. Yine de tuttum kendimi. Çok kötü bir menü. Kendimi toparlayınca menülerimi düzenleyeceğim inşallah. Sizin de motivasyonunuzu düşürüyorsam özür diliyorum. Gerçekten bir iki gündür iyi hissetmiyorum. Yakında eski enerjimi bulup geleceğim, ümit ediyorum.

Takımımız da biraz zor zamanlar geçirirken hep üst üste gelmiş gibi oldu. Buna da ayrıca moralim bozuldu. Lütfen en kısa zamanda toparlayalım dostlarım. Sizi seviyorum.

Regl dönemin mi yaklaşıyor acaba ben o dönemde hiç doymuyorum. Sürekli bir açlık. Ya da öğünlerde doymuyorsan bol salata tüket ya da yoğurt
Yok canım yeni bitti sayılır anlamadım ki bnde her yerim ağrıyor halsizlik var yemek istiyorum ama ne bilmiyorum bişey istiyor vucut ne olduğunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…