Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzummmm yoruldun belki sıkıldın çalış çalış aZ kaldı sabır ekibe bakma sen iiyi oluruz biz inşallah

Spor yaparsan iştahın baskılanabilir canım bende öyle oluyor bir cardio yapıyordum tıkanıyordum :))
Aslında çok yememişsin bence fit pizza nedir ama hamurlu birşey mi

Leyl-i-fer pawlover Mehfam sizi kırdıysam özür dilerim amacım asla kırmak değildi o sırada bilmediğiniz bir sürü birşeyler oldu -ekiple ilgili - leylininde sordukları vardı ya onlarda gelince kaçıp gidesim geldi anladım ki sayfa sadece buradan ibaret olunca güzel ama sizlerle güzel

Ha şöyle olun canımızı yiyin bizde sizi yiyelimmmm ay yine sevgi pıtırcığı oldukk

Olsun en azından diyetini bozmamışsın dönem dönem hepimize oluyor böyle az yeme günleri. İnşallah sınavını verir güzelce bir stresini atarsın üstünden canım benim

Spor yaparsan iştahın baskılanabilir canım bende öyle oluyor bir cardio yapıyordum tıkanıyordum :))
Aslında çok yememişsin bence fit pizza nedir ama hamurlu birşey mi
Aynen öyle ben salonu bıraktıktan sonra iştahım açıldı resmen regl de üstüne geldi tabi o da etkiledi. Spor söylenilenin aksine iştahı açmıyor kapatıyor gerçekten de

Bugün eşim izinliydi onunla vakit geçirdim öğlen ve akşam saatlerinde. Öğleden sonra sahile gittik yürüyüşe ama hava sıcaktı güneşin altında yürüdük baya. Başıma güneş geçti sanırım o saatten beri bir baş ağrısı var ki size anlatamam evde de hep minoset olurdu bir tane bile yok. Nurofen buldum onu aldım bana mısın demedi. İnternette araştırdım limon elma sirkesi kahve baş ağrısına iyi gelir yazmışlar. Az az karıştırdım hepsini içmeye çalışıyorum şu anda.

3.5 liralık bir minosete muhtaç kaldık yemin ederim insanı öldürmüyor süründürüyor baş ağrısı

Geçmiş olsun canım baş ağrısı hayatla bağımı koparıyor bnimm

Gözüm hep burda aslindaokuyorum yazacak güç bulamadım kendimde,sizin de motivasyonunuzu düşürmek istemedim
Olur mu öyle şey yaz ki bizde sana destek olalım başka türlü nasıl aile oluruz iyi günde kötü günde hep birlikte
Geçmiş olsun canım baş ağrısı hayatla bağımı koparıyor bnimm
Hiç sorma bir nurofen daha aldım şimdi işin kötüsü işlerim de var yatamıyorum artık öyle böyle dayanıcaz bir şekilde

Geçmiş olsun canım ( muhtemelen güneş çarpması.. birde benim iğneyle bile geçmeyen migrenleri düşün bazen öyle bıkıyorum ki hiç sorma

Geçmiş olsun canım ( muhtemelen güneş çarpması.. birde benim iğneyle bile geçmeyen migrenleri düşün bazen öyle bıkıyorum ki hiç sorma
Bana çok sık olmuyor ama migrenim olduğunu düşünemiyorum kaptanım beynimi sökün alın derdim herhalde. Eşim biraz masaj yaptı normalde yapmaz da nöbetçi eczaneye gidelim diyince hemen bi yapası geldi gitmemek için Bol su içiyorum şu an bir de buz torbası aldım ara ara koyuyorum biraz kesti soğuk ağrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…