- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.581
Ye ye cuma günü tartıda da patates gibi yuvarlanırsın eksi çıkabilmek için
Ye ye afiyet olsun. Belki ters etki yapar
Amacım o yoksa ben artı gelirmiyim hiçYe ye cuma günü tartıda da patates gibi yuvarlanırsın eksi çıkabilmek için
Yok yapmıyor her türlü artı getiriyor. Ben senin gibi öyle küçücük yememkiYe ye afiyet olsun. Belki ters etki yapar
Evet hiç kalkamıyorum yerimden
Nasıl gidiyor işler sen yeni ofise geçecektin geçtin mi korktuğun gibi miymiş
Masa başı iş en sevdiğim hiç yerinden kalkmadanEvet hiç kalkamıyorum yerimdenalışmışım bide sürekli dolanarak iş yapmaya çok sıkıcı aslında bakarsan ama buna şükür ne diyelim
Patatesi küçücük yememki benYok yapmıyor her türlü artı getiriyor. Ben senin gibi öyle küçücük yememki
Yani mezuniyetten sonra az yemedimO ayrintiya hic girmemiştin
Seni patates güzeli seniiiPatatesi küçücük yememki ben
Ah kolay gelsin canım alışırsın zamanlaEvet hiç kalkamıyorum yerimdenalışmışım bide sürekli dolanarak iş yapmaya çok sıkıcı aslında bakarsan ama buna şükür ne diyelim
Ne yapsın sürekli oyun peşindeSeni patates güzeli seniiiBıdık kedin ne yapıyor bakalım
E bu zmana kadar bir şey yoktu ama öyle sennden uçan kilolarda görmedik haniBen takımı protesto ediyorum cumaya + geleceğimmotivasyonu mu düşürdünüz bi kere ben anlamam.
O zman bol bol dua canım iç sıkıntısı hayır olsun inşallah düşünmemeye çalış sana güzel enerji verecek kitaplar okumaya çalışOy geçmiş olsun, baş ağrısı da zor
Her ikinize de teşekkür ederim anlatacak bir şey olduğundan degil, içim daralıyor sadeceuyumak istiyorum surekli
Zipi da uyuyarak mi yapsam
Maşallah büyürken bol bol fotoğraflarını bekliyoruz yemek yeme işini halledebildiniz mi besleniyor mu güzelceNe yapsın sürekli oyun peşinde
Yarın misafirim var nasıl zıplayacağım şimdiYaz canım konuştukça atarsın üstünden belki
Yarınki zıp zıp yarışı seni kendine getirir
Oooo iyi oldu bunu öğrendiğimizYarın misafirim var nasıl zıplayacağım şimdinamazdan sonra uyumazsam o zaman zıplayayım bari ahsjejr
İnşallah. Yok sadece mama yiyor.Maşallah büyürken bol bol fotoğraflarını bekliyoruz yemek yeme işini halledebildiniz mi besleniyor mu güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?