Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen sınav stresi içindesin sınavı atlatınca rahatlayacaksın rahat ol kasma kendini

Kocanın izinli günüymüş ya kafanı sisirmistir.

Evet buz iyi gelir duşta iyi gelir
Duşta kafamdan bir soğuk bir sıcak su akıtırım o da iyi geliyor kan akışı oluyor galiba birde buhar etksi iyi ediyor kötülersen gir duşa canım

Biz hepimiz mezunuz liste takımdan ziyade seni sevdiğimiz için ve sana destek olmak için buradaydık. Ardına bakmadan diyeceğini diyip karşıyı dinlemeden çekip gitmek bana pek etik gelmedi açıkçası. Liste, takım arkadaşından ziyade dost olarak görmüştük. Mehfam ve Leyl-i-fer nin ekleyip çıkarmak istedikleri vardır belki.

Oy geçmiş olsun, baş ağrısı da zor
Yaz canım konuştukça atarsın üstünden belki
Yarınki zıp zıp yarışı seni kendine getirir
Her ikinize de teşekkür ederim anlatacak bir şey olduğundan degil, içim daralıyor sadece uyumak istiyorum surekli
Zipi da uyuyarak mi yapsam

Katılıyorum. Ve de şunu eklemek istiyorum; keşke takıma yansımasa idi de kendimiz halletse idik.
Hayırlısı..

Katılıyorum. Ve de şunu eklemek istiyorum; keşke takıma yansımasa idi de kendimiz halletse idik.
Hayırlısı..
En güzeli canım herkesin herkeste iletişim bilgisi var zaten eminim ki kendi aranızda çözersiniz bundan sonra gerisini. Kaptanımız da alçakgönüllülük edip özrünü dilemiş dostlar arasında olur öyle şeyler zamanla düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…