- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.561
Sen sınav stresi içindesin sınavı atlatınca rahatlayacaksın rahat ol kasma kendiniBiraz kötü zamanlar geçiriyorum. Canım magnum hariç hiçbir şey istemiyor bugün. Yine de tuttum kendimi. Çok kötü bir menü. Kendimi toparlayınca menülerimi düzenleyeceğim inşallah. Sizin de motivasyonunuzu düşürüyorsam özür diliyorum. Gerçekten bir iki gündür iyi hissetmiyorum. Yakında eski enerjimi bulup geleceğim, ümit ediyorum.
Takımımız da biraz zor zamanlar geçirirken hep üst üste gelmiş gibi oldu. Buna da ayrıca moralim bozuldu. Lütfen en kısa zamanda toparlayalım dostlarım. Sizi seviyorum.
Sen kaçıncı sayfadasınAla alah çok ilginç bende yok hiç öyle birşey
Vur diyoruz öldürüyorOoo baya menü var artık
Musakka kızartma mı kalorisini bırak sıcakta yenmiyor ya
Benim normal tatlımSen kaçıncı sayfadasın
Kocanın izinli günüymüş ya kafanı sisirmistir.Olur mu öyle şey yaz ki bizde sana destek olalım başka türlü nasıl aile oluruz iyi günde kötü günde hep birlikte
Hiç sorma bir nurofen daha aldım şimdi işin kötüsü işlerim de var yatamıyorum artık öyle böyle dayanıcaz bir şekilde
Evet buz iyi gelir duşta iyi gelirBana çok sık olmuyor ama migrenim olduğunu düşünemiyorum kaptanım beynimi sökün alın derdim herhalde. Eşim biraz masaj yaptı normalde yapmaz da nöbetçi eczaneye gidelim diyince hemen bi yapası geldi gitmemek içinBol su içiyorum şu an bir de buz torbası aldım ara ara koyuyorum biraz kesti soğuk ağrıyı
Normal değil sabah 12 binlerdeydik diyorumBenim normal tatlım
Ayyy nasıl çekti canım
Az önce ice tea istedi bir parladım ölüyom ağrıdan ne aystisi bu saatte diye sesi kesildi direkKocanın izinli günüymüş ya kafanı sisirmistir.
Biz hepimiz mezunuz liste takımdan ziyade seni sevdiğimiz için ve sana destek olmak için buradaydık. Ardına bakmadan diyeceğini diyip karşıyı dinlemeden çekip gitmek bana pek etik gelmedi açıkçası. Liste, takım arkadaşından ziyade dost olarak görmüştük.Leyl-i-fer pawlover Mehfam sizi kırdıysam özür dilerim amacım asla kırmak değildi o sırada bilmediğiniz bir sürü birşeyler oldu -ekiple ilgili - leylininde sordukları vardı ya onlarda gelince kaçıp gidesim geldi anladım ki sayfa sadece buradan ibaret olunca güzel ♥ama sizlerle güzel
Oy geçmiş olsun, baş ağrısı da zorOlur mu öyle şey yaz ki bizde sana destek olalım başka türlü nasıl aile oluruz iyi günde kötü günde hep birlikte
Hiç sorma bir nurofen daha aldım şimdi işin kötüsü işlerim de var yatamıyorum artık öyle böyle dayanıcaz bir şekilde
Her ikinize de teşekkür ederim anlatacak bir şey olduğundan degil, içim daralıyor sadeceYaz canım konuştukça atarsın üstünden belki
Yarınki zıp zıp yarışı seni kendine getirir
SendeHer ikinize de teşekkür ederim anlatacak bir şey olduğundan degil, içim daralıyor sadeceuyumak istiyorum surekli
Zipi da uyuyarak mi yapsam
Katılıyorum. Ve de şunu eklemek istiyorum; keşke takıma yansımasa idi de kendimiz halletse idik.Biz hepimiz mezunuz liste takımdan ziyade seni sevdiğimiz için ve sana destek olmak için buradaydık. Ardına bakmadan diyeceğini diyip karşıyı dinlemeden çekip gitmek bana pek etik gelmedi açıkçası. Liste, takım arkadaşından ziyade dost olarak görmüştük.Mehfam ve Leyl-i-fer nin ekleyip çıkarmak istedikleri vardır belki.
Ben takımı protesto ediyorum cumaya + geleceğimKatılıyorum. Ve de şunu eklemek istiyorum; keşke takıma yansımasa idi de kendimiz halletse idik.
Hayırlısı..
En güzeli canım herkesin herkeste iletişim bilgisi var zaten eminim ki kendi aranızda çözersiniz bundan sonra gerisini. Kaptanımız da alçakgönüllülük edip özrünü dilemiş dostlar arasında olur öyle şeyler zamanla düzelirKatılıyorum. Ve de şunu eklemek istiyorum; keşke takıma yansımasa idi de kendimiz halletse idik.
Hayırlısı..
C Cagrihilal1 diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık sende + gelmeye yer aramaBen takımı protesto ediyorum cumaya + geleceğimmotivasyonu mu düşürdünüz bi kere ben anlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?