- 23 Mart 2016
- 31.070
- 92.345
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.541
Kuzummmm yoruldun belki sıkıldın çalış çalış aZ kaldı sabır ekibe bakma sen iiyi oluruz biz inşallahBiraz kötü zamanlar geçiriyorum. Canım magnum hariç hiçbir şey istemiyor bugün. Yine de tuttum kendimi. Çok kötü bir menü. Kendimi toparlayınca menülerimi düzenleyeceğim inşallah. Sizin de motivasyonunuzu düşürüyorsam özür diliyorum. Gerçekten bir iki gündür iyi hissetmiyorum. Yakında eski enerjimi bulup geleceğim, ümit ediyorum.
Takımımız da biraz zor zamanlar geçirirken hep üst üste gelmiş gibi oldu. Buna da ayrıca moralim bozuldu. Lütfen en kısa zamanda toparlayalım dostlarım. Sizi seviyorum.
Burdan uzaklaştın o yüzden olabilirCanım sikiliyorsürekli yiyesim var
Spor yaparsan iştahın baskılanabilir canım bende öyle oluyor bir cardio yapıyordum tıkanıyordum :))Sabah 1 yumurta
Domates salatalık
Yarım gevrek
Çay
Ara 1 seftali Bi avuç fıstık 1 bardak kayısı çayı
Ara yulaf yoğurt meyve
Akşam fit pizza iki küçük dilim
Beni biri durursa iyi olur su 2 lt 3000 adımMehfam Cherry Mom @Cagrihilal1
Ayyy menü yok cidden paccimm14.30: 2 kepçe mercimek çorbası
18.30: Altınbaşak çörek otlu light bisküvisi
su: saymadım
Ha şöyle olun canımızı yiyinLeyl-i-fer pawlover Mehfam sizi kırdıysam özür dilerim amacım asla kırmak değildi o sırada bilmediğiniz bir sürü birşeyler oldu -ekiple ilgili - leylininde sordukları vardı ya onlarda gelince kaçıp gidesim geldi anladım ki sayfa sadece buradan ibaret olunca güzel ♥ama sizlerle güzel
Olsun en azından diyetini bozmamışsın dönem dönem hepimize oluyor böyle az yeme günleri. İnşallah sınavını verir güzelce bir stresini atarsın üstünden canım benimBiraz kötü zamanlar geçiriyorum. Canım magnum hariç hiçbir şey istemiyor bugün. Yine de tuttum kendimi. Çok kötü bir menü. Kendimi toparlayınca menülerimi düzenleyeceğim inşallah. Sizin de motivasyonunuzu düşürüyorsam özür diliyorum. Gerçekten bir iki gündür iyi hissetmiyorum. Yakında eski enerjimi bulup geleceğim, ümit ediyorum.
Takımımız da biraz zor zamanlar geçirirken hep üst üste gelmiş gibi oldu. Buna da ayrıca moralim bozuldu. Lütfen en kısa zamanda toparlayalım dostlarım. Sizi seviyorum.
Ooo baya menü var artıkSabah
2 dilim ekmek
1 yumurta rafadan
3 zeytin
Domates
Salatalık
Öğle
2 bardak ayran
Akşam
Yarım tabak musakka
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
Spor
17 bin 890 adım
Aynen öyle ben salonu bıraktıktan sonra iştahım açıldı resmen regl de üstüne geldi tabi o da etkiledi. Spor söylenilenin aksine iştahı açmıyor kapatıyor gerçekten deSpor yaparsan iştahın baskılanabilir canım bende öyle oluyor bir cardio yapıyordum tıkanıyordum :))
Aslında çok yememişsin bence fit pizza nedir ama hamurlu birşey mi
Bencede valla spor en iyisi bu konudaAynen öyle ben salonu bıraktıktan sonra iştahım açıldı resmen regl de üstüne geldi tabi o da etkiledi. Spor söylenilenin aksine iştahı açmıyor kapatıyor gerçekten de
Güzel menü pamukcummSabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-5 zeytin
-10 çiğ badem
-1 domates
-Roka-Yeşil biber
Ara:
-1 dilim beyaz peynir
-1 salatalık
Akşam:
-100 gr et
-1 kase salata
-2 tam ceviz
Spor: 500 zıp zıp, 20 dk eliptik.
İncecik hamur bol sebzeli :)Spor yaparsan iştahın baskılanabilir canım bende öyle oluyor bir cardio yapıyordum tıkanıyordum :))
Aslında çok yememişsin bence fit pizza nedir ama hamurlu birşey mi
Geçmiş olsun canım baş ağrısı hayatla bağımı koparıyor bnimmBugün eşim izinliydi onunla vakit geçirdim öğlen ve akşam saatlerinde. Öğleden sonra sahile gittik yürüyüşe ama hava sıcaktı güneşin altında yürüdük baya. Başıma güneş geçti sanırım o saatten beri bir baş ağrısı var ki size anlatamam evde de hep minoset olurdu bir tane bile yok. Nurofen buldum onu aldım bana mısın demedi. İnternette araştırdım limon elma sirkesi kahve baş ağrısına iyi gelir yazmışlar. Az az karıştırdım hepsini içmeye çalışıyorum şu anda.
3.5 liralık bir minosete muhtaç kaldık yemin ederim insanı öldürmüyor süründürüyor baş ağrısı
Aynen öyle ben salonu bıraktıktan sonra iştahım açıldı resmen regl de üstüne geldi tabi o da etkiledi. Spor söylenilenin aksine iştahı açmıyor kapatıyor gerçekten de
Gözüm hep burda aslindaBurdan uzaklaştın o yüzden olabilir
Olur mu öyle şey yaz ki bizde sana destek olalım başka türlü nasıl aile oluruz iyi günde kötü günde hep birlikteGözüm hep burda aslindaokuyorum yazacak güç bulamadım kendimde,sizin de motivasyonunuzu düşürmek istemedim
Hiç sorma bir nurofen daha aldım şimdi işin kötüsü işlerim de var yatamıyorum artık öyle böyle dayanıcaz bir şekildeGeçmiş olsun canım baş ağrısı hayatla bağımı koparıyor bnimm
Yaz canım konuştukça atarsın üstünden belkiGözüm hep burda aslindaokuyorum yazacak güç bulamadım kendimde,sizin de motivasyonunuzu düşürmek istemedim
Geçmiş olsun canımBugün eşim izinliydi onunla vakit geçirdim öğlen ve akşam saatlerinde. Öğleden sonra sahile gittik yürüyüşe ama hava sıcaktı güneşin altında yürüdük baya. Başıma güneş geçti sanırım o saatten beri bir baş ağrısı var ki size anlatamam evde de hep minoset olurdu bir tane bile yok. Nurofen buldum onu aldım bana mısın demedi. İnternette araştırdım limon elma sirkesi kahve baş ağrısına iyi gelir yazmışlar. Az az karıştırdım hepsini içmeye çalışıyorum şu anda.
3.5 liralık bir minosete muhtaç kaldık yemin ederim insanı öldürmüyor süründürüyor baş ağrısı
Bana çok sık olmuyor ama migrenim olduğunu düşünemiyorum kaptanım beynimi sökün alın derdim herhalde. Eşim biraz masaj yaptı normalde yapmaz da nöbetçi eczaneye gidelim diyince hemen bi yapası geldi gitmemek içinGeçmiş olsun canım( muhtemelen güneş çarpması.. birde benim iğneyle bile geçmeyen migrenleri düşün bazen öyle bıkıyorum ki hiç sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?